Magazine XXL in Bucuresti?!!! Unde???
Raspunsuri - Pagina 4
ioanaradu spune:
in rahova. de fapt, sa fiu mai exacta: de la unirii, pe linia tramvaiului 32, se trece de OMV (pe stanga), se ajunge la p-ta g cosbuc (pe drepta), e un economat acolo. cand se trece de economat, pana in urmatorul semafor, pe partea stanga este magazinul, chiar pe colt. imediat langa este un bloc aproape daramat.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
claudia_a spune:
Am ajuns vineri dupa amiaza la magazinul MODA XXL!
Sunt foarte foarte multumita de lucrurile pe care mi le-am luat! Marimile sunt de la mici pana la mari si foarteee mari... mi-am luat 2 pantaloni, dintre care o pereche de blugi foarte modern lucrati, 2 sac ouri - unul de ocazie 190 lei si unul din catifea maro 140 lei (merge la blugi si e modern) si vreo 4 bluze moderne, finutze si frumoase... Am vazut si multe bluze super, dar la care nu aveau marimi mari!
In pavilionul H (Herastrau) nu am gasit nimic interesant, in general marfa de piata...
Eu tot la Moda XXL as mai merge... la primavara, pentru garderoba de vara.
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
iriss27 spune:
fetele care ati intrat la noi in magazinele Marks & Spencer, au si haine pt gravide marimi mari?
Pe situl dien GB am vazut cateva chiar f dragutele ... si preturile ok, dar nu livreaza in ro
Eu in general evit magazinele de fite/firma, pt ca a mai mult haine de scheleti ambulanti (nu ca nu mi-ar place sa fiu si eu unul, dar momentan mai fac un bb si am ramas cu o tona de kile dupa primul ... asa ca mai am de asteptat)
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
iriss27 spune:
nu stie nimeni sa imi spuna?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
luci.eilm spune:
Iriss, am gasit aici ceva, pana la marimea 50: http://www.bebelusul****tau.ro/produse.php?resultpage=1&categorie=Haine+gravide+Rococo (fara stelute). Bafta!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
elush_k spune:
Citat: |
citat din mesajul lui genusa Eu stiu 2 magazine in zona Pta Muncii.Unul cu haine mai elegante si unul mai "casual",sa zicem.Cred ca au pana la marinea 3XL. Daca te intereseaza pot sa iti dau mai multe amanunte. Numai bine, |