Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Hello,hello,
Ana de Spania, nu ma lasa cu ochii in soare! Ce prefix are Spania?
Denisa uite ma gandeam dimineata....daca m-ai pus in ghilimele oare ce nu mi.a convenit? Doar nu santem cu adevarat neamuri
si era logic sa le pui
Pupilici Emmei si puiului Alex 

Ingrid asa am zis si eu, e musulmana dar repede a mai venit cu Robert, la prima intalnire, hop cu el acasa! Nu poate sa puna credinta inainte pt. ca nu face chiuretaj, daca era sa fie strict dupa Coran atunci nu ajungea in situatia asta. I-am zis azi lui Robert sa aiba grija sa nu se duca prin cluburi unde stie ea ca il gaseste, mi-e frica sa nu puna pe cineva sa-l bata
Te-ai mai obisnuit cu noul look? A inceput sa-ti placa? Macar zi ce model ai ales ![]()
Anda, ieri am vrut sa vad poze cu Mark si nu am stiut unde sa intru 
Giova si eu m.am gandit sa nu se inchida restaurantul si sa ramanem fara servici. Ar fi nasol rau! Cand plecati? Azi?
Fetelor normal ca e bine cu contract de munca, cand nu mai pot sa ma duc ( o sa inceapa Giorgos sv ) o sa stau cat pot de mult in medicale
si pe Giuseppe nu-l incurc deloc pt. ca plateste asigurarea medicala. Ieri am cumparat si ghetute pt. Angelo, sant simple si au costat o gramada de bani-35 € O sa pun poze in drop.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ana_m spune:
Maraki prefixul de Spania e 0034, ala ce l-ai scri tu nu am habar ce e .
Si inca la o intrebare sa iti raspund : am dormit langa Donauworth, Asbach-Baumenhein parca se numeste localitatea.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Maraki, prefixul cu 0035 e pt Irlanda
Bee spune:
Buna fetele.
Cu cititul oi fi eu cat de cat la zi, dar nu reusesc neam sa dau semne de viata. ABia azi mi-a plecat printesina la tara (acum vreun ceas). SI maine o iau pe urmele ei, cu toate drumurile alea mizerabile. Noi am fost ocupati si pe motiv de olitza. Mi-am pus in cap sa o dezvatz de scutec si acum patimim: udam covoare, parchet si alte alea. DAr se straduieste! Asta e sigur. Incearca sa ma avertizeze, mai sta minute in sir pe olitza degeaba, ma mai cheama sa o pun si nu face nimic, etc. DAr suntem pe un drum bun. Cum o conving? "Daca esti cuminte si stai la olita vine piticul si aduce o broscutza sau un urs" (broscuta si ursul sunt bomboane gumate Hariboo). Broasca pt pishu, ursu pt kk. SI fii-mea tot presteaza de dragul bomboanelor (e absolut maniaca dupa dulciuri). Oricum e greutz si stresant. Sper sa nu raceasca. Cu suzeta, inca n-am ganduri de dezvatz. Astept sa iasa caninii (toti 4, ca unul a iesit acum 2 zile) si apoi purcedem si la aceasta operatiune.
MAraki, complicata viata voastra acolo! Tzin pumnii sa fie ok si cu Robert si fata aceea si cu tine si serviciul. Cati ani are fata? Cred ca ar trebui sa vorbesti tu cu ea. Parca nu ai vorbit direct, nu? Cu vorba buna, poti rezolva multe. Desi stiu ca te-a suparat ca nu a venit cand ai asteptat-o si a mai si recurs la amenintari. Chiar si asa, gandeste-te ca tu esti femeie in toata firea, iar ea e o pustoaica dezorientata, care a cam intrat in panica.
Giova, sper sa nu ingheti maine si sa va distrati bine la nunta!
AnaM, ma bucur ca papa Clara mai bine si ca soacra ta are rabdare cu ea.
Anasol, mama ce bine mananca David. Ce mai conteaza ca bea atata lapte? Important e sa manance si altele. Laptele e sanatos. Si 850ml nici nu e chiar atat de mult.
Hai ca azi o sa mai fiu pe aici sa mai vad ce se discuta.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE bravo cu ideea cu olitza.trebuie sa o aplic si eu,dar cum nu-s toata ziua acasa,mai greu,ca dupa cum vezi,eu fac ceva,astia strica
Mai isi aduce aminte de bibi cand si cand (mai ales cand plange),dar acum si daca o intrebam unde-i bibi zice ca la bobo mic 
Uitam,am mai pus si o gramada de filme de azi si ieri.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
pisoi3 spune:
MARAKI
, pai momentan nu poti intra sa vezi poze ca migreaza spre flickr, ca stii ca yahoo photos se inchide in septembrie. Cum termina de migrat pozele pun noul link la semnatura.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Ana_m spune:
Anda
Se vede din tonul tau ca sunteti fericiti si va este bine. .Ma bucur mult pt voi . Imi aduc aminte de temerile tale inainte, nu stiai ce sa faci , si nu voiai sa iti lasi cariera universitara . Si aveai insomnii
Banuiesc ca nu regreti, nu ?
Eu tocmai am aflat ca o sa am liber si luni si marti
!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa ca incercam sa nu mai venim nici maine p`t 3 ore
. Tocmai am decis sa mergem 2 zile in Franta
, eu as vrea luni si marti, sotul vrea sambata si duminica
. Na cum sa pregatesc eu tot pana maine ?
pisoi3 spune:
ANA
, nu, nu regret. Mi-aduc aminte de temerile mele si de incurajarile voastre
! Ne e super bine aici, e totul foarte bine si suntem fericiti toti trei, nu zic, eram fericiti si in Romania, dar aici suntem si mai fericiti pentru ca traim in alta lume, exista mai mult respect pentru cetateni, e mai curat, mai buna viata etc. Cu binele te inveti repede, mai greu cu raul.![]()
Sa va distrati in Franta, e o tara superba care mie imi place foarte mult, si ce e si mai bine e ca de unde stam noi putem sa ajungem foarte repede, sunt vreo 23 de km pana la primul orasel de frontiera. ![]()
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Giova spune:
Salutare!!!
ce bine e cu atatea dadace...lenevesc frate!!!
Am ajuns in Alba la ora 13, am fugit la florarie, de acolo la salon, pensat/vopsit sprancene si facut unghii. Pe urma am venit sa-mi vad neamurile. Clau a mers cu marco acasa, a papat copilul meu la socrella supa cu 2 galuste si 2 copanele de pui cu cartofi piure
. a baut doar lapticul dim., ma gandesc ca i-a fost foame.
acum e afara cu tot clanul si eu am zis sa intru pe net.
aici e cald, soare, 20 grade. tot e bine, ca la Tm era innorat si 11 grade la 9 dimineata.
deseara ne vedem cu finii, oricum cu Cosmina m-am intalnit la salon.
Maine sunt la 10 la coafura si la 13 la machiaj. sper sa nu dispara totul pana la 15.20 cand vine circul la mine
.
pana ma suna Clau, citesc ceva din urma, daca apuc....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Marco mi-a dormit 2 ore pe masina, asa ca a sarit peste somnul de pranz. sper sa nu faca figuri mai tarziu.
Bunica are gatul rupt
. asa ca luni o opereaza, sper sa fie totul bine.
Maraki sper sa nu inchida politia restaurantul. ar fi nasol...
Bee mersi, sper sa fie frumos maine..oricum am niste emotii...nu pot manca nimic. zici ca eu ma marit.
am uitat sa aduc una din olite aici, mai incerca mama, poate reusea ceva
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">