Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ana pai tu imi spui mie de sesbi?! ce sa mai zic de ana....ca parca e o printesa intre florile alea albe...este intr-adevar foarte reusita fotografia ( si personajul, claro ).sa o scoateti la imprimanta si sa o puneti in rama ca e frumoasa rau.

ALBA CA ZAPADA A LA SEBI

bumbita mami de eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bumbita , mersi . e la fel de frumoasa ca toti spiridusii nostrii

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA acum vad ca ai poze, nu te aveam in lista de prieteni la contul meu nou,d-aia n-am observat.

Acum descarc si eu un film sa vedeti ce lucreaza Diana acum
Dia dupa ce a facut azi la olitza 3 ture de kk acum a produs un accident.Putzea,asa ca am trimis-o sa o schimbe taica-su.S-a dus si a scos din sertar cearceaful pe care o schimbam,un pampers si cutiile cu servetzele si le-a pregatit singura pe pat
Asta e filmul de care ziceam
http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-21/18:24:44

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-a sunat mami ,cica sa o imbrac pe Diana ca iese cu ea.Asa ca ne caram si noi la Metro ,cred,ca n-am fost demult si am ochit ceva acolo.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ana, daca nu ii e inchisa fontanela trebuie sa ii dai mai multe picauri, nu e destul 1. Lui Dani intotdeauna iam dat 2 picaturi si pe la 1 an jumate i s-a inchis de tot. la Clara.
Cosmi MULTI ANI FERICITI alaturi de comorile vostre.
Bumbi...nu te grabi...pana e acolo ai liniste. O sa vezi tu dupa...
Maraki, cumparaturi placute si ieftine.Ai iesi mult mi ieftin sa ii cumperi haine din Romania si sa platesti doar transportul. Cred.
Moni..tot greatza iti e?Cumparaturi placute.
Noi am fost in centru, mi-am luat un ruj, vroiam sa mergem la un targ de aranjamente interioare si ne-am razgandit dupa ce am cumparat rujul ...ni s-a facut foame si am mers sa mancam in centru .
Mi-e dor de Sebes,...vreau sa merg la Sebes...poate rezolva Nelu un schimb sa mergem sapt viitoare de vineri pana duminica.
Mai revin.......

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

SCUTEC CURAT

Mergi la inceput