Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

cat de adevarat! am vrut sa spun si asta, dar m-am gandit ca o sa ziceti ca am luat-o pe aratura! dar este corect! sunt mame care infiaza copii si ii pun la san si...surpriza: le vine laptele! ei, despre asta ce spuneti?!

Dar sunt si barbati la care le palce sa suga pieptul la nevasta. Apoi vine nevasta la dr si ii spune ca ii curge ceva din sani Surpriza mare, i-a venit laptele

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Maine avem botezul la fata. Apoi pleaca tata inapoi in Romania. O sa imi fie tare dor de el, m-am obisnuit sa il am aici (e aici de 2 ani si 4 luni).... no, uite ca m-am intristat si eu
valen

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Schimb capitolu si apoi spun si eu ca nu ma pot abtine....

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Valen m-ai facut sa plang! Pe bune. Asta pentru ca nici eu nu am pe nimeni, am doi copii si o casa imensa de facut curat (cine dracu m-a pus sa zic ca-mi trebuie?) fara mame, bone etc. Ah, mint o am pe soacra-mea care vine diseara la masa sa-si vada nepoata si se aseaza pe scaun sa fie servita. Si nu ma supar ca ma gandesc ca il iubesc pe fiu-su' si el la randul lui pe ma-sa, nu mor daca gatesc ceva pt ea, ce mai conteaza trei ore de oboseala in plus la ce am acumulat deja? Si sincer nu ma plang ca de cate ori imi vine sa ma plang ma gandesc la tine ca macar al meu al mare are 6 ani, ma pot intelege cu el cat de cat dar tu cu Sarah... Offf! Asa ca tu si Gabi cu iezii ei sunteti ancora mea, imi zic mereu ca se poate si mai rau. Dar ce bine e! Poate mai fac unu peste vreo doi ani ca tot sunt tinerica.

Simo si eu incap in blugi dar numai ca burta nu incape si sta putin pe deasupra!

Fetelor nu va despartiti in tabere, uite eu o sa ascult sfatul Cristinei si intre mese (ca sa nu fie fie-mea isterizata de foame) o sa o mai pun la san cu protectiile de silicon, cine stie poate intr-o zi o sa vorbesc de miracole si o sa ma laud ca pot alapta cu ciuntele mele. Si daca nu macar o sa pot zice ca stiu cum e sa suga cupilu' la san. Eu zic ca nimeni nu zice aici ceva de rau si uite eu nu ma supar desi nu alaptez, desigur ca nu otravesc copilul cu lapte praf si stiu ca nu e rau dar mai stiu ca asa cum scrie si pe cutia de lapte praf, e mai natural si mai sanatos (si mai simplu clar, credeti-ma pe cuvant) sa alaptam.

Hai va las, ma duc sa vad pozici cu iezii Gabrielei.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Capitol nou aici

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput