Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 14
Medeea76 spune:
Geo, Tea e nascuta la 37 de saptamani (nastere provocata, pentru ca pleca medicul meu din tara). A avut 3250 gr., sanatoasa tun. Nu e nici o problema daca nasti cu trei saptamani mai devreme, fetitele sunt pregatite sa iasa (deci fara injectii de maturare a plamanilor) inca de la 34 de saptamani. Nu-ti mai face griji. In privinta fierului si a calciului, bebe nu este afectat, ci numai tu. Te poti pune pe picioare si dupa ce nasti, dar daca poti acum, fa-o. Si eu am calciul sub limita, si incerc sa rezolv problema pe cale naturala (se pare ca functioneaza).
Aniast, imi amintesti de mine cand avea Tea doua luni: voiam sa raman imediat insarcinata, sa fie diferenta mica intre copii. Dar am reusit sa o concepem pe Ana abia cand avea Tea 11 luni... Bafta, e bine sa ai piticii apropiati de varsta.
Nana, sper ca ai apucat sa citesti ieri ca nu ajung, am o problema mare, nu reusesc sa ii cumpar sotului cadoul de Craciun, desi cam stiu ce vreau...
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (27+)
aniast72 spune:
emiliapop, iti mai dau un indiciu. Era noaptea de inviere, anul 2006. Eram in curtea Bisericii Domnesti din Mihai Bravu. Acum trebuie sa stii cine sunt...
Eu nu-mi mai aduc aminte cum de te-am reperat, dupa niste fotografii parca...acum cateva luni cand neuronul meu era gravid si chiar nu mai tin minte exact cum te-am asociat cu nickul. si poate ne vedem la un moment dat.
Medeea76, ne grabim noi, asa-i, totusi tin cont de faptul ca pe Vladi il alaptez exclusiv si ca eu trebuie sa ma mai vitaminizez putin inainte de a ramane din nou insarcinata. O graba exagerata m-ar afecta pe mine, pe Vladi si inclusiv pe viitoarea lui surioara...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
nana72 spune:
n-am apucat sa va mai citesc... am plecat de la munca mai repede si acasa nu am avut timp... am fost cu puii mei la mall si pot sa va spun ca ne=am distrat singurei. Amalia a fost in culmea fericirii... chiar daca a comentat ca nu are 3 ani si nu poate intra... pentru ca era liber am rugat-o s-o lasa numai putin sa uite pe acolo si cand a vazut ca e cuminte s-a jucat in voie, asa ca.. pe data viitoare v
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by aniast72
emiliapop, iti mai dau un indiciu. Era noaptea de inviere, anul 2006. Eram in curtea Bisericii Domnesti din Mihai Bravu. Acum trebuie sa stii cine sunt...
Eu nu-mi mai aduc aminte cum de te-am reperat, dupa niste fotografii parca...acum cateva luni cand neuronul meu era gravid si chiar nu mai tin minte exact cum te-am asociat cu nickul. si poate ne vedem la un moment dat.
Medeea76, ne grabim noi, asa-i, totusi tin cont de faptul ca pe Vladi il alaptez exclusiv si ca eu trebuie sa ma mai vitaminizez putin inainte de a ramane din nou insarcinata. O graba exagerata m-ar afecta pe mine, pe Vladi si inclusiv pe viitoarea lui surioara...
Ma m-am prins deci tu erai , ce m-a derutat a fost '72 ala ...... uite cautam numarul tau de telefon si nu il gasesc, daca ai numarul meu suna-ma tu sau trimite-mi numarul tau pe PM.
Pupici,
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 10 saptamani !!!
aniast72 spune:
Ei vezi ca m-ai descoperit? 72 e anul nasterii. 1972, evident. Gata, am trimis PM cu nr de tel.
geo_ionita spune:
Va multumesc pentru sfaturi si pentru caldura cuvintelor voastre...acum m-am mai linistit putin.
Cu toate ca dr. mi-a recomandat sa stau numai in pat, cred ca saptamana asta o a ies si eu cu sotul meu prin oras, la o plimbare printre bogatia de luminite, prin zapada...dar si prin magazine pentru ca nu am luat cadourile celor dragi.
Voi ati terminat pregatirile?
Georgiana
35 sapt. Bianca Maria
geo_ionita spune:
Oare fetele celelalte pe unde sunt: Voicu_bebi, Raluca, Zerilouiza, clyo si altele carora nu le mai tin minte numele.
Georgiana
35 sapt. Bianca Maria
voicu_bebi spune:
salutare fetele ce faceti? scuzati absenta dar am fost ocupata ba cu scoala ba cu ziua sotului ca a fost luni. dar eu in general va citesc.
geo ma bucur ca intrebasei de mine...oo vad ca ai deja 35 de spatamani...iti tin pumnii daca e sa nasti saptamana viitoare sau peste 2 saptamani ...sa ai o nastere usoara si o pupicesc pe printesica ta...
la noi mai greu cu conceputul ...inca nu am ramas...dar momentan am lasat balta proiectul bebe poate la anul sa mai prestam
fetele voi ce cadouri luati la socrii , la parintii vostri , pt soti ..k eu sunt in pana de idei
Anca Sotie fericita si in curand viitoare mamica
geo_ionita spune:
Anca:
Cum adica nu mai prestati pana la anu'? Mi se pare cam mult...adica stati pe bara? Eu zic ca e un moment frumos acum ca sunteti mai linistiti, stati mai mult impreuna, va bucurati unul de altul, de atmosfera...si
poate vine Mosul la voi cu ceva frumos, cine stie. Parerea mea!
Nici eu nu am luat cadouri ca nu am cum, daca stau numai in pat, acasa, mai greu... si acum imi bat capul mai mult cu bagajul ptr spital si cu trusa epidurala pe care nu o gasesc deloc, nici in Pl, nici Buc
In rest sunt bine, multumesc!
Georgiana
36 sapt. Bianca Maria