Copiluti de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Eu nu am internet acasa asa ca o sa felicit de acum sarbatoritele.

Nelia "La multi ani!" Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.

Laura"La multi ani!" Sa ramai toata viata asa cum te stim noi, o persoana deosebita.Sa ai parte numai de bucurii, sanatate si fericire.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Salutare si de la noi!!
noi am mai scris demult, de citit am citit pe sarite, la un moment dat am vazut pagina 29, dar probabil era o greseala???!!!
cu scuze pentru ca am ratat evenimente, cu pareri de rau pentru copilasii bolnaviori. am vazut ceva poze si p unii coplilasi nici nu ii mai recunosc!!! ce au mai crescut.

pe scurt, am venit dupa 2 sapt. de plimbari de 4000 de km, eu cu 4 zzile de scoala, a fost frumos dar cred ca trebuie sa mai treaca timp ca sa mai fac experienta cu masina. mi s-a taiat de tot.

intoarcerea in tara a fost glorioasa 600 de km in 14 ore, am innnebunit.
apoi au urmat altele, duminica trecuta mi-au furat toate actle, banii, carti de credit etc,ec, ca toate le aveam in potofel, si eu desteapta!!!! ce e foarte nasol este ca eu sunt tocami ce imi faceam dosar de credit, asa ca acum este stopat!!!, innebunesc nu alta.si buletinul cica dureaza 2-3 saptamini, nu-i bai ca nici acum nu am depus actele.
luni am fost la politie sa declar furtul si am petrecut 2 ore. completat formulare, povesti, poze de vazut, etc, etc.
marti a doua zi am plecat la bran, aveam training. am stat la o pensiune superba, superba. proprietarii cu un gust desavirsit m-au lasat masca cit de frumos au putut sa conceapa totul. imaginati-va ca aveau toata lenjeria, perdele din pinza topita. foarte atenti la detalii, la folosirea spatiului, ce mai am dat pe spate. pensiunea se numeste Muntele recem este mai sus un pic de vila Alissa.9pentru cunoscatori).

si pentru ca tot am ramas fara acte, exact la o saptamina, a scapat unul masina in masina mea. iarasi politie delaratii, etc. eu eram pe loc trasa pe dreapta sa il las pe dobitoc s parcheze si el cind sa de-a cu spatele, a scapat masina si a venit direct in mine. masina nu e rau, dar fiind masina de firma imi trebuia dovada de la politie.

Androix sa-ti aduc aminte: viata e frumoasa.

Matei e ok, in principu, adica e sanatos (multumesc lui DD), dar nu maninca, cit a luat 10 zile Peritol a mai ingurgitat ceva, dupa,pauza! zici ca e in greva foamei. ieri l-am tuns ca nu se mai putea, avea un par lung ca de fetitza.
a inceput sa rupa cuvinte, unele nu le intelegi neam, la camion zice canion, la tramvai, avai, nu face propozitii. de pampers noi am scapat, adica nu ii mai pun eu. pipi face la olitza dar numai in picioara, iar kk numai pe el, nu-i chip sa stea la olitza nici la wc, nu stiu ce sa mai fac. dar ma ambitionez si il las fara pampers.
e zgubilitic, a invatat sa sara in sus singurel, adica fara sa il tin eu de miini. demonteaza orice jucarie, a inceput sa ceara jucarii in magazin, uneori cu plinsete, de dormit dormim tot cu el, nu vrea altfel nici cum. de obicei dormim cu un tractor (cu roti imense, cine puii mei le da voie sa faca asemenea tractoare nu stiu) cu o betoniera, care imi intra mie in stomac, si de aseara si cu o motocicleta, ca nu a avut bunica ce face si i-a luat motocicleta. Da copilul asta cu un urs de plus nu poa' sa doarma frate, ca am in ochi numai tractoare si camione!! si culmea ca se trezeste noaptea si daca nu sunt linga el, se pune in fund si incepe sa urle: cacoruuuuuuuu!!! (asta-i tractor) si jeleste frate de zici ca-l taie cineva.

La multi ani Simona si Loreen (stiu ca e duminica dar nu stiu daca ma pot intra)
Monu, Bea Mercedes sanatate!
Adina, mai ai rabdare ca acusi esti la tine acasa, si da, mobila de bucatarie atita este, datorita fierariei din interior. si eu tot atit am dat pe ea.
denisa, felicitari sa de-a DD sa fie bine.
nelia tu peste 2 luni nasti??? mi-e rau! cind a trecut frate timpul asta!!!
Gusta daca tu esti baba eu ma duc direct la geriatrie!nu am citit din urma esti acasa sau in RO.
TDI sa-ti traiasca sotzul, si vorba Gustei de mame nu ne provoca.

dau drumul la mesaj ca ce voi intra intr-o intilnire, daca va spun subiectul va prabusiti pe jos, dress code in companie.

sper sa mai pot reveni, ca mi-a fost tare dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Lucas, bine ati revenit! Nu stiu cum se face de se intampla mai mereu ca dupa o vacanta in care reusim sa ne detasam un pic de nebunia vietii din capitala, hop si-un incident neplacut care sa ne sgaltaie nitel. Actele se aduna ele pana la urma, si banii se primesc pe credit, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti urez sa ai rabdare pana iti intrii in ritmul obisnuit...ne arati si poze de pe unde ati umblat? Cat despre pensiune, am cautat pe net si vreau sa te intreb daca www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/pensiunea-muntele-rece.html" target="_blank">aici ai fost. Caut locatii interesante pt o escapada in 2.Imi recomanzi Pensiunea Muntele Rece pt asa ceva?

Am vazut albumele cu poze ale Clarei si ale lui Elisor:

Eli si Gusta, era sa nu va recunosc! Ati slabit enorm. Ma bucur ca am vazut-o pe Mara in mai multe poze pt ca in acesti 2 ani n-am prea vazut poze cu ea. Ce creata e! Cu cine seamana asa cretulina? Am remarcat ochii ei mari si bine conturati. Foarte frumosi! Uitandu-ma la Bianca ma gandeam ca asa ar fi trebuit sa arate si Ema daca nu m-as fi incumetat sa o tund la inceputul verii. Eli, cat ii mai lasi parul sa cresca? E angelica micuta.

Clara, superbe pozele voastre dpdv artistic, iar protagonista tot finuta a ramas. Am remarcat piciorusele ei frumoase de manechina: lungi si drepte (sau mai nou manechinele n-au picioarele drepte...)

Loreen, tie ti-am vazut doar spatele, dar am vazut o Delia foarte serioasa si asta ma face sa te intreb, pt ca eu am cam pierdut discutiile din vara aceasta si progresele copiilor, cum mai este Delia: linistita, razboinica? Are un par si jumatate, daca pot spune asa. Foarte bogat, vroiam sa spun. :)

Mergi la inceput

adina da aceea este. mincarea e foarte buna, si ce mi-a placut a fost atmosfera de casa, nu de hotel si altele, camerele sunt mari, holuri mari, jos este ca o sufragerie mare cu semineu in centru, la care arde focul. iar in sala de conferinte au DVD si poti vedea pe ecran mare inclusiv home cinema filme, e chiar misto. prorietarii aveau niste chestii super interesante, balet, opera, lucruri care mi-au placut teribil. proprietarii sunt din Bucuresti, dar se duc cam in fiecare w/e acolo. aaaaaaaa, si din camere ai o priveliste de milioane, sa ceri camera 1 de la et. 1 are si balcon sau la mansarda, dar fara balcon, repet privelistea este de milioane.
acum depinde cum vezi escapa in 2, caci stiu niste locatii cu jacutzzi si fel de fel de nebunii, dar te cam costa cit nu face.

asa as zice mai degraba sa pleci la Praga, una peste alta cam tot acolo esti cu banii, cu o cursa low cost chiar e ok. noi am stat in Praga la Ibiss, foarte aproape de centru si nu a costat foarte mult. si Praga daca nu ai vazut-o merita toti banii. si acum in extrasezon poti gasi oferte foarte misto. daca te hotarasti pentru extern iti dau mail-ul agentiei care ne-a facut noua toate rezervarile de hotel, si sincer am stat foarte ok. ca sa-ti faci o idee am stat 10 nopti : Viena, Praga, Frankfurt, Bruxelles, Luxemburg, salzburg, Budapesta si ne-a costat 600 Euro (2 persoane), cel mai nashpa am stat in Budapesta! e o alta poveste, daca vrea cineva sa se duca acolo sa ma intrebe, am fost de 2 ori anul asta si am luat teapa de fiecare data.

poze...am facut cam 2000. nici nu stiu unde naiba sa le pun.
daca tot vorbim de calatorii, Belgia merita vazuta, dar nu Bruxelles, pe linga este extraordinara, cel mai mult mi-a placut un oras DINANT. atita verdeata liniste si pace cam rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

am gasit situl asta pe net si m-am gandit ca poate va ajuta in a gasi gradinite bune.Daca stiati de el sau daca s-a mai discutat treceti peste :) daca nu uitati aici:

http://www.gradinite.com/site/Gradinite/#sector=1&gradinitaTip=0&gradinitaVarsta=2&gradinitaLimbaStraina=1&gradinitaTransport=0

Mie mi s-au parut frumoase multe dintre ele

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

lucas, iti rasp aici pt ca s-a trezit ema si nu mai am timp de mess. merci pt ideile de vacante. la praga ne gandeam si noi sa mergem in noiembrie, dupa ce ne asezam. restul le-am vazut;) la bruxelles merg in ianuarie. vroiam sa te intreb de masina de spalat cu uscator. tii tu minte ca am vb despre asta la booboo odata. tb sa cumparam masina de spalat si nu reusesc sa-l conving pe mihai sa luam una cu uscator. n-am gasit decat un ariston si un indesit, cam la aceeasi bani. acuma zi-mi si tu mie, daca piata este atat de saraca, iar uscator separat nu mai am unde sa-mi pun, merita una din astea doua?

are cineva masina de spalat cu uscator? de care? merita? care este timpul cel mai scurt in care le usca? pe astea 2 spunea a se pot usca si in 9 ore!!! pai nu consuma prea mult?

Mergi la inceput

9 ore pt a usca haine!?! Al nostru usuca in maxim o ora si are optiuni pt haine delicate si de bumbac.Nu e performant dar e de capacitate mare si e ok.
Nici nu stiam ca exista masina de spalat cu uscator incorporat....esti sigura de asta?
Eu mereu le-am vazut separat.

Mergi la inceput

da, e masina de spalat+uscator incorporat.

Mergi la inceput

Da ai dreptate, nici nu am stiut, dar sunt scumpe vai de mine de la $1200 in sus...De fapt daca sunt amandoua intr-un simgur sistem e ok ca separat incep de la $500.
Eu zic ca daca nu usuca in 9 ore, ceea ce e absurd, se face un consum urias de energie ca astea trag curent mult, atunci e ok sa il ai in casa.
Mai exista optiunea sa le iei separat dar sa le pui una peste alta, daca este spatiu.

Mergi la inceput

Adina din cele 2 marci Aristonul este mai buna, ce stiu eu. ai grija sa fie din clasa A si cu cuva de inox.
acum, faptul ca le usuca in 9 ore!!!!!!!!!!!!!!, vei ceda nervos la un moment dat, lasind la o parte consumul de energie. numa la gindul ca alea stau in masina 9 ore ma i-a ameteala.
diseara vorbesc cu prietena mea care are o astfel de masina 2 in 1 si iti dau mess sau te sun. ce stiu asa in general este ca ea a renunta la ideea de a le usca la masina.
parerea mea este sa iei fara si ulterior cind gasesti iei si uscator. dar la tine parca nu intra unul peste altul nu?
cumnata mea are asa, unul peste altul, am vb. acum cu ea si mi-a zis ca prosoape, halate usuca in 60-70 min. camasi in 40 de minute, dar repet este uscator separat.

Mergi la inceput