mamici si lungimea parului!

mamici si lungimea parului! | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

poate e stupid!sau poate nu...
e o chestie pe care ma bate gandul sa o fac.ma gandesc ca acum,cu venirea lui bebe,nu voi mai avea timp sa imi ingrijesc parul asa cum trebuie...ma rog,acum exagerez!

niciodata nu am avut parul mai lung de nivelul umerilor,nivel pe care acum,yuuuhuuuu,l-am depasit cu putin!si parca l-as lasa sa mai creasca,sa am plete valuri-valuri in bataia soarelui...dar tare sunt curioasa cum mi-ar sta tunsa scurt si cu o coafura de-aia nebunatica si usor de intretinut!mai ales ca sunt obsedata de spalatul pe cap-care trebuie sa aiba loc la 3 zile...parul scurt e o minune...cel lung,welllet's just say is not that easy!

voi ce pareri aveti vis-a-vis de subiect?

pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ma faci sa rad... de curand m-am tuns scurt, scurt, asa cum m-am obisnuit de ceva vreme, si frizerita mi-a spus ca are o gramada de proaspete mamici care se tund imediat inainte sau dupa nastere, pt ca e mai usor de intretinut. Asa ca nu esti singura, ba dimpotriva:))

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Amik, mie imi plac fetele cu parul mai lung, mi se par mai sexy, insa e chestie de gust. Eu de ex. am un par pisicos si foarte greu de aranjat. Daca ar fi scurt ar fi o bataie de cap sa il aranjez, mai mult m-as enerva.
Deci in concluzie, daca ai un par frumos si lung si scurt e foarte fain. Daca e foarte moale insa, e greu tare de aranjat scurt.
Nu stiu daca inrtelegi ceva din ce am scris.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu am parul lung de tot, pina la fund aproape :)))
Mi-a crescut mai ales dupa ce am nascut, ca n-am mai taiat nimic din el. Este foarte bine asa, nu am nevoie de mers intr-una la coafor. E cam greu de descurcat, ce-i drept, dar cu putin balsam se rezolva si asta. Oricum daca il tai scurt dupa aceea trebuie taiat intr-una... :p

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Am uitat sa-ti spun ca cu bebe trebuie sa-mi prind parul intr-una, ca vai de mine daca isi baga minutele in parul meu (si le baga de cite ori prinde ocazia :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Crisotexa,sunt de acord cu tine. Si mie imi place ca o femeie sa aiba parul mai lung, ii da o nuanta de feminitate.
Totodata, parul meu e atat de moale si fin, eu mereu imi zic ca parca ar fi par de pisic, asa incat daca m-as tunde scurt, nu mi-ar sta bine. Si asa, deja l-am taiat, trece um picut de umeri, dar e dragut.Ceea ce am de gand in urmatoarele 2 saptamani, e sa-l vopsesc, sa arate bine la nastere, de parca ar conta in momentul ala, insa pentru mine, sa fiu si eu frumusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Si8 eu ma gandeam sa-mi tai parul inainte sa nasc dar nu am facut-o si nu-mi pare rau de lofc ba chear ma bucur ca nu l-am taiat.
Totul e lafel ca inainte de bb , il tin mai mult prins si e ok!

Ione`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Sa stii ca parul pana la umeri e cel mai comod. poti sa-l prinzi, poti sa-l coafezi, in functie de situatie. Daca-l tunzi, trebuie sa-l aranjezi zilnic ca sa arate cumva. Ca sa nu mai vorbesc de perioada infecta cand te decizi sa-l lasi sa creasca si nu sta nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Chiar daca nu vrei, s-ar putea sa mai trebuiasca sa tai din el la vreo 3-4 luni dupa nastre, cand la multe mamici incepe sa le cada parul intr-o veselie. Sper sa nu te numeri printre ele.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Poate scriu cam tarziu, dar sa stii ca si eu am parul lung. Si mie mi-au venit o groaza de idei in sarcina(acum am aproape 7 luni) mai ales ca sunt stilista dar nu le-am pus in practica fiindca mi-am adus aminte cat m-am chinuit sa-l las lung. Adevarul este ca trebuie sa faci ceea ce simti dar sa te gandesti foarte bine inainte, sa nu-ti para rau si sa fii sigura ca iti va sta bine cu el scurt. Totusi e o schimbare majora sa treci de la lung la scurt. Stiu ca e mai usor de intretinut mai ales caand nasti, ca nu te mai incurca dar...
Oricum mult succes si sper ca nu te-ai tuns inca.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

In timpul sarcinii parul este foarte frumos, majoritatea mamicilor se bucura de asta si il lasa un pic mai lung. Eu am parul lung si mi-am zis ca imi va fi mai usor sa-l leg in coada, cat timp voi avea bb. Dar, problema apare dupa 2-3 luni de la nastere, cand parul incepe sa cada. Cum scrie si Lorelai este foarte greu sa treci de la parul lung la cel scurt. Eu nu m-am indurat de el sa il tai, desi, nu mai este ca inainte. M-am obisnuit cu el lung, de cativa ani buni si nu ma vad cu parul scurt. Mai tai din capete din cand in cand, si atat. Asa ma simt bine, cu parul lung.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 6 luni)

Mergi la inceput