Chist renal {renalin}

Chist renal {renalin} | Autor: chivutamonica

Link direct la acest mesaj

Desi cautasem despre aceasta problema chiar in modulul de ,,cautare ''si imi daduse 11 subiecte despre o anumita doctorita in care anumite pers. nu aveau incredere in ea dar concret nu am aflat nimic ,adica ce tratament naturist sau altceva se poate face in acest caz.
Va rog foarte mult daca a-ti auzit sau daca sunt persoane in cauza sa-mi dea si mie un sfat bun.
,MONI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Din cate stiu eu poate sa nu fie nevoie de nici un fel de tratament sau interventie. Adica poti trai linistita cu un chist renal. Dar important mi se pare sa mergi la un dr. care are experienta ca sa-si dea seama ce fel de chist este. Nu stiu sa-ti recomand pe nimeni. Iti doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Monica mare lucru nici eu nu pot sa iti zic, dar despre dr iti recomand pe dr Coman de la Spitalul Clujana.
Iar de afectat nu cred ca afecteaza sau s aaiba de aface cu o eventuala sarcina.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

multumesc tare mult pt. raspunsuri dar chiar sa nu existe nici un tratament naturist?
Poate mai stiu din fete care au auzit de asa ceva si-mi mai dau sfaturi.
Magda,la medicala 3,nu stii pe nimeni?
pe toate
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Chivutamonica incearca si cu ceaiuri, poate ajuta, intreaba la farmacii naturiste trebuie sa iti dea un sfat, ce fel de ceai eventual.
LA med III chiar nus itu ep nimeni, dar de e vb de urolog iti recomand Clujana, nici decum Urologia.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

MAGDA,iti multumesc foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Am un singur sfat, inainte sa cadeti in plasa sarlatanilor posesori de panacee universale cautati sa aflati cat mai multe despre boala pe care o aveti.
Nu exista medicamente sau ceaiuri sau bionergeticieni pe lumea asta capabili sa faca sa dispara un chist renal.
Singura posibilitate de eliminare este chirurgicala dar in majoritatea cazurilor el nu necesita operatie pentru ca nu afecteaza functia rinichiului.

Putina incredere in medicina clasica nu ar strica, dimpotriva, ar fi mult mai putin riscanta decat reactiile adeverse, necunoscute sau foarte putin stiute ale ceaiurilor 100% naturale (exista sute de otravuri mortale, 100%naturale) sau ale "bioenergiei"

Sanatate multa si mare grija unde investiti sperantele!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

SHENNAMP,merci foarte mult dar speram la naturiste nu sa se ajunga la chirugie.
MONICA

Mergi la inceput