Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi spghete cu ton? Nu as manca, cred ca le strica gustul spaghetelor tonul ala.
Merg sa imi fac niste cartofi pai cu smantana si usturoi ..mi-e foame si ma plictisesc. (iar ma cearta Moni ca mananc seara, ca mananc smantana care e grasa si ingrasa..) dar mi-e foame si pofta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Calculatorul meu e atat de plin de bube, incat nu pot sa vad filmele. MA uit doar la poze.
Mi-am adus si eu aminte de o faza cu tiganca. PE la noi prin cartier vin conlocuitorii cu carute si striga "fiare vechi cumpar"...Ana e de fiecare data foarte intrigata. I-am spus ca-s tiganii, a bagat la cap, de aratat eu una nu am dus-o sa-i arat. Si peste o vreme, pe strada, tot in cartier am trecut pe langa un grup de minoritare si mi le arata de zor cu degetul: "ganca". Eu ma faceam ca nu pricep, ca-mi era rusine. Cred ca mama i-o fi aratat vreodata pe strada si a retinut ca-s personaje pitoresti si colorate.
HAi mai scrieti sa aiba si ochiul meu ce citi la noapte, ca-s fara somn si pana nu ajunge Radu in Arad, eu nu ma culc. Acum era abia in Budapesta. Asta noapte am asteptat fara sperante sa ma sune si pe mine, dupa ce se termina cina festiva. DAr cum au terminat-o pe la 4 ora noastra (cina ?), nu m-a mai deranjat cu telefonul. Si eu m-am culcat la 3 si ma tot uitam la tel, doar, doar.
Bee 35+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE sa stii ca si eu am evitat sa ii zic de tigani exact din motivul asta
Am pus-o la nani si a topit bibele de 300 ml inainte de a o pune.Acum m-am trezit ca incepe sa strige de-acolo ADA LATE ! mai aveam eu juma' de cana si i-am turnat ei in bibe,sa nu mai incalzesc altul,ca miram-as sa bea atat.Acum tocmai a strigat GATA LATE!
BIANCA fii sigura ca eu m-am gandit sa ii iau si in alta limba si nu glumesc deloc Mi-ar folosi foarte mult si mie drept sa iti spun - la limba engleza.Asa am invatat italiana binisor cu astfel de imagini,dar pe PC.CD mi l-a comandat si paltit Franca nevasta fostului patron.
Deci cum am bani o sa iau cel putin in engleza una.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

BIANCA mi-am amintit,ca tot te-ai luat de BEE cu pompa aia,in mod sigur Ana voia sa o intrebe ce e! Uite ieri in taxi,in spate aveau la geam aparatori de-alea de soare si Diana nu mai vazuse ca ai mei n-au. Stii ce-a facut? Mi-a aratat-o cu degetul si a zis inrebator AIAAAAA? Si i-am explicat pentru ce e. Am sa o invatz sa intrebe ea ce-i aia? ca e mai simplu.

Mergi la inceput

Azi statea Dani pe jos si se juca cu masinile. La un moment dat ne-am dus in bucatarie si a venit si el. S-a pus pe jos si se juca cu masina. Era pe gresie cu fundul si soacra-mea s-a spus sa se ridice de gresie si sa se puna pe covor.Deci s-a executat, si-a tras masina si s-a mutat pe covor.
Moni, tu stii..treaba ta

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

BIANCA ai vazut capoaso ? Ti-am zis ca stie cel putin 100 de lucruri din cartea aia? Deci adauga gresie,fund si covor.Plus ridicat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

BIANCA mi-am amintit,ca tot te-ai luat de BEE cu pompa aia,in mod sigur Ana voia sa o inrebe ce e! Uite ieri in taxi,in spate aveau la geam aparatori de-alea de soare si Diana nu mai vazuse ca ai mei n-au. Stii ce-a facut? Mi-a aratat-o cu degetul si a zis inrebator AIAAAAA? Si i-am explicat pentru ce e. Am sa o invatz sa intrebe ea ce-i aia? ca e mai simplu.

AIAIA era lucrul interesant, lucrul pe care nu il mai vazuse mai ales ca voi nu aveti masina si in masinile in care a fost poate nu aveau aparatori. Dar noah..credeti ce vreti... credeti ca un copil de 1.8 ani asteapta "explicatii" despre obiecte.
Poate nu scriu eu la subiectul spiridusi de ianuarie, februarie 2006 poate scriu la copii mai mari si nu imi dau seama.
Cred ca nu mai are rost sa continuam. Sincer. Fiecare crede ce vrea, si cel mai important: GANDESTE CE VREA ca pana la urma fiecare mama interpreteaza cum vrea.

Mergi la inceput

Citeste cu atentie ca nu era AIAIA ca exclamatie ci AIA? prelung

Mergi la inceput

Moni, normal..orice copil de aici cu siguranta stir lucrurile uzuale, lucrurile pe care le foloseste zilnic. Eu am spus ca deocamdata e suficient sa le explicam ce se afla in jurul lor,(in casa, in parc) nu trebuie sa ne bagam in explicatii complexe sau sa facem ca si "compresorul". Deci asta a fost totala pt mine...
Cum zicea si Anasol...daca copii nostrii sunt atat de destepti ca pricep pt ce e bun compresorul ala sau orice alceva, de ce nu pricep ca trebuie sa faca kk la olitza?
Intrebare de 11 puncte.
Sa va vad doamnelor care credeti ca copii asteapta explicatii la varsta asta...cum ganditi problema asta. Psihologie curata

Mergi la inceput

Moni..mai trebuie sa foloseasca si liniutza de dialog si puncte la propozitii e super .
Sincer chiar nu fac misto... dar eu cred ca voi ganditi asha mai fetelor. Copii vostri arata obiecte si voi percepti asta ca si cand asteapta explicatii. Sa fim seriosi.

Mergi la inceput