buna tuturor..am revenit si eu din nou cu o intrebare:acum o luna am depistat pe limba niste umflaturi,tari,kre nu ma dureau+k varful limbii era f rosu..am fost la un medic generalist kre mi-a zis k am o infectie virala,k nu e grava si k am papilele gustative inflamate..mi-a dat k "tratament" thymo tabs-niste pastile de supt,cu eucalipt,cimbru,echinacea...nici un rezultat...dupa o saptamana si ceva am fost la dermatolog pt k am gasit sub limba si 2umflaturi k 2bobite kre nu ma dureau si m-a examinat si mi-a spus k am afte..si mi-a dat o solutie dezinfectanta ISO-BETADIN BUCAL..a trecut 1saptamana de cand am facut gargara cu ea,insa parca nu e nici un rezultat...de vreo 2zile am observat k limba a devenit alba si daca apas cu dintii pe ea parca se taie,iar varful limbii ma doare...a trecut aproape 1luna de knd le am depistat si nu vad nici un rezultat in urma medicamentelor luate....ce ma sfatuiti sa fac?sunt disperata pt k nu le mai suport,varful limbii ma ustura f tare..simt k cedez psihic!la ce medic sa mai merg,sau ce tratamente sa mai incerc?ma gandesc k ar putea fi altceva,nu numai afte,dar ce ar putea fi atunci?va rog din suflet sa imi dati un sfat!
Ai mai deschis un subiect pe aceeasi tema.
Acesta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106841
Dupa cum stii, regulamentul forumului nu permite deschiderea de mai multe subiecte pe aceeasi tema.
O sa inchid acest topic dupa ce o sa copiez mesajul tau in cadrul primului subiect.
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT