Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

LA MULTI ANI !!
SA VA ADUCA ANUL NOU MULTA SANATATE LA INTREAGA FAMILIE SI MULTE BUCURII.
cU MULT DRAG PUPICI PE OBRAJORI PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Felicitari,Geo si sa fie bb mancacios si dulce!

Un an nou minunat tuturor si plin de succese!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Geo, sa-ti traiasca piticul! Ce frumos, chiar de Craciun!!!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

La multi ani, fetele!
Un an mai bun, plin de realizari, bucurii si multa sanatate pentru puiuti.
Am intrat pe fuga sa va salut cat doarme fata mea, ca sa va spun ca suntem bine si sa va multumim ptr urari.Noi am venit ieri acasa, dupa sapte zile petrecute in maternitate( am nascut la Polizu) si am o scumpete de fata pe nume BIANCA MARIA, nascuta pe 25 dec. la ora 2;10, dupa o experienta foarte grea. Nu pot acum sa povestesc ca imi este greu, poate alta data, important este ca e bine clopotelul meu(se poate si mai bine).
Maine asteptam si noi medicul pediatru cu o groaza de intrebari pentru ca fiind primul copil nu stiu ce sa fac...cum sa fac, daca are ceva, de ce sughita foarte des, etc. Intrebarile de inceput ale unei mame,ma intelegeti...
Zicea cineva la un moment dat ca o are ca dr de familie, care este si pediatru, pe d-na Pupezescu. Eu nu o cunosc f bine, sunt la ea de cateva luni si as vrea sa stiu daca este buna ca si medic pediatru sau este necesar cautarea si altei pareri. Astept raspuns, va rog. Sau daca imi recomandati un dr pediatru bun va sunt recunoscatoare. Acum ies dar revin cat pot de repede...Va pup si sarbatori fericite!

Georgiana
36 sapt. Bianca Maria

Mergi la inceput

Geo, cand ai timp, sa ne povestesti si noua cum a fost.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (29+)

Mergi la inceput

Buna,Geo!Eu o am pe Pupazescu ca medic al Alexei si este un medic extraordinar de bun.Nu i-a facut vaccinul antigripal in toamna asta si cu ce lista mi-a facut ea sa-i dau cop[ilul meu a fost sanatos tun pana acum.
Citeste imediat daca e in neregula ceva cu vre-unu mic !O sa fii multumita de ea.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioa_ana spune:

buna
sunt si am un baietel de 2 luni tare scumpic si frumusel (fiecare cioara isi lauda puiul)
locuiesc in ploiesti la cina si as vrea sa intru si eu in clubul vostru daca mai primiti membrii noi
va pup

Mergi la inceput

Ioana, bine ai venit! Nu intra in panica daca nu primesti raspuns imediat, intrucat primele 10 mesaje ale tale vor fi moderate si vor aparea mai tarziu decat le postezi tu.
Da-ne, te rog, mai multe informatii, cum il cheama pe baietelul tau, cand s-a nascut exact si, desigur daca vrei, cate ceva despre tine (asta nu e obligatoriu).

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (31+)

Mergi la inceput

Bun venit,Ioana! Suntem vecine de cartier!

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna fetelor! Ce liniste este pe aici...vad ca si voi la fel ca mine nu prea mai aveti timp sa intrati...
LauraNicole: la mine d-na dr. Pupezescu a venit sa o vada pe fetita mea doar cand am iesit din spital, oare daca o mai chem sa o mai vada va veni sau tb sa merg eu la cabinet. Ma gandeam ca nu strica sa o mai vada si sa imi zica daca gresesc pe undeva sau sa ii mai cer sfaturi. Tu ce zici?
Am cateva intrebari de pus daca ma ajuta cineva:

De cate picaturi de ser fiziologic e nevoie si de cate ori pe zi tb sa ii pun bebelinei in nas ca sa fie curat?
Recomandati-mi un umidificator bun ptr camera, o firma sau o farmacie de unde putem lua ceva bun.
Si inca ceva...ce trebuie sa facem ptr alocatie, trusou, unde tb mers? Ce tb facut? Dati-mi mai multe detalii!

Ioana: Bine ai venit aici la noi!! Multa sanatate bebelusului si sa auzim numai de bine! Tu ai facut toate actele necesare dupa nastere? Zimi-mi si mie ce tb facut? Ca sotul meu are liber acum si se poate duce, ptr ca abia am luat certificatul de nastere si negatia de la BUCURESTI.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria

Mergi la inceput