Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
ANA ce faci,nu mai zici nimic de Clara?
Maare plictiseala! Chiar nu mai aveti ce scrie? Pe cele care nu vor sa mai scrie deloc sau momentan aici,le inteleg,dar restul? Olarioooo
Sau vi s-a acrit
si voua ?
Io m-am apucat de conta,pana doarme odrasla.Dupa aia nu stiu,poate mergem la cumparaturi.fara ea,deci doar daca o tine mami ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Ana_m spune:
Multumesc de intrebare . Clara e bine , a inceput sa pape si ea mai bine .
Spune-mi tu te rog sau fetele care dati vigantol , cate picaturi le dati pe zii ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Mie mi-a zis pediatra ca una sa ii dam,sau ca putem sa ii dam o lingurita odata pe saptamana.Eu nu i-am mai dat nici calciu,am inceput sa ii dau miere mai bine si in plus acum bea laptic mai mult.
Deja s-a si trezit ![]()
Ana_m spune:
Aha. Si eu am citit pe prospect ca una , dar in caz de rahitism inttre 3 si 8
, parca ? Eu ii dau 3 .
Apropo , cum e fontanela la spiridusi ? E inchisa la toti ? La noi inca nu e
. Pe chestia asat si pe faptul ca coastele sunt inafara mi-a diagnosticat-o cu rahitism 

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
La Diana e inchisa demult fontanela,cred ca de dinainte de un an
Dar si ea a fost diagnosticata cu inceput sau predispozitie de rahitism,tot asa cu coastele un pic mai inafara.Dar n-a zis de mai mult de o lingurita (pana la un an ii dadeam 3 - cand nu uitam,evident
).Pediatrul ala in varsta la care am fost cand am fost la Moneasa,a zis sa ii dau vit D din aia ce era pe vremuri,dar nu se mai face,n-am gasit la farmacie.Pediatra tanara - inlocuitoarea pediatrei noastre, a zis sa ii dam calciu lactic.Pe naiba, ca i-am dat cateva zile si plecaram la mare ... e nasol cu ala ca trebuie sfarmat,bagat in lapte etc.
O sa ma mai intreresez,dar e clar ca fiecare pediatru zice altceva ![]()
Da' la o adica,faza cu coastele iesite, cred ca e la fel la toti care-s asa de "grasi".
bumbita spune:

ana
nu ne-am mai "auzit" de mult!!! ce mai faceti voi?
vigantol eu nu prea i-am mai dat lui sebi, recunosc. dar se vede, adica abia acum i s-a mai inchis fontanela. mai are ffff putin.
moni cam cat lapte bea diana?
eu tot nenascuta sunt desi ai mei ma scot in fiecare zi la plimbare doar-doar![]()
![]()
...in schimb dopul gelatinos tot curge...astept vestitele contractii sa apara din moment in moment...oricum in dupa masa aceasta vreau sa-l sun pe dr sa nu-si faca planuri de wknd pt ca suntem in cod rosu![]()
![]()
![]()
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita
mami de
eduard ( 40 + fara o zi ) si de sebastian(03.01.2006)
Bee spune:
AnaM, nici la noi fontanela nu e inchisa. Ba e chiar cat o mondeda de 50 bani. Dar Ana a fost rahiticosa mai mereu. Eu ii dau 3 picaturi de vigantol. Cum mai e Clara cu alergiile?
Cosmi, multi ani fericiti cu sotul!
Anasol, cu greata eu zic asa. Fii atenta la cantar si cata vreme nu o ia in jos drastic, mai bine suporti totul cu stoicism si gasesti singura remediile sa te simti ceva mai bine! Medicamentele nu-s bune sub nici o forma in sarcina, decat daca chiar nu ai ce face. Cu Ana am slabit 4 kg. Cu asta mic de acum, desi mult mai gretos decat Anutza, n-am slabit deloc desi
mereu, de dimineata pana seara. Ce-s alea greturi matinale n-am stiut ca-mi era vesnic rau. De mancat mancam numai ce stiam ca nu-mi face rau chiar in caz de evacuare neasteptata, fortata si pe unde nu tb. Adica, nu puneam gura pe ceapa, usturoi, salamuri, carne. In schimb ma ajutau fainoasele (painea, biscuiti sarati, crantanele), iaurtul, muraturile (in saramura nu in otet) si apa foarte rece. Citisem undeva ca apa foarte rece ar taia senzatia de greata. SI a functionat, oarecum (ma usura, ca de greata am scapat abia la 6 luni).
Bee 36+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
bumbita spune:
quote:
Originally posted by asteryaro
Deea, speram sa fi fost singura cu disgravidie, din cauza ca a fost ingrozitor!!!!!! Si aceeasi imensa greata de calc. am avut si eu. Nici macar nu mai treceam prin sufragerie, unde aveam laptopul. Numai gandul si ma termina psihic. Imi pare rau ca ai trecut si tu prin asemenea chinuri.
Anasol, bafta sa gasesti medicamentul. Daca nu, cu un ginecolog bun si intelegator, poti face in maternitate zilnic perfuzii cu de toate, ca sa te hranesti si hidratezi. Eu devenisem, datorita tratamentului, de-a dreptul lesinata + obsedata dupa ciorba aceea din spital, doamne ce buna mi se mai parea!!! Tampenii de gravida, normal.
Anasebe, ne este foarte dor de voi fata!
Treaba cu piersicile... deosebit de interesanta.
Copilasul meu este mai bine, a dormit bine, la cresa foarte bine, de azi au toate cele 6 cutiute muzicale, le-am dus combina + cd-uri.
Maraki, si inca n-am povestit tot, cum a fost cu Razvanel........ multumesc celui de sus ca nu mi l-a luat.
Gata, fug in patut, va pupam pe toti si toate.
Cristina, mami deRazvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
cristina ma bucur mult ca i-a trecut lui razvanel otita. si noi am avut aseara febra, dar a trecut imediat cu nurofen, azi pe zi iar mi-a facut, si am mai bagat 4 ml de nurofen...si tot baga manuta in gurita, cred ca-i dau de data asta maselele...de gradi ce sa mai zic, acum si cu muzica, cred ca-i distractie pe cinste acolo....e fffff frumos acolo la voi, am vazut in poze...

cat dati pe luna la gradi?poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita
mami de
monica70 spune:
Diana bea in jur de 600 ml de lapte pe zi acum.
Mami vrea sa se odihneasca azi un pic (a fost toata saptamana de serviciu in locul unei vanzatoare c are e in concediu),asa ca n-avem baby sitter azi.
Diana a mancat supa de pui cu tascutze,carnitza si morcovi si acum se miorlaie p-aci si striga metula.A naibii ,ca n-a uitat de matura aia .Si taica-su nu vrea sa i-o dea
,cica o strica
Tocmai ne-am certat pe tema asta,asa ca i-a dat-o.Acum e happy.Ii fac niste poze ![]()
bumbita spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
MONI asta i tragedie...laas ca o as fie bine
eu am fost la piata ca maine vreau as fac o varza...se circula ca naiba ...locuri de parcare ioc.....ca m am saturat, mai stu vreo 1 ora si fug la copii
azi implinim 11 ani de la nunta....ieri am facut o gafaaaaaaa, cat am sta cu BIANACA la dansuri mi am adus aminte ca e aniversarea ...eu suparata si ii dau un sms sotuluui cu LA MULTI ANI , TATI sa vad ce figura face ca a uitat(sa i dau peste nas) la care el ma suna si zice,,.....ce te grabesti mami asa ca maine e 21m am facut verde albastra......rusine mie
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
cosmi o-ho-ho!!!! MULTI ANI INAINTE FERICITI SI SANATOSI SI PLINI DE REALIZARI!!!! O GRAMADA DE ANI!!! noi avem decat 4 de casatorie si 5 cu totul, de cand suntem impreuna.
sa-i petreceti frumos in seara asta . 

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita
mami de
!!! Tampenii de gravida, normal.
Razvan (31.01.2006)
m am facut verde albastra......rusine mie