Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 20
bumbita spune:
ana pai tu imi spui mie de sesbi?! ce sa mai zic de ana....ca parca e o printesa intre florile alea albe...este intr-adevar foarte reusita fotografia ( si personajul, claro )
.sa o scoateti la imprimanta si sa o puneti in rama ca e frumoasa rau.

ALBA CA ZAPADA A LA SEBI
bumbita
mami de
eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)
Ana_m spune:
Bumbita , mersi 
. e la fel de frumoasa ca toti spiridusii nostrii
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA acum vad ca ai poze, nu te aveam in lista de prieteni la contul meu nou,d-aia n-am observat.
Acum descarc si eu un film sa vedeti ce lucreaza Diana acum ![]()
Dia dupa ce a facut azi la olitza 3 ture de kk acum a produs un accident.Putzea,asa ca am trimis-o sa o schimbe taica-su.S-a dus si a scos din sertar cearceaful pe care o schimbam,un pampers si cutiile cu servetzele si le-a pregatit singura pe pat ![]()
Asta e filmul de care ziceam
http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-21/18:24:44
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
monica70 spune:
M-a sunat mami ,cica sa o imbrac pe Diana ca iese cu ea.Asa ca ne caram si noi la Metro ,cred,ca n-am fost demult si am ochit ceva acolo.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:

Ana, daca nu ii e inchisa fontanela trebuie sa ii dai mai multe picauri, nu e destul 1. Lui Dani intotdeauna iam dat 2 picaturi si pe la 1 an jumate i s-a inchis de tot.
la Clara.
Cosmi MULTI ANI FERICITI alaturi de comorile vostre
.
Bumbi...nu te grabi...pana e acolo ai liniste
. O sa vezi tu dupa...![]()
Maraki, cumparaturi placute si ieftine
.Ai iesi mult mi ieftin sa ii cumperi haine din Romania si sa platesti doar transportul. Cred
.
Moni..tot greatza iti e?
Cumparaturi placute.
Noi am fost in centru, mi-am luat un ruj, vroiam sa mergem la un targ de aranjamente interioare si ne-am razgandit dupa ce am cumparat rujul
...ni s-a facut foame si am mers sa mancam in centru
.
Mi-e dor de Sebes
,...vreau sa merg la Sebes...poate rezolva Nelu un schimb sa mergem sapt viitoare de vineri pana duminica.
Mai revin.......
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...