Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 33
Oana_B spune:
Fetele, va rog deschideti capitolul urmator.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Biancas spune:
Ali...deci ai schimbat nr la sutiene
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ingrid S spune:
Ali, felicitari pentru cei 6 ani! 
Bianca, hai ca-ti raspund eu cu olitza. Ei pricep foarte bine pt ce e olitza, dar nu vor s-o foloseasca. De ce? Pt ca le e mai comod in pampers. Atata vreme cat Diana arata wc-ul si olitza si zice kka si pishu, inseamna ca stie pt ce e. Daaar...si aici e problema, un copil isi urmareste interesul lui, nu pe al mamei, tatalui sau bunicilor. Daca se simte mai bine in pampers, acolo va face. De aceea e asa de greu sa-i invatam la olitza. N-are legatura cu cunostintele lui sau cu vorbitul.
Ti-am spus ca Dani stie multe, o sa ramai tu paf cand va incepe sa vorbeasca...
Mirela
!
Moni, da-i tu inainte cu explicatiile pt Diana, ca merge bine fetitza. Si Diana arata ceva ce nu intelege si face un fel de iiii, atunci ii explic si gata.
Maraki, mersi de comentariile din drop, chiar ca e carre tunsoarea, dar nu-mi ajunge la umeri, tot scurt e. Daca Angelo aude mai multe limbi, e firesc sa vb mai tarziu. Nepoata mea la 2 ani spunea foarte putine, dar cand si-a dat drumul a vb in 2 limbi: maghiara si romana. Asta ca mi-am adus aminte ca si tu te plangeai ca nu vb copilasul tau. 
Astery, ma bucur ca s-a adaptat Razvan la gradi. Vezi ca si-a dat drumul? Bravo lui! 
Mersi inca o data de comentariile din drop, Bianca, Maraki, Moni, Ali..![]()
Am mai facut un film si atat, il pun maine. Au fost azi prietenii mei sa ia aparatul si l-au uitat. Nu prea mai am chef sa-l cer, asa repede il vor inapoi, ma simt nu stiu cum. Parca as sta cu pistolul in ceafa, ma stresez ca trebuie sa-i fac filme.
Chiar ca peste un an mai pun ceva in drop.
Si cred ca il parolez si pe asta. Macar sa-i iau inainte celui care mi l-a parolat pe anteriorul. MAGARUL!
Ma duc la nani, ne mai auzim maine...va
pe toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
szaboali spune:
Silvi
bine ati revenit pe melagurile natale
...
la Alain...maine o sa ved si pozele ca la mine nu merge dropul acuma.
Ali
11+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
monica70 spune:
ALI da fara numar ,plec la nani,poate se indura Bianca sa faca ceva cu numerele ![]()

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME