Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu dar nu pot sta...vine prietena sorei mele din America si trece si pe la mine ( e de o varsta cu ea ). Si anul trecut in toamna a fost. Sta in New York...ce fain de ea.
Am cam citit pe sarite pe aici..ultima pagina nu am mai avut rabdare.
Giova, sanatate multa bunicii tale.
In rest..nimic interesant vb lui Maraki
Revin...poate, mai incolo..data trecuta a plecat dupa 1 noaptea si tot asha seara a venit, tin minte ca il culcam pe Dani.
Dani e cam cu nasul infundat, Sandra stranuta si ii curge nasul.. cred ca nu il duc eu pe Dani de luni la cresa, cu toate ca i-am facut analizele..sper sa nu mai refac analizele dar sigur va trebui ca numai 3 zile sunt valabile (exudatul faringian)
P.S. Normal ca nu e bine sa te certi cu moderatorii chiar daca ai dreptate. Voi nu stiati? Eu m-am fript odata asha ca suflu si in iaurt

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

offffffff numai ANY stie ce i in sufletul ei

eu a cum 1 ora am ajuns acasa , am cam rezolvat in mare parte tot ce mi am propus dar,....BIANCa are rosu in gat cu febra mare....daca baga la inghetata ca zurlia sper as fie bine

STEF....un iubaret , o vede pe BIANCA in pat si vrea s o pupe mereu , probabil unde vede ca noi nu l lasam, papa bine lapte cam 750 ml iar de mancat nu i problema ca daca i trece ora s a terminat linistea in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mie mi-a mai trecut o idee prin cap,azi i-am explicat cum se zice pardon dupa partz sau ragait si cum se spune te rog daca ceri ceva.Ca rezultat zice un ti log si un .. bodan pe post de pardon Cu pronuntia m-am lamurit ,acum sa vedem cum o fac sa si le zica cand trebuie.O sa ii mai repet,pana se prinde cum sta treaba.ca ordonata e si inca exagerat.Adica tot ce prinde demonteaza,mototoleste sau rupe ca sa duca la gunoi Zice ca e "caca gunoi" La masa trebuie sa aiba servet langa ea,nu se suporta o clipa murdara pe maini,striga intruna caca asa ca tot timpul se sterge pe maini.Daca vede ceva picat pe masa la fel,trebuie sa il iau sa il duc la gunoi ca e caca .Ma dispera.Si in plus zice caca si cand are pamersul plin cu pishu.N-am mai avut rabdare sa stau cu ea la olitza -(azi s-a marait rau cand am incercat ca ii era foame si striga papa),asa ca tot in pampers a facut caca.Si evident la maxim 5 minute dupa ce o schimb

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gata a adormit si zvarluca asta de copchil, de la 12 e treaz, nus de unde are atata enrgie, azi a pat f bine ciorbitza si orez cu carnitza de pui.........acum seara iaurt cu fructe........a maraki si dav papa fructele blenduite.........

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5

ana-maria 6+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

ANASOL si eu ma mir cum nu pica copiii de oboseala ac pe mine ma ia un somn pe la 9...bine ca papa frumosul ati si blenduite

Mergi la inceput

colega mea cu care lucrez la clasa are baiatul ranit in \IRAK sper sa fie bine ca era distrusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sanatate copiilor fetele!
Giova, sper sa fie ok bunicuta ta saraca.
Moni, hai ca Diana sta bine cu pronuntia. La Ana e o maaare distractie. Ea e bine intentionata. Dar numai eu o pricep. Cand aude ta-su sau bunicu-sau ce perle scoate, au nevoie de traducere. Si culmea e ca stalcit de tot, dar foloseste cuvintele in contextul corect, inclusiv politeturile gen: "te rog"= "gog"; multumesc= mec; sau noroc=noc . Ea e foarte serioasa cand spune ceva pe limba ei. DAr vad ca in timp se corecteaza. Noi nu o corectam, dar vorbim corect cu ea si in timp baga la cap. La un moment data kk, casa, cafea, cartea, se pronuntau la fel: kk. Acum s-au mai diferentiat. Mor de dragul ei cand o vad cum creste, cum e afectuoasa, cum se comporta. Eeee, mai are momente cand imi vine si mie sa ma urc pe pereti, dar n-o fac fiindca eu sunt foarte calma de felul meu. MAi racneste in plina strada cand o pun in carucior, de se uita lumea la noi ca la urs. Mai racneste acasa, cand nu-i dau sa manance numai ce vrea ea (miere sau bombo), dar inchid geamurile si-o las sa zbiere. Azi a mancat in sfarsit ceva (ieri am flamanzit-o efectiv, doar doar o manca ceva si in incapatanarea ei.......nimic aproape): spanac la pranz si snitele cu salata orientala mai pe seara. Tot e ceva.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu ne.a mai deranjat talibanca din seara aia cand a sunat de 4x si inchideam fara sa ascult ce spune I-o fi zis si romanca aia ca o dau pe mana politiei pt santaj si hartuire Anasebe ms. mult pt traducere
Anymony deci ceva, ceva banuiai tu....am o prietena foarte buna care a patit la fel ca tine! Nenorocitul ala statea pe site-uri de prietenii si isi dadea intalniri cu ele. Nici in ziua de azi nu s.a lecuit, tot asa continua si asta este de ani buni. Ei au divortat, s-au recasatorit si iar au divortat. Barbatii de genul asta nu sant inca maturi, vor sa se distreze si nu prea le place sa aiba obligatii. Inceputul sfarsitului spui....la ce te referi? Fruntea sus, o sa fie bine si pt. voi dar trebuie rabdare si incredere
Mirela a fost si ea aproape toata sarcina cu greturi, nu mai stiu cine a intrebat.
Moni cum de nu ti.a venit ideea cand povestea ( am un lapsus ) de Ilinca cum spune multumesc si te rog?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca dar ce ora de vizita e asta draga ?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI pai mi-a venit ideea pe moment cand a tras un partz.
Diana nu doarme inca.Dupa ce m-a chinuit efectiv sarind in pat vreo juma' de ora non stop,am revenit la PC si ne-am vizionat si auzit pe web cam cu prietena din Italia si cu fetitza ei Alessia .Daniela are si o buda maale ( )vorba Dianei iar ele se delecteaza non stop cu pozele si filmele cu Diana,de aia pun o multime ca Alessiei tare ii plac.Chiar mai am filmat azi o groaza,poate apuc sa si le pun.Trebuie sa fac iar rost de DVD cu Alba ca Zapada si pentru ele,ca cica piticii de la DVD lor nu canta asa fain ca ai Dianei
Tot mai striga hai mami din pat Dar nu merg Ca daca merg vrea cu mine in pat si invariabil ma face iar mami calu O las sa bodogane ,ea nu canta ca dav,numai zice de una singura nani puiu mami ... noate buna Dia (isi spune si singura ) si alte cele,pana adoarme.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput