Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 30
anasebe spune:
Cica sambata noi plecam la mare. Ce vreme vom prinde, numai Dumnezeu stie.
Hai ca l-am pus in pat, poate adoarme singurel.
Denisa Am pus cateva poze noi in drop.
monica70 spune:
ANA pai atunci Tibi a fost super domn ca a lasat-o pe Dia sa-si faca de cap cu jucariile lui
.Mai putin cu scaunul muzical ![]()
Chestia asta cu datul sau ne-datul de jucarii personale altor copii mi se pare tare interesanta.Cred ca cei mai multi nu le dau,dupa cate am vazut eu.Dar de ce-s asa de posesivi,e inascuta treaba ?
Si cei care le dau si altora de ce le dau? Eu ma gandesc ca poate Diana e darnica pentru ca e mai timida din fire si ii e jena sa isi revendice dreptul .Nu radeti,ca asa-s si io - sau eram
Ca asta insemna si ca poate ca de-asta eram rautzi acasa si super cumintzi in societate si eu si fratelo.Poate ne era jena de restul lumii.Voi ce parere aveti?
Inca un exemplu.Cand i-a luat Clara bibele cu suc de sub nas ,n-a zis nici pas.Asta pana a iesit Ana din camera.Abia atunci a prins curaj si a intins mana spre Clara zicand "ADA". Nu inseamna asta si ca ii era jena/teama de Ana inainte? Ca o percepea normal ca e aparatoarea Clarei ![]()
ANA o sa fie vreme buna,m-am uitat ieri pe net.Doar ca nu va mai fi asa de cald,max 25 de grade parca.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
monica70 spune:
Cu apa nu stiu ca vad ca noaptea e cam frig.Dar cred ca depinde de curenti nu de temperatura de afara,parca asa zicea PUFU.Si in general pe vremuri stiu ca era mai calda apa in septembrie decat in iunie de exemplu.Acum cu clima asta intoarsa pe dos,dracu mai stie 
monica70 spune:
Decolez si eu inspre casa curand,cred ca bag un nani de zile mari.Numa' sa ma lase Dia.
maraki spune:
asa stiu si eu despre apa marii, in sept este calda 
Anasebe ca sa nu uit cuvantul ala lung, ma gandesc la beleshti
si nu-l incurc cu bestelung ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
o mamica de la bebeii mai mari spune putza la fofoloanca fetii...deci nu e numai Moni ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
am aparut si noi. al meu nu a plans azi. maine iar il las sa-si duca ce hjucarie vrea.
brrrrr....ce frig e afara. cred ca mai tarziu facem o plimbare in mall la kid's land.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
maraki spune:
Giova asa e si aici, friiiigggg si toata dimineata a plouat
noi tot in Mall mergem, poate cumpar ghetute pt. Angelo, sub 35 € nu am vazut cu talpa mai flexibila. Vai si imi e o sila sa ma targuiesc iar cu Giuseppe, mereu spune ca nu poate sa-mi dea toti banii, asta ar vrea cu taraita sa nu simta prea mult....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3