Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 30
Dia1609 spune:
chinico, io vreau picaturi din alea, am mai zis pe undeva.... nici oana n-are dinti, da' acum vorbeste toata ziulica .... cum e la job? as muri sa tb sa merg la job acuma 
dianocica, io n-o mai las pe oana nesupravegheata undeva de vreo 4 luni... ca oricum merge prin casa pe unde vrea muschiul ei si chiar n-am cum sa securizez toata casa
... ei, ea n-ar plange s-o las singurica, abia asteapta sa ma intorc 2 secunde cu spatele sa faca o prostie maaare... despre vanatai, nu mai zic.. din plin pe fatza la inceputul mersului si cataratului, acum mai usor... si nu stiu ce are dom'le cu cataratul pe mobila... vrea sa se urce pe biblioteca, langa tv, sa se bage in dulapul de pantofi de pe hol (pe care si-l deschide in cap
) , cu sertarele, nu mai povestesc, ca asta e pasiune veche... si nu mai am timp de nimik, forumul il mai citesc noaptea, si uneori mai si raspund, in rest toata ziulica sunt dupa fundul ei....
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
A-deju, sper sa fie totul bine cu motanul; voi avea grija de acum inainte; eu chiar ma bucuram ca il pot pune in carucior pe Luca... offfffff... eu am un semn in barbie de cand eram mica si m-am aruncat din carucior intr-un supermarket... in legatura cu preturile eu deja astept sa-mi vina alocatia (pana acum m-au tot plimbat intre Cluj si Bucuresti asa ca imi vor veni toti banii pentru lunile din urma.. si din Anglia o sa-mi cumpere o colega hainutze ptr Luca - ce numar ii cumperi tu - sau ptr cate luni-12 sau 18?
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
body-uri si tricouri/bluzite/puloverase - marimea: 1- 1 1/2 yrs (am luat si 9-12 months, pentru acum, dar marea majoritate le-am luat pentru de la iarna incolo..) iar la pantaloni 18 luni+ clar.. si pe astia ii poarta acuma, dar eu sper ca ii vor veni si in primavara... acum ca sunt mai informata, iti pot spune si magazine: sainsbury (cateva chestii, dar dragute), multe de la asda (foaaaaaaaarte faine!!!), cate ceva de la boots, h&m si urmeaza tesco (aici am inteles ca gasesc de la cherokee si mammas&pappas.. oi vedea :) ).
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"