ATENTIE Vodafon FURA la mesaje!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Irinabobe sa nu fie cumva o eroare a cartelei sim.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

quote:
Originally posted by stralucitor1

eu lucrez ptr Vodafone Italia, se pune? incerc sa va raspund sper sa nu gresesc :probl lui clau depinde de modelul telefonului, abonamentul lui maraki era probabil furnizat de o alta fima-partner (cel putin aici asa e, isi fac publ prin reviste si la tv, omu' trimite un sms ptr o sonerie sau un joc si se alege cu un fel de abonament....problema e ca operatorii Voda nu au cum sa dezactiveze un serviciu al unei alte firme...asa ca trebuie sa citim cu atentie clauzele scrise marunt-marunt); seasoul, daca mesajul nu ajunge la destinatar problema in 99% din cazuri este in sim-ul celui care primeste, trebuie facut un control; canne-marie nu pot sa ma pronunt despre eficienta customer care-ului Vodafone din Romaniadar fiti sigure ca nu sta nenea Vodafone sa fure minute sau sa va incarce cu mesaje, totul e automatizat..sigur ca sunt si erori, deh mai greseste si masina uneori....

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Stralucitor,am facut un control si cu sim-ul respectiv,ideea este ca mesajele ajung numai cand vor dar eu tot sunt taxata,sau daca trimit 2 mesaje unul ajunge si celalalt" lipsa text" Se poate totusi sa mai aiba si ei defectiuni.....asa isi mai scot un ban in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

buna irina procedura aici ar fi sa ti faca actualizarea
softului de pe tel (poate au facut deja cei de la nokia), reset sim iar reset dupa 48 de h,si daca tot nu merge trebuie deschisa o practica "trouble ticket" la rep tehnic:)...deci suna serviciul clienti, innebuneste-i pana se rezolva...

sea,numarul caruia ii trimiti sms are un telef nokia?in alta ordine de idei, dc probl se verifica si catre alte numere trebuie sa ii faca voda un reset al serviciului mesaje transmise(dupa o serie de alte verificari si coduri de deblocare), sa vada daca ai exituri negative in retea..

in rest, we are family..:)) asta e cantecul din reclamele voda in it

To and Me

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

quote:
Originally posted by clau2toma

quote:
Originally posted by stralucitor1

eu lucrez ptr Vodafone Italia, se pune? incerc sa va raspund sper sa nu gresesc :probl lui clau depinde de modelul telefonului,

To and Me

Sunt de acord ca mai greseste si masina dar greseste cam des.Daca greseste masina asa de des ,de ce nu o schimba ca doar au bani?Deci vinovati tot ei sunt asia marii ca banii la ei in buzunare intra.
Si apropo de marca telefonului ,e Nokia 6680 .

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

ti-a zis fata foarte clar ca este de la modelul aparatului. lasa masinaria in pace si incearca cu sim-ul in alt model de aparat :))

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea86 spune:

vodafone nu fura numai la mesaje fura in general.daca pot ciupesc de la fiecare utilizator din diferite parti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

bea,...daca ai argumente reale e mai bine sa faci o sesizare la OPC sau daca problema e complicata si implica multi bani, suna-ti avocatul si da in judecata compania telefonica, aici asa se procedeaza!(replici de genul "sunt hoti, fura de la utilizatori" nu ajuta cu mare lucru).

Numai bine tuturor

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

noi avem un abonament in grup, cu minute incluse in grup si nationale. pe nr meu daca depasesc 100min nationale se blocheaza si pot vorbi doar in grup (sotul a avut grija sa ma limiteze)...si de vreo 3 luni tot raman fara minute nationale, pana m-am desteptat si mi-am resetat contoarele si le calculez singurica...si m-au furat ca in codru... discutand cu mai multe persoane am aflat ca in general la astfel de abonamente si mai ales luate pe o firma se intampla astfel de "accidente". cand am sunat la ei mi-au spus ca "s-a incarcat din greseala factura"... deci ...

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vodafonE e si operatorul meu. nu vad und-e e problema. ai sunat si ai vorbit? cum adi-ca e prosti alea de la clienti? vorbeste cu este?

Daca sunteti asa nemultumiti exista:
1. Serviciul de relatii cu clientii
2. OPC
3. Actionezi in judecata
4. Alt operator de telefonie mobila.

si daca nu poti sa renunti la abonament pt ca iti fac oferte mai bune, inseamna ca tu ai o problema, nu ei.

si nu, nu lucrez pt Vodafone.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am scris mai demult un mesaj in care povesteam acelasi lucru. Am facut doua sesizari pe adresa Vodafone si de doua ori mi s-a spus ca n-au ce sa-mi faca (desi aveau). Am fost fraier ca m-am oprit, trebuia continuat cu OPC-ul. Probabil ca si in alte retele se intampla la fel. Si ca sa vedeti ca or fi ei la dispozitia noastra, dar pe bani, sa va mai spun una: eu am in abonament 60 de minute cu 5 numere favorite, 30 de minute ca am mai mult de trei ani in retea si 60 de minute ca am trecut de 10 ani (astea numai pe 10 luni...). Ce credeti ca se intampla cand termin (evident, repede...) cele 60 min. favorite? Orice apel catre aceste numere (care sunt tot in Vodafone) se taxeaza, chiar daca mai am celelalte minute neconsumate deloc...Asta ce mai e?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si eu am schimbat vodafone-ul pe orange,din acelasi motiv,ciupeau de cate ori puteau.Probabil se intampla si la orange,dar daca o fac,e foarte finut ,nu se simte.La vodafone n-aveai cum sa nu sesisezi,doar daca chiar nu te intereseaza micile ciupituri.Pe aceeiasi linie,daca ar fi sa extrapolez la banci,as putea sa spun acelasi lucru despre hvb,unicredit acum,ciupesc la greu.Nu stiu cine se isi umple buzunarele,dar si le umple bine!

Mergi la inceput