Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by valicutza

buna fetelor
am mai scris o data dar mai va rog sa ne puneti si pe noi pe listuta
bebe e diana ioana nascuta pe 22 august 2007 ,2.700 kg ,49 cm si mama valicutza.
pupici dulci

am o bebelina scumpa

Valicutza, bine ai venit!
Am vazut ca te-au trecut fetele pe lista, acum trebuie sa ne scrii mai des.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by alexi22

salutare,

a fost cineva cu avionul cu copil de 2 luni?eu pe 09.10 plec in anglia si nu stiu cum se comporta bbelina pe avion am inteles ca e presiunea mare asupra timpanului si tre sa ii dau sa pape ceva la decolare si aterizaredesi zborul nu dureaza decat 2.35 min tot imi e frica sa nu fie ceva rau.

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

DA ! Eu am fost cu avionul cu bebe de 2 luni. Pot sa-ti spun ca a dormit non stop si nu a avut nici un stres. Si a fost un zbor cu peripetii! Poti merge linistita cu bebele in avion. Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

mai apar si io p-aci, caci va urmaresc din umbra.
noi ne-am crestinat duminica, am fost cuminte si n-am marait decat cand ne-a scos din apa. la local a fost tare linistita, desi a dormit pe sponci, da si-a condus toti invitatii la plecare. acu ne chinuie iar burtica si, dat fiind c-am epuizat si sab simplexu, si bonisanu si debridatu, acu o sa incercam sa gasim siropelul recomandat de paticut. multumim frumos!
incerc sa-mi spun si io parerile despre ceea ce s-a discutat in ultimele zile (iertare daca sar ceva, da ma cam lasa memoria...):
1. suzy e prietena noastra numai cand picam de somn;
2. baita nu mai facem zilnic de cand a dat frigu (radiatoru e la mama, si d-abia duminica il aduc indarat); spalam popou' dupa fiecare kk, iar in rest stergem gatul si manutzele cu servetele umede;
3. sexu fu doar o data (cu chiu, cu vai ), caci libidou' meu tinde spre zero barat, deocamdata. ieri ma gandeam ca azi sa-i fac surpriza consortului, da ma lovi pe mine surpriza: imi veni ciclu asta-noapte, de ma doare burta si mijlocu de zici ca mai nasc o data...
4. burta nu mi-am strans-o la timp din cauza de lene si de canicula; acu, ramase lenea si speranta ca o s-o strang dupa a doua nastere
5. TV in camera avem, numai ca ii dam drumu numa daca avem de vazut ceva; in rest, nu sunt de acord sa las copilul cu el mergand;
6. in fiecare dimineata, inainte de masa, curatam nasucu punctiform cu ser, pompita si betisoare;
7. programu de somn variaza, in functie de colici; daca are, ziua adoarme greu, pe la 2 dupa-masa (ca azi, de exemplu), pana pe la 5 jumate, si apoi seara la 12. daca n-are, se trezeste in jur de 10 dimineata si adoarme la loc dupa fix 2 ore, pana pe la 4. noaptea se culca in jur de 12, maxim 1, dar nu se trezeste nicioadata mai devreme de 9.
8. am ajuns sa mancam 300 ml/masa, cateodata chiar 320...

m-ati pus pe ganduri cu displazia de sold, mai ales ca stiam ca este frecventa la fete...o sa incerc sa ajung la pediatra ceva mai curand.

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ghinetz, maine seara merg la un party la firma la sotu'. Poate facem poze atunci si vi le arat si voua!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Pati, saru mana de pontul cu Colic Baby. Noi l-am folosit cand am iesit din spital, da rdin pacate dupa o perioada nu a mai avut efect. Din aceeasi gama am folosit insa cu succes la Dragos Lass Baby, Imuno Baby si Calma Baby. Al treilea facea minuni cand i-au iesit dintii.

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Hai ca sunt pusa pe scris.
Despre curatat in nas: neonatologul cu care s-a nascut Dragos(Craciun) cand am iesit din maternitate, mi-a zis sa i-l curat in fiecare zi, ca se strang mucozitatile spre ureche si face otita. Mie mi-a ramas intiparita chestia asta, de otita mi-e frica ca de dracu ca si eu si sotu am avut copilariile chinuite de asa ceva. Asa ca m-am conformat la ambii copii chiar daca in medlife mi s-a zis sa fac operatiunea doar la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Neata fetelor, eu am baut deja cafeaua dar va multumesc ca sunteti asa matinale.

Eu ma tot gandesc ca ala mic nu doarme suficient ziua, are 1 maxim 2 reprize de somn toata ziua asa ca azi incerc sa il culc mai mult. Am observat ca seara adoarme si singur asa ca voi incerca sa il las si ziua in patut la el sa adoarma.

Nici eu nu folosesc batista bebelusului desi ne-a fost recomandata marti ca sa ii aspir mucii. Mi se pare ca fortez mucoasa si ma gandesc ca si noi astia mari daca tot ne scoatem mucii de unii singuri se refac imediat la loc asa ca incerc sa fac totul cat mai natural, sa ii pun ser si apa de mare si sa ii inghita sau sa ii stranute. Toti copiii mici au muci si se descurca si cu ei, nu interveniti daca nu e cazul.

Am si eu o nelmurire, oare masaj avem voie cand alaptam? As avea nevoie de putina actiune la picioare si spate, ca pe burta inca e prea devreme sa intervin. O sa vad daca dvd-ul cu gimnastica post natala nu ma solicita prea mult si sa incep un pic de destzelenire ca nici afara nu mai am cum sa ies.

Deni & Vlad & Tudor

Jadi nici Ingrid nu doarme prea mult ziua. Eu rad si spun la toata lumea ca ea nu vrea sa piarda ceva actiune cand doarme. In legatura cu "muci" ei, eu nici ser nu ii pun in nas, la inceput ii curgea putin nasul dar am lasat-o sa se descurce singrua, acum nu mai avem probleme cu cursul nasului, mai stranuta din cand in cand sa isi curete nasul singura de laptele care il are in nas.
Masajul este foarte buna atat in timpul sarcini cat si dupa. Eu am fost si am facut masaj si cand am fost gravida si fac si acum. Este foarte relaxant. Iti recomand sa mergi.
"Luna1" aproape toti bebelusii au ochii lipiti si nasul curgand, e normal.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Gata, am terminat de citit.

Si acum o intrebare: copilasii vostri stau cu palmele deschise? Ca al meu le tine mai mereu stranse pumn. Doar prin somn ce le mai deschide.

Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Fetita mea are mereu pumul strans. Uneori cand isi admira mana il deschide.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Va multumesc pt urarile de sanatate, pisicuta mea e mai bine numai ca tratez ambii ochi caci a aparut putin si la celalalt. Eu nu inteleg de ce face fie-mea conjunctivita caci are lacrimi, plange cu lacrimi din sapt 2. Iar voi ziceti aici ca e vorba de canale infundate.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Luna1 citeste la pagina 12 ca am scris tot despre problemele cu ochii la bebelusi.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina26

Symptoms: What it could be:

Watery eyes; white or yellow discharge in corner of eye that may crust over at night; may have bulge under eyelid near the nose. Common in newborns. Blocked tear duct

Eyes are pink or red and swollen; yellow discharge crusts over at night and seals eye shut. Bacterial conjunctivitis

Child has a cold or other respiratory virus; eyes are pinkish, irritated, and swollen; tearing, watery discharge; eyes may be goopy or crusty. Viral conjunctivitis

Eyes are red, teary, swollen, and itchy; may be bloodshot; runny nose and sneezing; allergies run in the family. Allergic conjunctivitis

Tender, red, pus-filled bump on edge of eyelid; may have white or yellow discharge or crusting along lid. Sty

Small swollen bump within the eyelid that may be slightly painful or not painful. Chalazion

Edges of eyelids are red and scaly; may be flaky or crusty in the morning. Blepharitis

One eyelid is swollen, red, and tender; may be hard to open eye; tearing; fever. Periorbital cellulitis
[/b]

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput