Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 31
monica70 spune:
Diana stie ce inseamna sa ii bata soarele in ochi.Stai calma.
Pacat ca iti subestimezi copilul.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Bine
...O fi el destept si asteapta explicatii si eu nu stiu
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bee spune:
Ufff, sa stii Moni, ca a mea s-a constipat de cand cu olita. E jale mare. Inca nu-s absolut sigura ca de la olita e, dar ma incearca o banuiala. Am si spus ca pana nu o vad ca se regleaza cu tranzitul, nu-i mai amintesc de obiect. Dar vine si-mi spune ea sa o pun si evident nu face.
Si clar e un lucru dificil sa inveti copilul cu olita. Mai dificil decat sa-i explici odata o chestie, iar copilul daca il intereseaza retine, daca nu nu. Nu-i arati odata olita si-i spui la ce foloseste si ce trebuie sa faca in ea. Pana ajung ei sa-si controleze sfincterele....aici e deja treaba complicata.
Moni, Diana mananca numai cu dreapta? CA Ana mea mananca mai mult cu stanga. Am si fost surprinsa s-o vad ca are mai mare dexteritate in mana stanga. Dar in rest foloseste in egala masura si mana dreapta. Iar cu mana stanga/ mana dreapta.........eu una n-am de gand s-o invat. EU cu astea am avut probleme pana tarziu. Am fost tare dezorientata. La mine in familie sunt multe cazuri de stangaci, obligati sa foloseasca mana dreapta, care mai apoi au avut probleme cu stanga/ dreapta orientarea. Astept sa vad si eu ce preferinta are Ana si om mai vedea.
Astery, sa poarte sanatos Razvan ghetutele. Si eu i-am luat Anei ghete parca miercuri. Deja era aproape desculta. Avea o singura pereche de pantofiori si mi se plangea ca o doare piciorusul. Cred ca-i ramasesera mici si cum ea are si unghii incarnate la degetele mari, o deranjau.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE Diana cu lingura sau furculitza mananca cu dreapta,la fel scrie cu pixul tot cu dreapta.Cand mananca cu mana,se mai intampla sa foloseasca rar si stanga,dar numai cand ia cu amandoua mainile,deci e clar dreptace,desi Ghitza e stangaci.
ASTERY sa poarte "Razvan Creshulica"
sanatos ce i-ai cumparat.
Am constatat azi ca Diana are si ghetutze imblanite care ii sunt bune
Oare trebuie sa ii iau si cizmulitze?
Biancas spune:
Moni, 2 perechi de iarna trebuie sa aiba orice copil cel putin. daca iesi afara si se uda la zapada? O aduci in casa si trebuie sa pleci altundeva...cu ce o incalti?
Eu asha vad problema.
Dani 1 pereche de ghete dar mai vreu sa imi cumpar cel putin 1 daca nu mai multe![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Eu ziceam de cizmulitze deci mai luungi,daca sunt necesare,ghete mai are o pereche mai de joaca,negre si tot imblanite.
Biancas spune:
Pai ii trebuie si cizme mai lungi daca vrei sa fie eleganta si moderna cand o imbraci in rochita
. Daca nu tzii neaparat...ii e de ajuns 2 perechi de ghete.
Bianca
monica70 spune:
ALI de ce taci? 
szaboali spune:
Mireluta eu nu mai am greturi si rauri de dimineata
...atunci au fost cateva zile...vreo 3 parca si gata.
Ali
11+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza