Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 30
cosmi1975 spune:
BIANCA era vb de cizme ,, ca tu ai scris ca ai o gramada sa le poarte SANDRA...nu de bocanci de sanius care nu conteaza daca s sau nu depasiti....si MIRELA nu cred ac poate venii acsa , doar a spus ac are datorii ce sa faca in tara?sai fie si mai greu
?ce crezi ca i mai usor aici cu 2 copii?nu nu cred
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:
ptr sanius nu s depasiti
Biancas spune:
Ma refeream la faptul ca daca Mirela vine acasa ii va fi mai ushor cu ingrijirea copiilor nu neaparat material.
Cosmi, deocamdata Sandra nu face fitze la haine, si ii place ceea ce ii cumpar eu sau ii dau sa poarte. Mai incolo nu stiu cum va fi, dar nu are atatea figuri in cap ca alte fetitze de varsta ei
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BIANCA nu mi se par depasiti bocancii si eu as face la fel ca tine mai ales ca aveti marimi deja f.apropiate 38 si 37.
MIRELA o fi ea cumva,cum se zice la romani.Si mie mi-e groaza,desi tare vreau si un baietel,ba chiar o fetitza daca nu se poate altfel,numai sa nu fie diana singura.La mine e si mai grav,ca la locul asta de munca n-are cine ma inlocui,nici macar 4 luni cum a fost dincolo si mi-ar parea rau sa il pierd,ca pana acum e super fain si ca atmosfera si ca bani
In plus,sa vedem ce-si gaseste husbandu' de lucru din ianuarie incolo (ca de afacerea cu comertul nu mai vrem sa ne reapucam)si sa mai si lupt un pic sa il conving,ca el nu mai vrea inca unul.Pe urma mi-e groaza ca nu stiu ce sa fac,eu eram programata la cezariana,acum ce sa fac,ca poate nu mai am asa noroc sa termin treaba in 15 minute
si e de groaza ce aud ca se intampla in maternitatea din Arad si nu numai.Am avut noroc chior,mai ales ca am nascut cu o doctoritza de garda.Unde mai pun ca e si varsta la mijloc,poate nici nu ne iese,ca si cu Diana am avut mare noroc.Oi vedea eu,de la anul incolo incep sa ma gandesc la problema ![]()
Si intre mine si frate-meu au fost 5 ani diferenta si a fost ok.
MARAKI de tine ce sa mai zic,exact asta iti lipsea
,dar stiu ca tu privesti treaba si din punctul fetei de vedere,nu numai dintr-a lui Robert.Si tu i-ai facut de tanara,poate ii intelegi mai bine.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
maraki spune:
Mirela vai ce greseala a facut sa dai toate hainutele de bebe! Acum o iei de la capat la cumparaturi
Lasa ca o sa fie bine cu doi, o sa aiba si Dani cu cine sa se joace
Pupicei la baiatul julit 
Robert nici nu vrea sa auda sa fie cu fata asta, a fost o singura aventura, el o cunoaste mai bine pe sora ei, nu stiu ce o sa fac....il tot ameninta ca va plati lunar pensie alimentara si ca daca el pleaca in Ro, o sa aduca bebele la mine la usa
Va dati seama ca daca ar fi sa se nasca copilul lui Robert, nu as sta eu nepasatoare ![]()
Bianca pai Mirela abea s.a bagat in datorii, au cumparat apt. in Madrid. Poate si noi am fi plecat in Grecia dar ne tin datoriile la banca pe loc 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Va parasesc deocamdata...merg sa invatz ca am 2 restantze si nu am invatat nimic
. Ca deobicei ingras
in ajun
.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
nu cred ca fetitele de varsta a lor noastre au fitze , cel putin prietenele BIANCAI si colege de clasa n au , dar oricum le place cand vad ceava modern la alte fete si daca se poate tb as ne conformam
maraki spune:
Ai dreptate Moni, eu nu pot sa-i spun fetei sa faca chiuretaj, daca lasa bebele si-i spune mai tarziu: uite bunica-ta...a vrut sa te dau afara
E delicata rau problema....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki, dar ce vrea gagica? Sa isi strice viitorul cu un copil? Daca Robert nu o vrea, de ce naiba nu face avort? Mai ce proaste sunt unele sa mor eu...O mai ia naiba de nevasta cu un plod dupa ea care nu e al lui
.
Bianca
monica70 spune:
MARAKI dar e nemtzoaica fata? cati ani are? e la scoala inca sau lucreaza?
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007