Vopsea de par pt. gravidutze?!
Raspunsuri - Pagina 2
crisotexa spune:
Si mie mi-a spus doctorita cu care nasc ca nu-i nici o problema daca ma vopsesc, drept care am comis-o. Acum mai am 1-3 saptamani pana nasc si as vrea sa ma vopsesc. Problema e ca eu ma fac roscata si mai iese vopseaua si tare n-as vrea sa stau stressata in spital ca murdaresc toate cele. Asa ca las vopsitul pentru dupa ce nasc.
Pupa Crisa
Andra28 spune:
Singurul nejuns in timpul sarcinii, legat de vopsea este acela ca este posibil ca la un moment dat vopseaua sa nu mai prinda din cauza modificarii structurii firului de par, dar asta se intampla la o varsata mai mare a sarcinii si nu neaparat la toata lumea.
Pupici,
Andra
dienuca spune:
Ah, ce bine ca mi-am bagat si eu nasul aici. Chiar vroiam sa va intreb ca in we vreau sa am duc sa am aranjez: manich, pedich, tuns si vopsit. Dar eu ma fac suvite. Fetelor voi numai vesti bune imi dati.
Pupicei
Diana
Kara spune:
eu mai am cateva zile pana nasc, sunt in 41 sapt si 1 zi..si pe tot parcursul sarcini m-am aranjat la par, m-am epilat in totalitate peste tot si nu a fost nici o problema....intr-adevar mi-am intrebat si dr, dar si coafeza si nu exista nici un pericol...dar daca stam si ne gandim logic, ce legatura are exteriorul capului cu placenta si bb? nici una, dupa mine...
eu nu numai ca m-am vopsit, dar m-am si decolorat, pt ca am trecut de la rosu la saten dechis....nici nu are sens sa spun cu ce ma fac pt ca nu are nici o influenta negativa tipul de vopsea pe care il folosesti.
si stiu o groaza de gravidute care toata sarcina s-au vopsit si s-au epilat....in orice caz, aranjati-va, nu va delasati...chiar daca la un moment dat nu veti mai avea multe haine care sa va cuprinda si va veti limita la 1-2 articole de imbracaminte.
Kara.
VASIA spune:
Buna fetelor!
Si eu mi-am pus aceasta intrebare cand am fost insarcinata.Fiind vopsita blonda trebuie sa merg lunar la coafor ca sa nu arate neingrijit.Si nu doream sa renunt la culoare.Ei bine,un doctor ginecolog mi-a spus ca nu stie sa scrie pe vopsea ca ar fi interzisa in sarcina (si avand in vedere ca vopseaua de par e facuta,in gen,ptr.femei s-ar preciza daca ar fi cazul).Asa ca m-am vopsit lunar si cat am fost insarcinata si bb nu are nimic,vede extrem de bine asa ca....Aranjati-va si fiti frumoase ptr.ca sarcina nu e un motiv sa aratam rau.Sincer eu am umblat tot cu rochii mini si mulate de se mira lumea pe mine.Si am avut o salopetica f.sexi,tot mulata.M-am gandit ca daca ma imbrac larg arat mai umflata decat eram(oricum aveam doar burtica in fata si eram mandra de ea).
Ei,ce m-am lungit!!!Aaaaa,am folosit Wella ptr.ca ea imi pride cel mai bine pe par.Bafta si sa fiti niste gravidute frumoase si sanatoase.
Cristina si Rares(7 luni)
ina_nz spune:
Nu vopseaua de par face rau bebelusului. Vaporii de amoniac din unele vopseluri pot fi prea puternici shi trebuie evitata inhalarea lor. deci se recomanda sa te vopseshti intr-o camera bine aerisita, cu o buna ventilatzie sau sa foloseshti o vopsea fara amoniac.
Shi asha cum au mai zis fetele....s-ar putea sa nu prinda orice vopsea din cauza modificarilor hormonale.
Eu m-am vopsit de trei ori pana acum de cand sunt insarcinata, ultima data insa nu prea mi-a mai prins
Ina
romana_74 spune:
Si eu m-am vopsit toata perioada sarcinii si avand in vedere ca sunt blonda a trebuit sa ma vopsesc mai des. Acum am un bb sanatos si voios cum nu se poate altfel. Aranjati-va si fiti frumoase ca in final doar capul va arata cumva, in rest va veti vedea imense. Eu m-am aranjat toata sarcina, epilat, pedi, vopsit si m-am simtit cel mai bine din viata mea. Sarcina a fost cea mai frumoasa perioada a vietii mele desi atunci nu as fi spus acest lucru.IMI E DOR DE EA! Va pup si fiti frumoase si ingrijite! Si purtati haine mulate ca sunt super sexi si va avantajeaza!
romana
Elenalove27 spune:
Am ajuns si eu pe aici...hehehe,,sotul meu este cel care ma bate la cap sa nu ma vopsesc dar bine ca am dat de voi ca sa ii pot dovedi inca odata ca avem voie sa ne vopsim,,,,eu sunt insarcinata in 19 saptamini si de vreo 2 ani de zile eu ma vopsesc albastru deschis,,,....hehehe...va pupic si o zi placuta in continuare tuturor....
Elena cu burtica si sotul AL