Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare fetele!!!

elisor esti ok de ce nu mai scrii ?

Pentru mamele care au doar un copilas deocamdata si se gandesc sa mai aiba sau nu in viitor inca un copilas...

Ieri cand ne intorceam de la socrii dupa ce am trecut pe langa un accident f nasol am urcat piatra craiului ( curbe stranse aprox. la fel ca in brasov sau sighisoara altceva nu mi vine in minte ) pe ploaie ( mergeau stergatoarele la maxim si nu vedeai mare lucru)si desigur in coloana de masini ... m am uitat in spate sa vad ce fac copilasii mei.... ei se tineau de mana si urmareau crispati drumul ( era un tablou frumos cum fratii au grija unul de altul netinand seama ca inainte cu cateva ore se ,,bateau- vorba vine , se certau acum erau impreuna.

Ce i drept e f greu cu doi copilasi dar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

beatrice:votat Pifos.Si cu ocazia asta i-am pus si eu poze lui ALex pt prima data poze la concurs.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

....HAI CA AM OMORAT FRAZA DE MAI SUS
super misto....nu am stiut...merci Gabi esti o dulce!!!HI, hi...inca un lucru invatzat

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, foarte dragut tabloul descris de tine, imi pare bine ca l-ai impartasit cu noi
Ce face Bia? A mai prograsat cu vorbitul? Ti-a trecut sperietura de la apa?

Eu stau cu burta in sus ca un greiere, a fost ziua unui colg si face mama lui niste prajituri de nu pot sa zic...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Oana lu' Alex, am vazut si altadata si am vrut sa-ti spun. Vezi ca-ti poti edita propriile mesaje. Deasupra mesajului e un rand cu iconite, apasa pe iconita cu o foaie de hartie si un creion. Dar esti tare simpatica oricum, cum te corectezi singura

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitza- esti draguta. Mie mi a trecut vorba vine normal treci peste toate dar mi am schimbat radical prioritatile in viata. Eu am luato sincer ca a doua sansa ... ma ocup mai mult de copilasi, mi am impartit timpul( putinul cat mai exista dupa orele de serviciu in asa fel incat sa fiu cu fiecare copil cel putin cate o jumate de ora separat).

Bia avanseaza zic eu f bine de cand vb doar in romana cu ea. Bona vb doar in maghiara acum cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabi subscriu cu totul la ideea de a avea doi copii...eu ma uit seara la ale mele,pe furis sa nu ma vada ,cum se joaca impreuna ...imi place la nebunie cum stau pe acelasi scaun si exclameaza fiecare pe limba ei ...sau cum mananca impreuna...mai nou Delia cand o loveste pe Bibi intentionat,este apostrofata de sor-sa,vine la Bianca cu o fatza de miloaga spunand "scuze Bibi" si cu botul tuguiat sa o pupe.Bianca continua sa fie suparata si atunci o ia in brate...sper din tot sufeltul sa nu intervina nimeni si nimic intre ele doua ca tare bine le sta impreuna.
Acuma incep sa uit tot greu de pana acuma si sa ma felicit ca am avut curajul sa o iau de la capat acum 2 ani...

Beatrice am uitat sa-ti zic ca l-am votat ei eu pe Alex acum vreo 2 zile...

Am sunat dr pentru bubele lui Delia si mi-a zis sa fac si un echo in completare la panaramele alea de rezultate...acuma sa vad cand oi reusi sa ajung...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mercedes , super imaginea cu fratii! Manca-i-ar mama pe ei. Si ai mei se iubesc si isi fac declaratii: Stefan ii spune Mariei ca o iubeste foarte mult si ea ca tot il iubeste, chiar daca e nazdravan.

Sanatate tuturor copilasilor si mamicilor!

Si eu sunt rablagita rau de tot, ca tot imi mergea foarte bine in ultimul timp, m-am ales cu un nou episod de Zona Zoster. Am niste dureri infioratoare. Acum am luat un calmant si astept sa imi treaca, nu de alta, dar mai am multe lucrari de terminat azi la birou.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! am luat taurul de coarne si m-am dat jos din pat definitiv, daca continui sa zac sigur nu ma mai adun in graba...ieri am fost cu sotzul si pitica intr-o vizita, azi am facut curatenie si m-am dus singura la cumparaturi cu masina (s-au cam mirat vanzatoarele de fatza mea de cadavru vesel) si maine merg sa-mi scoata firele tot singura (am de condus vreo 35 de km).
Voiam sa va multumesc pentru urari si gandurile bune si sa-mi cer scuze ca pana acum n-am raspuns la nimeni... (pentru cine m-a intrebat ce operatie am facut: mi s-a scos fierea laparoscopic pentru ca aveam un polip crescut in interiorul ei). La spital am stat in salon de 2 paturi cu tv si baie proprie, mancare de la catering si apa minerala la discretie, curatenie... ar fi fost ok fara cateva incidente, ca altfel nu se putea: m-am certat cu anestezista in sala de operatie si era cat pe ce sa ma lase balta, pana la urma cred ca s-a razbunat si mi-a bagat o anestezie generala de cal de am zacut 2 zile cu ameteli si greturi...am mai avut intepaturi cu unele asistente nesimtite ca veneau la 6 dimineata sa schimbe asternuturile, ne aprindeau toate becurile in oki si dadeau cu usile apoi faceau remarci acre ca am venit la spital sa dormim?!
Doctorul a fost de nota 20, am batut destule spitale dar n-am mai vazut nicaieri unul atat de prezent si de implicat, desi este seful sectiei si medic primar si are sigur multa treaba, facea majoritatea operatiilor, scria hartoagele, venea de mai multe ori pe zi sa vada pacientii, schimba personal bandajele si facea medicatia si era foarte atent si disponibil la orice problema...nu mi-a placut la el ca facea glume proaste (intr-o zi m-a gasit plimbandu-ma prin salon si zice "sa vad operatia...hmmm, e nasol... nu stiu daca o sa scapati cu viatza!"...la fatza mea perplexa l-a busit rasul si m-am prins ca glumeste, la cat eram de ametita am luat-o de buna).
Alyssa a fost cuminte, mi s-a rupt sufletul s-o las singura si imi era tare frica sa nu pateasca ceva...din fericire a fost bine si ma bucur ca am gasit-o intreaga si nu a plans dupa mine, oricum in alea 4 zile cat am lipsit am vazut-o de cateva ori iar cand m-am intors acasa s-a bucurat tare mult. Mama s-a ocupat bine de ea dar cu sotzer i-au dat sa manance si sa bea toate porcariile numai sa fie cuminte, acuma trag sa o dezobisnuiesc. Casa arata jaaaalniiiic, ma uit in jur si nu-mi vine sa cred, nu stiu cum o s-o scot la lumina, daca as avea bani as arunca tot si as cumpara de la zero.
Gata...sper sa nu dati cu rosii ca am scris atata!
Ma duc sa ma odihnesc putin ca ma lasa bateriile, revin.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Bravo Teddy! Ia-o usor din loc si sunt sigura ca o sa-ti revii cu totul si o sa fie bine!

Mergi la inceput