Mamici si bebici din Pitesti 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Vreau sa fiu prima asa ca urez astazi pentru maine:
Ada!
Sa fi sanatoasa cuminte si norocoasa, sa se bucure parintii de tine! Sa ai o viata frumoasa si fericita!
Lavinia felicitari! Ai deja o domnisoara!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Lavinia La multi ani Adei! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!! Sa aibe parte de mult noroc si multa fericire!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!Ada, sa fii sanatoasa, voioasa, cuminte, desteapta si cu un car de noroc.

Fetelor, s-ar putea sa termin concediul mai repede decat mi-am propus, luna viitoare...gata golaneala, acu sa vezi distractie.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pako

Buna
Sunt Felicia mamica de 2 copilasi...Andreea 3 ani si bbLiviu 8luni.In curand o sa locuim in Pitesti si as dori sa-mi recomandati si mie un medic de familie care are interes pentru pacienti...daca ar face si vizite la domiciliu ar fi super.Imi spune-ti si mie cateva nume, va rog...

aici sunt copii mei(asta ca sa ne cunoastem putin mai bine)...eu lipsesc din decor...cea de-a 3-a persoana e "nana"(bunica)

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

va pup si ne mai vorbim...

mami Felicia, Andreea (17.07.2004), Liviu (27.01.2007)

Bine ati venit...am tot vrut sa-ti scriu in legatura cu dr de familie...al meu e bun, asa cred, dar nu-ti recomand pentru ca mereu e super aglomerat si ma umplu de nervi pana intru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorellay

Buna fetelor...vrem si noi...
Eu ma numesc Sorana...si flacaul Codrin care are acum 2 ani si 8 luni...
Cand eram insarcinata eram activa pe forum...intre timp ne-am mutat...acum am revenit....vrem si noi in lista...
A...si avem o problema...cum sa facem sa doarma singur?Ca e mare problema....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Buna Lorellay si Codrin...cand gasesti raspuns la intrebare, sa-mi spui si mie te rog, ma confrunt cu aceeasi problema, desi aveam un copil bine dresat in privinta somnului acu cateva luni bune...mult a mai trecut de-atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La multi ani Ada! Sa fi sanatoasa, fericita si norocoasa iar parintii tai sa se bucure de tine !!! Va pupam!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

La multi ani Ada!!!!!!!!
Si scuze de intarziere !!

Noi avem o veste de dat ne mutam in Ianuarie In Sibiu ,va parasim dar va voi scrie!

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani Ada! Sa ai o copilarie fericita!!!! Sa ii faci fericiti pe mami si pe tati.
Lavinia sa va traiasca printesa si sa va bucurati de fiecare minutel din viata ei.
Fetelor eu sunt tare obosita, azi ma duc si la dr la control cu Rares ca vreau sa ii fac vaccinul, desi nu am apucat sa il cumpar, ieri am avut niste treburi pe la Bucuresti, noaptea trecuta am avut insomnii, dar vestea buina este ca Rares de 2 nopti a dormit f bine, cu 1-2 treziri scurte, dar are o masea umflata tare si mi-este teama de momentul eruptiei.
Hai mai treceti si voi pe aici, Carla te urechez daca nu mai ne vizitezi, Mirela tu ce mai faci, Rares ce face?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

ralu...merci...am gasit unul momemtan ca era musai....pe a lu' soacra-mea...o cheama Elena Dinel

da' acum vin cu alta intrebare....cu cat tr. sa platesc o bona care sta cu mine 8 ore si cu 2 cupii? si cu un usor menaj???

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Caz ca al tau nu cunosc, dar stiu pe cineva care-i da bonei 500 Ron, pentru 8 ore si are grija de un copil de 1 an jumate...nu stiu daca face si menaj.

Mergi la inceput