Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 19
anda141 spune:
Am fost la sedinta. A fost invitata doctorita si asistenta si nea-u prezentat cum stau lucrurile cu bolile astea de sezon, ptr. ca au fost unele discutii intre parinti cum si cand si cat sa stai cu copilul acasa daca e racit. Ideea e ca nu se aduce copilul cu febra si antibiotic la gradinita ( ceeace stia toata lumea, norma, e de bun simt) , insa daca dupa tratamentul cu antibiotic si ce i se mai da acasa , copilul inca mai tuseste se poate aduce la gradinita, deoarce nu mai este contagios. Tusea poate dura intre 2 saptamani si o luna poate si mai mult fara sa fie o problema majora si fara sa fie contagios. Acum fiecare isi cunoaste copilul cel mai bine si isi da seama cand e vorba de o problema serioasa si nu de un nas care curge sau o tuse uscata.
Oricum la noi la gradi asistenta sta in fiecare dimineata cate 2 ore cu copiii, si ii controleaza pe fiecare. Daca sesizeaza ceva , suna parintele si copilul este luat si dus la medic. Am mai stabilit ca asistenta sa nu administreze nimic copilului inainte sa fie sunat parintele, chiar si un nurofen, daca copilul face febra in timpul zilei. Parintele este sunat imediat si i se aduce la cunostinta, apoi i se da ceva pana ajunge acesta, dar cu acordul lui.
Cam astea au fost in mare , ideea mai e ca racelile astea pot dura toata iarna si nu iti poti tine copilul acasa pana vine vara. Trebuie sa capete imunitate si la anul va fi mai bine.
Am mai discutat despre alimentatie, s-a facut o lista cu iaurturile care sunt cele mai naturale , in rest se mananca sanatos , meniul este ovo-lacto-vegetarian, si am eliminat din start eventualele probleme legate de carne ( plina de hormoni,mai mult sau mai putin proaspata etc.)
http://www.copaculdehartie.ro
piticasigogosica spune:
Multumim 
Roxi felicitari pt Alex!Si eu eram la fel acum e alta viata!Nici eu nu am nici un stress vis s vis de cresterea lui,se pare ca e firesc la al 2lea ![]()
Anda si la noi la sedinta au zis cam aceleasi lucruri,ba mai mult:orice copil depistat bolnav,cu febra etc...daca parintele nu vine urgent sa-l ia sau nu se da de parinti ca nu raspund la telefon,cica duc copilul ei la spital
bla bla...fiindca in realitate tot la bunul simt al parintilor.Eu o tin pe Iris acum acasa de joi,avem antibiotic dar acolo toti copii tuseau urat asa ca am indoieli,in plus e ok daca face anticorpi,dar nici sa faci copilul bine si sa-l iei inapoi tot bolnav
E adevarat ca pierde "lectiile" la gradi,dar...
Eu sunt suparata pe aspectul asta mai ales din cauza celui mic care sufera si el de tot ce aduce Iris acasa,in plus e prea mic sa-i pot da medicamente si asta prelungeste boala.
Roxana_G spune:
Fost si eu la gradinita, mi-a placut mult educatoarea. Este bun pedagog, tinerica, insa este preocupata si interesata de ceea ce face. Are metoda buna si imi place mult. Se vede la Alex. Le-a facut copiilor o evaluare de 2 saptamani si o fisa psihipedagogica, insa nu a discutat acum, trebuie sa merg la consultatii.
Bine ca m-ati lamurit cu racelile si tusea, tocmai voiam sa ma infig intr-o mamica pentru ca a adus baiatul cu o tuse dubioasa la gradi. Dupa ce a stat o sapt acasa. Deci nu e contagios.
In alta ordine de idei se pare ca fata mea frange inimi. In afara prietenului ei nedespartit Stefan, se pare ca acel coleg care o cam maltrata este indragostit de fata mea si zice ca are ochii frumosi. Parintii lui numai de ea aud acasa, si nu a fost chip sa il tina nici bolnav fara Alex de la gradi. Mai nou s-a batut cu un alt baietel pentru ea, cu un fost coleg al Alexandrei de la gradinita veche care s-a mutat acum in Pipera. Mare cuceritoare am!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
buli spune:
Rox, pai la ce frumusica e nici nu ma mir. in plus, are si personalitate.
chiar ieri vorbeam cu Ovidiu, ca lui Matei ii plac numai fetele zvapaiate la gradi. de alea cuminti nimic nu zice. zvapaiate sa fie si mai mari ca el ![]()
o sa ne manince urechile generatia asta, parca vad
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Pai Alex e zvapaiata, cred ca de aia are asa succes la baieti! Ma uitam la baiatul nasilor care are 8 ani si este un copil tare zapacit, este surprinzator cat de bine se intelege cu Alex. Nasa are 5 finute si numai una e mai mica decat Alex, si totusi ea e favorita nasicului. De ce oare?
Pentru edificare, cine credeti ca ii tinea piept de Craciun - dintre toate finutele - la saritul de pe canapea la o distanta de minim 2 metri? ![]()
Rox ,
Poze
dadi_t spune:
Salutici!
Pe fuga...,,La multi ani tuturor sarbatoritilor de maine.. plec la un simpozion la Caciulata diseara si abia pe marti ,,ne mai auzim,,
Anca-sfatul meu...de banii bicicletei...fa 5-6 luni de masaj (acasa daca poti) si are efect mai mult decat spectaculos asupra muschilor si nu in ultimul rand ...slabesti.Eu am facut pana acum 3 cure astfel si de fiecare data au dat randament. Bicicleta va fii de decor...parol...pacat de bani....Pupici multi!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
piticasigogosica spune:
Dragilor,
daca vreti sa ne vedeti ,am pus poze noi in albumul Cosmin 4-5 luni!
Azi Iris mi-a facut o "bucurie":a facut kakai pe ea si la imprastiat pe pereti pe WC gradinitei,peste tot 

Cred ca e din cauza antibiticului luat,dar atitudinea ei
? cred ca e o forma de protest.Iar mi-a urlat dupa ce am luat-o ca vrea in brate,ca sa-l las pe bebe in masina ![]()
![]()
Va puapam
Roxana_G spune:
Hai mai ca sunt asa dulci impreuna. Si strenagarul tau are un zambet smecher, e o poza cu bustul gol in care m-a cucerit. Nu par asa dusmani puii tai. Si la noi e tare greu sa stii, uite Alex face cel mai urat ca mananca Andrei, orice pofte ii fac, oricat il ignor pe el seara ca sa stau cu el, cand mananca el parca o apuca strechea. Tipa, alearga, tranteste, se tavalaeste, plange din orice. Iar la capitolul vorbe de duh, ma jucam cu ea si o gadilam si ziceam ca sunt capcaun si mananc fetite, iar ea imi zice foarte smechera ca mai bine e tati capcaun sa manance bebelusi. ![]()
Noi pe ultima suta de metri cu botezul, abia astept sa scapam si de asta. Sper sa fie totul bine si multumim inca o data Imeldei pentru ajutor. 
De luni iar nebunia cu picioarusele, gipsurile si restul. Pana atunci incercam sa ne distram si sa va punem si voua pozici duminica.
Rox ,
Poze
buli spune:
quote:
iar ea imi zice foarte smechera ca mai bine e tati capcaun sa manance bebelusi.
vai ce-i mai duce bibilica [:)))]
succes cu botezul, sa va iasa cum vreti voi

sa va distrati bine cu totii!
unde faceti, pina la urma?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@