Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata

http://s187.photobucket.com/albums/x182/adib4900/?action=view¤t=DSC01707.jpg

s'aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata Ralucuta!!!Asa imi insenineaza ziua poza ta!!Sper sa ne alinte taticul tau in fiecare dimineata cu cite una, asa ca inainte, si asa poate s-or aduna si mai multe poze acolo.
Buna dimineata livaduta!
Ce fain e aici acum, sa mai incalzit parca, cu toate ca afara e rece.Asa e bine aici si confortabil.
Fetelor va multumesc de cuvinte frumoase, dar sincer asta e unicul loc unde pe parcursul zilei eu ma sint om, ma odihnesc, imi trec nervii, totimpul a gasit un sprijin aici si la moldovence.Si atunci cind au altii nevoie de sprijin si intelegere ma simt fericita ca pot sa le acord.
Si va mai rog ceva, am mai spus, chiar daca nu va simtiti in stare sa va jeluiti, sa ne spuneti ce va doare, sau nu vreti sa vorbiti cu nimeni, macar intrati si ne spuneti ca suflati si ca nu doriti sa discutati.
Angelica nu e nevoie acum sa feliciti fetele, sau sa le acorzi cuvinte de sprijin, acum tu esti cea care trebuie sa primeasca sprijinul nostru, si eu sunt convinsa ca nimeni nu se supara ca nu ii nominalizezi, din contra fetele sunt bucuroase ca ai dat un semn de viata, cel putin eu asa simt. lui Razvanel , la fratiori si la parinti sa fie intelepti sa ia decizia buna si corecta.
Carmina, ma bucur foarte mult ca ai scris, daca nu te superi sa ma strigi pe mess cind apari ca am o vorba cu tine, si te rog eu mult nu te stresa cu nemincatul lui Frumusescu, da de gingiute ai grija sa nu fie ca la Ingridut.Fii tare, eu stiu ca poti.
Cami las ca te inveti tu pe urma sofatul, nu e greu, credema, dar trebuie sa depasesti frica, insa la tine acum frica e de doua ori mai mare, oare de ce ?Lasa ca atunci cind o sa vezi ca e nevoie acuta o sa deprinzi, ca eu asa mi-am facut curaj.Imi pare bine ca burtica e bine si ca Soficul reactioneaza pozitiv chiar daca nu stie la ce, instinctul de sora lucreaza.
Arleena multumesc mult de vesti despre Ella si Ana, sa faci multe poze, si spunei Ellei ca ne e dor tare de ea, si mai intreaba daca iti permite sa-mi dai nr. ei de telefon.Imi pare rau de patania urita, dar se mai intimpla si de astea, oare cind nu or mai fi? Alexu superstar ca papa bine si pe Anuta ca nu am vazut-o demult.
Vivi ce face gingiuta lui Ingridut?Da la babyexpo eu intelesesem ca vin Roxana si Lacri, asa parca, poate le suni, in caz ca nu au timp sa citeasca pina e expozitia.La noi nu se face asa ceva, expozitii de care vrai numai specializat pe articole de piticuti nu fac.Va invidiez.
Virgi ce faci?Ori nu tea lasat Luana sa scrii eri?
Amonar poti sa arhivezi pe parti, eu stiu ca mai mare de 10MB nu se transmite, daca nu stii cum striga-ma pe mess si iti spun.
Camelia????ce face Ardeiu?
Eu stiu ca ne mai citesc fete din umbra, de ex. florypop, lya, ildi, dolcebaby, papadie(o s-o bat ca ma rog de o luna de poze), cypocs(poate ii trece odata supararea si ne zice de maya), catxo, raalucutza, adriella(ce mai face radu?), oanaS, shoricutza, vavitzu, luc2, mikiion, andrushcandu, ildiqo, zax, daryana, monicutza(sper ca e bine, si cred ca nu ai timp, dar vrem sa stim si noi si cum ai nascut si cum te simti acum, cind ai nitelus timp intra si ne povesteste despre voi), nastad, si chiar si irinel, va rog sa scrieti macar ceva despre voi si despre ciresele.
Hai ca iar m-am lungit ca o placinta.
Va doresc o zi buna la toata lumea.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

prima farfurie sparta de Stefy - se pune ca progres ?

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wapi

prima farfurie sparta de Stefy - se pune ca progres ?

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

cum nu?Sper ca nu sa taiat nicaieri cu cioburile.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Doroti
Nu stiu cum se arhiveaza in parti. Sotu'mi-a spus ca eventual as putea sa pun flimuletul pe un site provizoriu unde lumea poate sa vina si sa-l ia, dar nu stiu cum sa fac asta si nici el nu stie.....Poate stie cineva sa ma indrume. Daca nu, incercam cu arhivatul in parti.

Cami
Ora de gimnastica a fost superba pt Kailan. Am plecat de acolo cu lacrimi mari de necaz, mai vroia...si a inceput sa planga cu o durere.... Este o sala mare de gimnastica unde punem totfelul de aparate si saltele, mingi, cercuri...o distractie de minune. Sa vezi ce sar si alerga copiii....Kailan a fost superentuziast. Atat doar ca e cel mai tinerel acolo si nu pricepe tot, dar jocul e liber pt fiecare copil asa ca nu conteaza.
Tu acusi treci peste cele 3 luni buclucase...si te vei putea bucura de sarcina! Cu soferitul, lasa ca mai vine vremea si de ea....

Carmina
Ce pot sa spun....se zice ca Dumnezeu ne da exact ceea ce putem cara....o fii stiind el ce si cum, noi pamantenii nu putem intelege tot ce se intampla, totul are un rost chiar daca noi nu suntem de acord. Tebuie sa luam viata asa cum vine si sa incercam sa facem ceva frumos cu ea. Trebuie sa-ti fie tare greu, dar soarta se mai schimba si in bine....dupa ploaie intotdeauna soare. a rasarii si la tine soarele sunt sigura

Arabela
Felcitari si multa fericire cu noul samburel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

www.flickr.com/photos/47847315@N00/1446424099/" target="_blank">Salutare livada

Na , Doroti s-a prins rusinea de mine si mi-am facut timp sa scriu si eu cate ceva .Intr-adevar cum a scris Doroti , eu va citesc din umbra ,am vizionat fiecare poza nou aparuta ,am citit despre progresele cireselor noaste si m-am bucurat pentru fiecare in parte si m-au dat lacrimile cand am citit despre necazul Carminei ,dar din pacate in viata sunt si bune si rele si trebuie sa le acceptam ca atare.Cu siguranta va aparea o Frumuseasca sau un Frumusescu atunci cand Dzeu va considera ca e momentul.
Angelica nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treceti si voi. Sa va dea Dzeu putere si lui Razvan multa, multa sanatate

Despre noi nu prea am multe de spus suntem tot la fel de mancaciosi si pofticiosi ,nu ne-am schimbat , avem deja si 4 masele iesite fara prea mare valva,de dormit dormim bine dar doar cu mami in pat,in rest suntem foarte activi nu stam o clipa locului si facem o gramada de prostioare, ca mami nu se supara ,la olita nu facem inca (poate pana la majorat vom sti si noi), de vorbit nu prea vorbim decat cateva cuvintele dar intelegem tot, recunoastem fiecare animal domestic si facem k atare,acum invatam fructele dintr-o ilustrata si dupa ce le stim si pe alea trecem la alt capitol. Ascultam o gramada de cantecele pentru copii si incercam sa le si invatam .
Cam astea ar fi noutatile despre noi.
intreaga livada
numai bine

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Amonar de ceva zi-mi si iti explic cum se face.
Ildi vad ca te-a razbit rusinea, da nu ca nu scrii da ca tii departe asa ciresica frumoasa si n-o arati la nimeni, si ca sa vzi ca nu e unicul care nu merge la olita iti spun ca nici noi nu facem la olita, dar stim cum trebuie de dus la wc, cred ca o sa mearga direct la wc fara oala.Si cu vorbitul ia fa o lista sa vezi ca ese ceva.
Eu tare sper ca o sa mai razbeasca rusinica si pe celelalte mamicuti care nu apar pe aici.

BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Va ureaza buna dimineata si surioara lui Alex

Doroti multumesc ca ma tragi de maneca, intradevar va citesc in timp ce iau micul dejun, de obicei cu pitica in brate (la tzitzi), asa ca este greu sa si scriu.

Eu am un program foarte incarcat si bine stabilit, daca ma abat de la el putin sigur ramane altceva nefacut pe ziua aia (de obicei eu sunt ultima). Ma trezesc la 6:30, il trezesc pe Alex, il imbrac pt gradi, ii dau sa pape, la 7:30 imi pleaca baietii, dupa care o ora imi ia sa strang dezastrul care ramane in urma lor. Apoi pap si eu, cam atunci se trezeste si Aylin, iar dupa ce reusesc sa o adorm iar ma apuc de putina curatenie sau fac ceva de papa sau daca sunt obosita tare ma mai intind o ora in pat. Mai am treburi de rezolvat, telefoane de dat si se face ora 17 cand vin baietii acasa. Papam cu totii, apoi iesim afara. Cand ne intoarcem, bagam viteza la spalat, papat de seara si apoi tzup in pijamale, ca a doua zi o luam de la capat. La cel tarziu 9:30 Alex e in pat, dar pt mine nu s-a terminat ziua... nuu, eu trebuie sa ii fac baita piticei, sa ii dau sa pape si sa o adorm. Abia apoi pot si eu sa mananc ceva sau sa fac ce mai era restant pentru mine.

Despre cum am nascut, nu e mare lucru de povestit. Am inceput sa am contractii de dimineata, dar am plecat cu sotul prin oras la cumparaturi. Ne-am oprit la un moment dat la Burger King sa papam ceva si aveam contractii la 7 min distanta si cam dureau. Am venit acasa, facut un dus, luat geanta si pana am ajuns la spital deja erau la 5 min. Am ajuns la 12:00 la spital, la 12:45 mi s-a rupt apa si la 13:25 am nascut. Nu au mai apucat sa imi faca epidurala, a decurs totul super rapid. Am avut dureri destul de mari, dar pt ca totul a durat asa putin nu au avut timp sa ma marcheze

Alex este grozav cu surioara lui, o pupaceste, o mangaie, vrea sa ii scoata si ochii uneori, ii aduce tot felul de jucarii, uneori si arunca in ea cu "cadourile", dar o iubeste mult si nu este gelos deloc. Intotdeauna i-am aratat si lui macar la fel de multa iubire si dragoste (cand primeste Aylin un pupic, Alex primeste doi si un gadilici) pentru ca el simte mai tare lipsa de atentie decal cea mica. La gradinita totul merge foarte bine, ii place mult acolo, nu plange deloc cand il lasam, iar dimineata cand se incalta sotul abia pot sa il tin pe Alex sa nu se duca calare pe el, ii este frica ca il lasa acasa, iat el vrea la gradi cu copii. A invatat si prostii, cum ar fi suptul degetului, dar o face doar sa ma enervez eu, ca foloseste inca suzeta. Este acolo un baietel Johnatan care este cam violent si de la el a invatat si Alex sa arunce cu obiecte, sa dea in noi, sa fie violent.
La capitolul dinti noi avem toti dintii, cei 4 premolari si 2 canini de sus. Nu vorbeste prea mult, poate si pentru ca traieste saracutul intr-un mediu in care se vorbesc 4 limbi (romana acasa, franceza si araba la gradi si engleza la televizor, la pediatru, prieteni de familie, etc.). Zice mama si mami (si mie si lui taica-su), tutu (care nu stiu daca inseamna masina sau papitzoi de plus, ca asa ii zice in franceza), da (da-mi), ami (al meu), uneori api (apa) si cam atat imi vine in minte.
Intr-o zi a zis ceva asemanator cu "habibi" (care inseamna iubit in araba) si sunt sigura ca l-a auzit de la gradi, ca tipa este libaneza, vorbeste cu copii in franceza dar uneori mai vb la telefon pe limba ei.

Arabela felicitari pentru samburel (sau samburica). Vei vedea ca este extraordinar de frumos cu doi copii mici, chiar daca este si extraordinar de greu (mai ales daca nu ai ajutor decat pe sot, cum este cazul meu) iar dragostea pentru ei nu se imparte, ci se multiplica.

Revin ca mai am ceva de zis, dar ma duc sa ma pupacesc cu papusica mea

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Monica,ce papusica ai tu acolo.Imi venea sa intru in monitor s-o pupacesc.Bravo tie ca te descurci,mai incolo o sa fie mai usor.

Nu am timp acuma sa scriu vocabularul....nu suntem prea vorbareti dar mami intelege tot ce vbste el desi sunetul ca predomina(alaturi de degetel).
De 3 zile Rut merge la gradi si cu mare greu il iau pe Erik de acolo ca el ar vrea sa ramana.E un dulce cum face el prostioare,scoate vase din dulap,ii place la nebunie sa rupa hartia igienica in bucatele mici ,mici,sa scoata haine din dulap,(daca ramane deschis,altfel n-are cum)ma ajuta la spalat pe jos(cu mop-ul,am si dovada),sa scoata cabluri din priza.....si multe altele ca stau f prost cu timpul,tre sa fugim imediat la gradi.
O sa incerc sa pun si io cateva poze pe sapt viitoare .

Carmina,mi-au dat lacrimile la mesajul tau.Eu am pierdut doar o sarcina la 2 luni(inainte de Rut,am mai zis-o)si tare greu a fost.Sa te ajute Dumnezeu sa mai ai un ingeras si incearca sa te concentrezi pe Frumusescu,vino si varsa-ti of-ul aici si o sa vezi c-o sa-ti fie mai usor si nimeni nu se supara.

Angelica,suntem alaturi de tine.Dumnezeu sa fie cu Razvan!Multa putere!

Felicitri Cami si Abibrinza!Sarcini usoar si ma bucur f mult pt voi!

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte de cintecul "cite doi, cite doi", ca eu cum mai intru cum mai apar doua mamici cu puradeii, ce fain!!!!!!
Monicutza pot doar sa-ti spun ca te admir, eu cu unu nu o scot in capat da cu doi... la fel si Lya, si adriana, si angelica, si camelia, si toate mamicile de doi copii sau mai multi.Eu mai astept sa cresca fiica-mea pina m-oi apuca de al doilea.

BOTEZ

Mergi la inceput