Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 23
m_monique spune:
buna dimineata!
fac eu
. asa ca poftiti.
Editez: mai tarziu va astept si la un pahar de must, ca a fost sotul la cules de vie.
ruxandra cum se numeste filmul? mi-ai facut o pofta de mers la cinema...
imi pare rau pt aelita. imi va fi dor de ea.
vreau si eu parola, daca o merit.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
roxanica2006 andrei zilnic mananca iaurt, ca ii place foarte mult. si mai are si efect laxativ.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
flore eu am un carucior sport de la miniblue si sunt f multumita. nu-l vad pe site. in primavara am dat pe el 3 mil. are husa de ploaie si de iarna.
vezi si pe la primii pasi.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
aka spune:
neata.
Bea si Cristinel
Flore eu am carut hauck. l-am luat din cora prin mai si am dat 250 ron. iar in matiz il punem pe locul din fata ca in portbagaj nu are loc. nu e cine stie ce, are rotile cam mici, dar in rest sunt multumita de el. se lasa spatarul la orizontala si doarme gargarita foarte bine. e carutul rosu din poza de la Dianocica.
Teutz am vazut saci de dormit in cora si carefour. erau grosuti mie mi s-au parut potriviti pentru iarna. costa vreo 45-50 ron. eu as lua dar nu stiu daca va sta Cristina in el ca se rasuceste toata noaptea. sau poate tocmai ala o va mai tine pe loc...
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
sustin algoritmul ruxandrei, cu mentiunea ca 'grupul de control' sa varieze in functie de care a fost mai activa in zilele cu pricina, cine a avut timp sa citeasca tot...mai apare o problema: e nevoie de acordul tuturor, adica sa nu ma trezesc ca i-a trimis deja x parola pe pm...ceea ce ar fi nasol...
... mda, asta cu acordul/trimiterea parolei ridica unele pb.. nu stiu ma gandeam sa fie solicitata parola aici, in direct pe forum, si tot aici mamicile din comitet sa-si exprime acordul. Iar in momentul in care s-a intrunit deja numarul de 3 mamici aprobatoare => ultima mamica sa trimita parola pe PM.
ceva in genul:
1. userul nou_venit solicita parola
2. Asiza isi exprima acordul
3. idem Dandusa
4. idem Laura
5. una dintre ele, de preferat Laura, trimite parola la nou_venit pe PM
Se intelege ceva??

Oricum nu dau nou_venitii asa buzna sa nu ne vedem capul de trimis parole..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Multa sanatate Bambo.
Marani.. si mai poate pastra sarcina? Nici tu n-ai parola??
Panaa, s-a vb de party de 1 an?? Nu cumva de intalnirea saptamanala de vineri??
Aka, felicitari pt ridicarea Cristinei!
Dandusa.. mama ce meniu diversificat are si Crinuta. Las ca sapt viitoare trece si dna dr pe la noi.. sa vedem ce mai inauguram. 
Adina, distractie placuta diseara la fashion-show.
Roxanica:
1. servim numai ardei, fierti in piuree-ul de legume
2. nu rosii, nu paste
3. e o.k. zilnic iaurt
Teutz, noi am folosit si Trixera de la Avene si Stelatopia de la Mustella. Parca a 2a a dat mai bune rezultate. Acum le folosesc pe amandoua concomitent.
Uite despre saci de dormit:
http://www.curlytops.com.au/article/1/
Exista si de-a intregul (cu maneca cu tot):
http://cgi.ebay.it/BABY-SLEEPINGBAG-SIZE-0000_W0QQitemZ270160634087QQihZ017QQcategoryZ3081QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Un sac de dormit bun tb sa:
- fie dintr-un material relativ subtire (bumbac pt vara/toamna si fleece sau usor captusit pt iarna). Dar atentie si cele de iarna nu tb sa fie asa groase cum sunt cele romanesti de la Mondo_nu stiu cum (de care zicea Aka, cele din Cora, Carrefour). Pt ca acelea sunt prea tepene si bb nu se poate misca in voie in ele. BB tb sa se poata rasuci, sa se poata ridica in fund/in picioare. Plus ca se supra-incalzesc. Eu am avut unul la Matei.. n-a fost bun de nimic.
- forma trapezoidala (largi la picioare)
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Donia, Monique cu dedicatie despre filmul "O vara ploioasa" 
O poveste romantic-luxurianta, despre maturizarea a trei tineri prieteni in Spania anilor '70, filmul e o adaptare dupa romanul lui Antonio Soler, insa una realizata cu toata libertatea si delicatetea de care regizorul Antonio Banderas nu pare sa duca lipsa.
Filmul urmareste vietile a trei tineri, Miguelito, Paco si Babirusa in Spania anilor 70. Cei trei isi confrunta trecutul si viitorul, leganandu-se in dulcile sperante ale tineretii legate de maturizare, dragoste, sex si fericire.
Al doilea lungmetraj al lui Antonio Banderas este pictural, sentimental evocator si erotic într-o maniera care doar spaniolilor le reuseste atat de bine. Un film despre vise si ambitii , dar mai ales o reverie nedisimulata despre acea perioada a vietii cand totul ni se pare posibil.Anii '70 in Malaga. Un tanar de 18 ani, Miguelito Dávila, tocmai a părăsit spitalul fără unul din rinichi. Pe lângă o cicatrice impresionantă, Miguelito se alege în urma acestei experiente cu un exemplar din "Divina Comedie" a lui Dante, un cadou de la un alt pacient. Cartea îl inspiră să devină poet.
E vara si Miguelito se intalneste cu prietenii lui la piscina. Acestia sunt Babirusa, un adolescent rebel pasionat de arte martiale, Paco, un bogătas snob si Moratalla, mezinul gastii.
Intr-o dupa amiaza, Miguelito se indragosteste de Luli, o fata care viseaza sa devina dansatoare. El decide ca aceasta va fi muza sa precum Beatrice pentru Dante. Prietena lui Luli (poreclită din motive evidente "Trupul") e indrăgostita de Paco. Împreună, cele două cupluri explorează dragostea si sexul cu o curiozitate avida.
In toiul verii, Babirusa se duce la Londra si descoperă că mama sa isi castiga existenta intr-un spectacol erotic sordid din Soho. Prietenul său, Paco, isi înfruntă tatăl, un om de afaceri corupt care tot intră si iese din închisoare. În timp ce Babirusa mărturiseste adevărul rusinos, Paco adoptă filozofia tatalui său: să câstige bani, să obtina putere si să se dea mare cu femeile lui în decapotabila sa luxoasă.
Spre sfarsitul sezonului, dragostea dintre Miguelito si Luli este pusă la încercare. Miguelito intalneste o femeie sofisticata care ii stimulează apetitul pentru poezie si sex. Luli accepta cu vinovatie cadouri din partea lui Cardona, un vanzator mieros de lenjerie care îi plateste cursurile de dans si care, in schimb, asteapta favoruri din partea lui Luli.
Gasca urmeaza calea dragostei, prieteniei, viselor si ambitiilor care, precum Camino de los Ingleses, un drum ce traversează orasul lor natal, ar putea să-i ducă oriunde. Dar calea e întortocheată si fiecare vară are ziua ei ploioasă.
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=18198
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
OanaCat spune:
Buna dimineata!
Prezenta si eu la cafea daca a mai ramas si pentru mine.
La multe lunisoare bb nascuti azi!
Beatrice Maria de Chinico
Christian Gabriel de Donia
Sa fie sanatosi si frumosi!
Ruxandra ii mai dau Loperamid acum pentru diaree in afara de regim si ieri iar a facut de 4 ori.
Marani te pup. Ce face Bubamara?Ma bucur ca ati gasit pisicuta sper sa se faca bine si sa fete puiuti sanatosi.
Tema zilei:
Rosii foarte rar in ciorbita fierte dar dupa le scot.
Ardei tot in ciorbita si ii pasez cu blenderul.
Paste am incercat o data sa-i dau pasate cu blenderul dar nu i-au placut.
Iaurtul la ordinea zilei .
Astea inainte sa faca diaree.Acum suntem la regim si nu mai vrem nimic de papa.
Teutz multumim
Nu mai stiu ce sa-i fac de mancare nu mai vrea nimic sa pape din cauza regimului.
Revin
Nicole
Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=11
ziggy spune:
Christian Gabriel, printisor de Donia
Beatrice Maria, printesa de Chinico
Sora mea cu gemenele au ajuns ieri acasa, par asa micute, dar nu sunt. Eu am si uitat cum era cand era si Calin micut. Din pacate una dintre ele are mucisori si este infundata. Sa vedem daca rezolva ceva cu ser si pompita.
Haideti ca am fost sa adorm pruncul.
Teutz eu am luat un sac de dormit din Auchan, este de la firma Mondocarp si a costat 30 lei. Poti sa cumperi si de la sediul lor, eu asa am luat saltea, aparatori. Sacul l-am luat in urma cu trei saptamani, dar duminica nu mai aveau, poate au adus, dar cel mai sigur este la sediul lor. Daca nu gasesti adresa exacta, ma voi uita eu in mail caci am un mail de la ei. Foto nu am pentru ca aparatul este la sora mea. Eu sunt multumita de sac, am mai avut unul de la ei, dar acum este mic.
m_monique spune:
eu i-am dat la inceput rosii fierte decojite si fara seminte.
odata, cand am facut ciorba de cartofi pt noi i-am dat si lui cu rosiile fierte necuratate de coaja sau seminte, doar blenduit. a mancat si nu a avut nimic.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei