atentiune natiuneReteta din good food nu e meritul meu
1 kg cartofi
2 linguri faina
100 ml ulei masline
sare de mare dc aveti, dc nu-sare fina
se taie cartofii ca la MC, se pun la fiert in apa rece, se iau de pe foc dupa ce a inceput sa fiarba apa timp de 2 min.
se pun la scurs si se presara faina peste ei.
se incalzeste cuptorul si se incinge un pic uleiul in tava.se pun cartofii in tava si se dau prin uleiul incins,astfel incat sa aiba ulei pe toate fetele.
se lasa in cuptor 10-15 min si se intorc pe alta parte ptr inca 10-15 min, si inca o data se intorc pe partea ramasa necrocanta.
se scot si se presara pe ei de preferat sare de mare. merge si cu sare fina, eu de aia am avut.am incercat-o de multe ori si mi-a iesit de fiecare data. pofta buna!
EDIT: E BINE SA NU SE ATINGA CARTOFII UNUL DE CELALALT IN TAVA.
Mirela si David - 23.12.2005
Am facut si eu dupa prima reteta si au iesit ...dementiali!O sa incerc si cealalta reteta desi mi se pare un pic mai migaloasa!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Saru' mana de reteta am facut -o si a iesit foarte bun , copilul a fost multumit de tot pe langa el am luat Medalioane de piept de pui de la Sadia , prima varianta am facut-o
weekend placut tuturor