Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
nana72 spune:
hei... ce-i linistea asta pe aici? Credeam ca vremea rea va tine in casa si mai deschideti calculatorul
AM SI EU O INTREBARE, stiti cumva, la un copil care are canal lacrima infundat, la varsta de 1 an, se mai poate rezolva problema prin masaj sau trebuie intervenit chirurgical, respectiva mamaica nu prea stie ce sa faca... ideea de operatie la bebe... se cam ingrijoreaza. Voi ce parere aveti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andi07 spune:
buna seara!
Ma bucur sa vad cate membre sunt din Ploiesti. Sunt membra noua si voi deveni mamica in cateva zile. Daca am nevoie de cateva sfaturi din partea voastra , sunt convinsa ca o sa am tot sprijinul vostru.
Este cineva din Ploiesti care a nascut la Euroclinic?
Ce pareri sunt?
nana72 spune:
Buna Andi 07
bine ai venit printre noi. Iti urez o nastere usoara si un bebe sanatos.
Da, stiu pe cineva care a nascut la Euroclinic si s-a simtit extraordinar, zici ca a fost la hotel. Ingrijita bine, doctori si asistente amabile, cazare super, deci... totul a fost la superlativ de zici ca nici nu a nascut, asa ca fruntea sus mergi cu incredere.
danip spune:
Salut fetelor, bine v-am regasit!
Noi suntem bine, crestem...
Felicitari Medeea si Emilia pt al doilea bebe din burtica!!
Fatima, ce mai faci, ce face frumusica Eva?
Pup si sanatate multa tuturor!!
Medeea76 spune:
Andi, bine ai venit!!! Nastere usoara, asa va fi oricum!
Multumesc, fetele. Noi inca ne mutam...
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (22+)
zeririlouiza spune:
Neata fetelor
Andi bine ai venit nastere usoara iti doresc, de euroclinic nu stiu prea multe eu vreau sa nasc in schimb la medlife unde e super ok din cate am auzit
Louiza 31s + Yasmin
mai avem putin
AMR 09 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by danip
Salut fetelor, bine v-am regasit!
Noi suntem bine, crestem...
Felicitari Medeea si Emilia pt al doilea bebe din burtica!!
Fatima, ce mai faci, ce face frumusica Eva?
Pup si sanatate multa tuturor!!
Ovi
MULTUMESC
emilia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
poze cu noi
Medeea76 spune:
Emilia, tu cum o sa te descurci cu Alexandru cand se naste Anastasia? Il dai la gradinita? Eu ma gandesc ca nu o sa fac fata cu amandoua fetitele...
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Emilia, tu cum o sa te descurci cu Alexandru cand se naste Anastasia? Il dai la gradinita? Eu ma gandesc ca nu o sa fac fata cu amandoua fetitele...
nu in nici un caz nu il dau la gradinita, mi-a promis sotul o bona care sa stea cu noi ziua si sa ma ajute, acum sa vedem si unde gasesc eu specimenul asta care sa vrea asa varianta ca astea vor sa stea singure nu cu cineva cu ochii tot timpul pe ele.
![](icon_smile_big.gif)
emilia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
poze cu noi
Irinusha spune:
Felicitari mamici cu bb-ici in burtici! Sarcini usoare in continuare!
Andi, nastere usoara si bb sanatos si mancacios!!!
Medeea, deci tot fetita e :) ... ma bucur ptr. voi! :)
Cum sa nu te descurci cu amandoua?! Stai fara grija ca nu-i asa greu cum pare. Uite eu sunt singura mai tot timpul cu ei si n-am murit inca ... ba am timp si de net si de casa si de iesiri prin oras. Sotul lucreaza de la 9-18.30, la 13.00 trebuie sa fie masa gata ca are pauza .... la week-end il ia mama pe Cris si ne e mai greu fara el decat cu el - mai ales ca atunci e si sotul acasa si ar avea timp de jucat. E adevarat ca din sept. e Cris la gradi, dar ptr. germana, nu sa scap de el ... ca sincer, e mai greu sa stau pe drumuri sa-l iau de la gradi cu bb dupa mine ... sau sa mergem la activitati de gradi (ca aseara cand eram cu bb in wrap, cu geanta de bb pe umar, cu lanterna intr-o mana si tarandu-l pe Cris cu cealalta). Noroc ca mai eram cu o prietena ca altfel era jale.
Emilia, cum bona, cand stai acasa?! .... nu ma bateti fetelor, dar zau ca n-as suporta sa se bage cineva strain pe copilul meu cand eu sunt prin zona. Mai bine iti iei femeie in casa sa-ti faca menajul, sa ai timp doar de copii ...
Parerea mea ...
Numai bine ... si nu aruncati cu rosii, ca-i iarna si sunt scumpe ;)
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)