Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns davlena spune:

buna fetelor, as vrea sa stiu si eu daca aveti un medic de familie bun
david are an si suntem deja la al doilea de la care am vrea sa ne mutam
avem si un pediatru la cina dr adam de care sunt foarte multumita dar depindem si de dr de familie pt vaccinuri ca tratamentele care mi le a prescris nu i le am dat niciodata, am urmat indicatiile pediatrului
de exemplu in vara avea roseola infantum iar doctorul de familie i a pus diagnostic rinofaringita, acum a avut enterocolita si acelasi diagnostic daca nu era pediatrul nu stiu ce faceam
noi stam in zona mos craciun si acum suntem la dr alecu elena, dar as vrea sa ne mutam la cineva care macar sa accepte parerea pediatrului ca doctorul de familie cand a auzit diagnosticul parca a luat foc si l a schimbat parca in ambitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, am intrat sa va dau si voua de vreste

Ma numesc Yasmin Elena, m/am nascut pe 9ianuarie 2008, am avut 4200 gr, apgar 9 si 51 cm, sunt bine deja am implinit 2 saptamani ii mai fac eu necazutrilui mamai dar tre sa ma afirm si eu ce sa fac

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

POZE

http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Buna fetelor,

eu va mai citesc din cand in cand dar nu am timp de scris.

am intrat s-o felicit pe proaspata mamica; bine ai venit pe lume Yasmin Elena, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Louiza, cum te simti?

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bun venit pe lume,Yasmin Elena!Wow,ce voinicuta de fata ai nascut,Louiza!Felicitari!Cum te simti?
Editez ca am vazut pozele minunii!Ce grasanica si frumoasa e!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

multumesc fetelor, si fara sa ma laud sunt chiar activa nici nu zici ca sunt operat, a fost mai greu primele zile dar cu miscare si plimbari intre camera si agvariu sa o vad pe bubulina a fost ok, apoi cum am venit acasa zici ca am fost alt om mi/am revenit repede, acum sunt ok, si din prima am ridicato am alaptato si tot asa

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele...ce faceti?
medeea, multumesc de raspuns...am fost la dr.Nonea saptamana trecuta..vreau sa spun ca mi-a placut asa de mult de dansul cum se poarta ...eu am inteles de la o prietena ca ea a intrebat si se poate naste la mediurg asa e? eu una cand o fi sa raman gravida as vrea sa raman la dr nonea si sa si nasc cu el..sper sa existe si posibilitatea asta...oricum mai ult o sa ma interesez cand o sa raman gravida...
dar in ploiesti stiti vreun dr care cabinet aici dar si in Bucuresti ?
va pup!

Anca Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Imi puteti da si mie nr de tel de la Mediurg ca sa imi fac o programare la dr. Nonea. As vrea sa merg peste o saptamana cand fac 6 saptamani de la nastere.
Chiar si cu programare sper sa nu stau foarte mult pe acolo ca trebuie sa imi las bebelina cu sotul...
Anca: ai intrat la consultatie la ora programata sau ai mai asteptat? Ce ti-a spus? Ti-a facut analize? Ai vesti?

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Bine ai venit pe lume Yasmin Elena, sa cresti mare si frumoasa
Medeea multam de informatie, am sa studiez problema, noi bem laptic Nestle si derivatele lui
Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Davlena, noi suntem inscrisi la Mediurg la medic de familie. Din pacate doctorita de familie la care eram inscrise a plecat in Franta, asa ca ne-au distribuit la o doctorita noua si tanara, de care inca nu m-am lamurit daca e buna sau nu...
Louiza, sa-ti traiasca fetita, chiar ca maricica ai facut-o. Unde ai nascut, ca nu mai stiu? Te-am trecut pe prima pagina, te pup si rabdare si bucurii multe!
Clyo, daca tot te-am prins, spune-mi si mie cum ai rezolvat cu gradinita, te rog.
Laura, ce mai faci? Ce mai fac fetele? Te vad din cand in cand la "sa ne cunoastem" si ma bucur ca deja ne cunoastem...
Voicu, din pacate Dr. Nonea lucreaza doar la Mediurg (unde nu au facut inca maternitate, desi au in plan) si la Bucuresti, dar nu la Maternitate, deci nu poti naste cu el... Pentru nastere poti gasi pe parcurs un medic, insa ginecolog bun ca el mai rar (crede-ma ca de-a lungul anilor am avut nevoie de ginecologi si nu vorbesc aiurea).
Geo, nr. de tel. de la Mediurg e 962 sau 517965. Iti faci programare, care in general se respecta, dar ca sa eviti orice problema, cere o programare chiar la inceputul programului din ziua respectiva.
Nana, am vrut sa mergem la Zoo intr-o zi, dar nu am numarul tau, trimite-mi si mie PM cu el. Valabil pentru toate fetele de aici, poate asa ne vedem mai usor.
Va pup pe toate!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davlena spune:

Medeea imi poti spune cum se numeste doctora si cum faci platesti la fiecare consultatie si daca da cat?
si de exemplu daca vrei sa l vada in ziua respectiva de ex cand se simte rau te duci direct sau te programeaza cand are liber
merci mult

Mergi la inceput