Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
asiza spune:
Carla, vizionat pozici...Ce bine merge Alexuta ta!!!!
...A crescut mare si frumusica! 
Chinico, cume e Bea? Tot cacacioasa sau i-a trecut? 

Floreeeee, pe unde umbli?
Ma bag la somn! Noapte frumoasa sa aveti!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Teutz spune:
La multi ani DANUTZ !!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e bun in viata !
La multe lunisoare Sebastian de Anateo!
Moaama, cat ati scris! Trebuie sa ma duc sa citesc din urma!
Noi am fost azi la dr, Alexia are 8,200 kg si... dermatita atopica. Asta e, intram si noi in clubul fulguletilor cu DA.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
roxanica2006 spune:
Ce dragi imi sunteti!! Va multumim pt. felicitari! 
In seara asta am facut demonstratii de mers pentru intreaga familie, incepem nesigur tinandu-ne cu o mana de canapea si continuam cativa pasi singuri, singurei. Adora sa faca asta. Nu i-a fost greu sa dea spectacol
apoi a cazut rupt la somn.
Asta e inca o etapa f.f.f emotionanta pentru mamici, de fapt stiti si voi asta f. bine. Sa stii Dianocica, ca mi-au dat si mie lacrimile. Am baiat mare, ce mai! Simti asa o satisfactie a unei misiuni bine indeplinite, l-ai crescut pe puiul tau atat de bine incat el e acum apt sa mearga. E o mare realizare, a evoluat enorm.
Pe de alta parte am simtit asa o strangere de inima. Parca mergea mereu in celalalt sens adica nu venea spre mine, se indeparta. E si asta un inceput ...si un final. hai ca-s patetica la ora asta. Oricum deja si cand il tin in brate ma impinge asa cu putere, se rasuceste sa vada lumea, parca s-a saturat de mine, stiu ca e devreme, ca inca depinde de mine, de noi, dar...parca a trecut prea repede timpul, offffffff, maine poimaine se insoara!!!
vreau colicii inapoi!!!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
roxanica2006 spune:
teutz, imi pare rau pt. D.A., dar vorba Ruxandrei nu e o boala grava, poate fi tinuta sub control. Tu esti o mama grijulie, atenta, asa ca Alexia e pe maini bune! Multa sanatate! 
danutz, imi imaginez ce soc pentru fratele tau! Dar ce spirit de detectiv ai, draga fata! Intotdeauna m-am cutremurat auzind lucruri de genu' asta, adica totul pare perfect, nimic nu tradeaza tragedia ce urmeaza, nu simti nimic, nicio raceala, nicio schimbare, si pac: are pe altul/alta...Eu ma consolez cu ideea ca as simti, ceva din comportamentul partenerului l-ar trada...Ufff...e grele astea...
donia, mare cat inima mea, mare cat inima meaaaaaaa!
Si vorba lu' fiu-meu : No, noapte buna!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Teutz spune:
Oanacat, Leyla, Acs, Alexandra, multumim frumos pentru urari!

Danutz, ce urat din partea cumnatei tale! Dupa o relatie de 10 ani sa faca asa o magarie! Dar nu putea sa-i spuna fratelui tau ca nu mai vrea, ca s-a terminat?! Urat, foarte urat!
Asiza, ma bucur ca Denis se simte mai bine! Nasol episodul cu inecatul, imi imaginez ca te-ai speriat rau de tot!
Donia, o sa incerc si eu exercitiile. Cand imi ingrosam vocea sa sune ca a uriasului se uita la mine cu niste ochi... mai ca nu-i venea sa-si creada ochilor ca o mamica atat de delicata si finuta:)) poate sa scoata asemenea sunete.
Mi-l si imaginez pe Cristinel cu o fetisoara foarte mirata! Tema zilei: Alexia mananca fara probleme biscuiti si bucati de fructe moi (banana, para), cubulete cu latura cam de 1 cm, chiar si bucati lungi de 1,5 cm si late de 1 cm. E asa de caraghioasa cum le mesteca! Fructele nu le mai blenduiesc de doua luni. Le dau prin razatoare, iar banana o strivesc cu furculita. Piureurile de legume le blenduiesc. In urma cu o luna si jumatate incepusem sa strivesc cartoful cu furculita si sa blenduiesc restul legumelor, ca sa o obisnuiesc cu bucati mai mari, dar n-a mancat foarte bine piureul de legume in perioada aia, asa ca am renuntat si am blenduit tot. Acum vreau sa reiau chestia asta, pana renuntam de tot la blender.
Danita, felicitari pentru dintisor!
Aelita
Sofiuta scumpa! Trebuie schimbata canapeaua, aa? 
Dianarus, imi pare tare rau ca vei lipsi o vreme de pe forum! Sper ca si copiii si voi sunteti bine! Te asteptam cu drag sa revii!

Ingeras, bine ai revenit! Eu stiu ca, de obicei, strabismul la bebei dispare pe la un an. Bafta multa la oftalmologie, sa veniti cu vesti bune!
Acs, multa sanatate lui Victoras!
Chris, imi pare tare rau de iepuroi!
Marani, saracuta pisica!
Mie mi-e o frica teribila de cainii astia de lupta! In legatura cu piticutii vecinei, bravo tie! Esti tare!
Carla, bine ai revenit! Ce fericita e piticuta ca merge singurica! Foarte frumoase pozele de la mare!
Dbunny, ce haios e Dani pictat pe fetisoara!
Madaluta, bine ca nu s-a inecat Darius cu pietricica!
Desiree, vazut flacaul Octavian, papa-i-as ochisorii lui albastri! A crescut, nene!
Ruxandra, felicitari conului pentru ridicari!
Sa iasa repede si dintisorul, fara dureri!
Alexandra, e bine ca Mark a incept sa pape mai bine legume. Acum e o perioada foarte nasoala pentru ca bebeii nu pot spune ce vor, vor multe, si se enerveaza pentru ca noi nu intelegem sau nu mai putem de spate! O sa treaca si asta, ei sa fie sanatosi! Si Alexia ma trage de par si ma musca si mi-e un drag de ea de mor, dar cred ca e timpul si la noi sa schimbam foaia. Trebuie sa nu-i mai dau voie sa faca chestiile astea, sa fiu mai ferma. Sper sa-mi reuseasca, cu multa rabdare. Multa rabdare iti urez si tie!
Chinico, sanatate multa lui Bea! Sa scapati repede de kkceala!
Roxanica, felicitari pentru primii pasi ai lui David! E primul fulgulet baiat care pleaca singurel!
Multumim pentru incurajari!
Mirona, esti mortala!
In boxeri, ciorapi si adidasi? 
Dianocica, si eu cred ca m-as fi inmuiat toata si as fi bocit un pic! d azi m a facut sa plang de 2 ori. bine...n am plans..ca mai era lume..da' o lacrima tot am scapat... prima oara a facut muuulti pasi pe marginea canapelei. si mai incolo si a dat drumul cand se tinea de comoda tv ca sa se intoarca sa vina la mine. m-a terminat. si a doua ...mi-a facut cucu-bau inmasina. era sa mor! s-a lasat pe spate in scaun, a dat capul intr o parte, eu stand langa el nu l mai vedeam. apoi s a ridicat mai in fund si mi-a zambit. am zis ca mi se pare...a doua oara a facut baaa, cand s a ridicat in fund. si apoi tot asa de cateva ori si radea...sa mor, va zic...
Noapte buna tuturor! Sa ne auzim cu vesti bune!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Dbunny spune:
Iacata-ma-n miez de noapte asteptand sa ne impartaseasca Dandusa secretul succesului...si succesul bineinteles!
Uni-i zbicu' ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
Fetele minunate, tare va multumesc pentru raspunsurile la tema, bine mi-au mai prins. Azi Cristi a papat cartof fiert si morcov fiert, cateva bucatele din fiecare, dintre care cam jumatate le-a scuipat dupa ce le-a plimbat prin gura. Recunosc, nu au fost cele mai gustoase optiuni, maine poate o sa dam fruct (dianocica, am notat sfatul legat de consistenta bucatelelor si am renuntat la mar deocamdata). Dar a fost o experienta buna azi, plus ca ne-am si amuzat de mutrita lui surprinsa.
bebinuta, nici Cristi nu reusea sa apuce bucatelele in mana ca erau mici si alunecoase, mi-a fost mila de el, saracutul... dar mai exersam.
danutz, credeam ca numai in telenovele e posibil un asa scenariu... ce chestie, nici nu am cuvinte!
carla, ce merge Alexuta ta, si ce incantata e si ea, bravo! Si frumoase si pozele din concediu, ce supla esti si tu, of, of!
ei, dianocica, acum inteleg de ce esti atat de ocupata, ii dai meditatii de mers si de vorbit lui d
Felicitari, auzi la el ce progrese face, e grozav!
Si mai inteleg ceva "bine...n am plans..ca mai era lume"... hmmm, asta suna a intalneala
v-am prins!
Ha, ha, se spala singur pe dinti!
Si ce covor i-ai tras, deh, baietel!
dandusa, multumesc pentru link-uri, maine le studiez 
asiza, daca o sa reusesti sa si pui husele inapoi
, o sa trec si eu la treaba.
Laura "eu am primit o broasca, in care se pun formele, sta ce sta sa ii explic una alta dupa care ia formele la ros" 
Da, i-am dat apa direct din cana si a mers. Fara capac, far tusti, fara cioc, fara nimic, cana simpla. Mai scria cineva azi ca da apa din pahar, uite ca nu-mi amintesc cine...
Shinevaaaaa... care dati apa din pahar?
roxanica "offffffff, maine poimaine se insoara!!!
vreau colicii inapoi!!!!!"
Ai uitat sa mentionezi ce nora rea ai nimerit!
Ce sa spun si eu ca sa te consolez? Lasa, ca poate il iubeste si o sa aiba grija de el...
"mare cat inima mea, mare cat inima meaaaaaaa!" Ooooooooh
Superb! Gata, am fost acolo in sala cu tine...
marani "vreau sa strig pe cineva: KKKOOOKKKOOORIIINNNAAAAAAAAAAAA!!!!!!" Asa, strigati si voi, sa mai apara fetele cu fulguletii de manuta sau taras sau de-a busilea, care cum... ca uite ce frumos e cand mai povestim!
Teutz, bine ca ai aparut, ca vroiam sa le dau pe vreo cateva fete cu "D" pe mana politiei ca ti-au facut ceva pe la vreo intalnire...
Imi pare rau de DA, dar poate o sa treaca nu peste multa vreme. Tinem pumnii! Oricum Alessia e minunata, ce conteaza cateva pete de piele uscata? Lasa ca o sa inveti tu cum sa o tii sub control pe urata de dermatita. 
Ah, multumesc pentru detaliile despre bucatele!
Dbunny "Iacata-ma-n miez de noapte" La culcare iepuras, ca-n miez de noapte eu imi fac de cap pe aici
, ca alte canadience ori scriu mai rar ori mai deloc ![]()
Deci ma sacrific si ma fac sefa pe tura de noapte, ce sa facem... vorba aia, la sefie inainte! Spal, usuc, calc si apretez (hm?) scutecul, numai bine sa-l gasiti voi pus in bat de cu dimineata. Daca ma razbeste somnul sar peste spalat si bla-bla-bla si il pun direct in bat, fiti fete finute si nu bagati in seama picurii aia, cand mai galbeni, cand mai maro...![]()
Aaa, am uitat sa va zic, am fost azi in vizita la nasi si a primit Cristi un centru de activitati.... rocket scientist il facem!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Hai ca-i doar 12 noaptea, ce mai conteaza... unde sa ma mai grabesc... oricum maine o sa fiu cheauna... DATI-MA AFARA!!! Shinevaaaaa... sa ma trimita la culcare!
M-am sfatuit cu tura de noapte si ne-am gandit sa propunem o noua tema: schimbam parola la conturile comune?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
Hai ca-i doar 12 noaptea, ce mai conteaza... unde sa ma mai grabesc... oricum maine o sa fiu cheauna... DATI-MA AFARA!!! Shinevaaaaa... sa ma trimita la culcare!
M-am sfatuit cu tura de noapte si ne-am gandit sa propunem o noua tema: schimbam parola la conturile comune?
Na ca intr-un tarziu aparu si shineva sa presteze munca asta: fuga-fuguta la
. Somn usor si vise placute, ingerii sa te sarute. 

tema cu schimbarea paroleleor:
DA
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Yagmur spune:
V-am mai spus ca sinteti minunate si ca va iubesc mult? Daca nu, va spun acum....

Cu intaziere poftiti la visinata 
si tort de fructe 
Am avut o mini vacanta super... Luca a fost tare vesel si cuminte....
Cat timp petreceti voi incerc sa recuperez.... am apucat sa citesc doar 2 pagini de urari... dar atat de bine ma simt 

Va iubesc!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca