Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 21
leokris spune:
Multumim pentru urari,
Matei si Marina si noi va uram la multi ani sa cresteti mari si sanatosi
Am fost si la dr.cu Kriszti stam bine avem 15kg si 90cm de luni intram la cresa dar pana atunci chefuim
.locca distractie placuta la budapesta e un oras foarte frumos
norina spune:
Phiii, ce de fete in asteptare
Va doresc tuturor sa va bucurati de cele 2 liniute cat mai curand! Noi va tinem pumnii 

PS. Teodora a mancat niste crema cu arnica (din aia pt lovituri),pana acum in afara de faptul ca nu-i e somn ca de obicei, vad ca nu are nimic,mai astept, sper sa nu se intample nimic,nu stiu exact cat a mancat
Teodora Sara (norina)poze
Diana30 spune:
La multi ani!,Matei,Krisztian si Marina.
Ruxi,sa-ti traiasca sanatos si voios flacaul!Sa va simtiti bine in voiaj si sa fie cum vrei tu(io zic ca te-ai ars daca ai calcat pe bec:P).
Jadi,ce face Dodo?Il mai alaptezi sau si cu el ai aplicat mulsul?Ma bucur ca Vlad s-a obisnuit la gradi asa repede.
Norina,sa-i fie de bine Teodorei crema!
No ,Kidule,acu aflu si eu ca exista moda si la teste de sarcina.Tu lasa moda si ia unul care sa-ti iasa cu doua linii si cu putza(ca altfel pacat de praful ala de copt:P).
Codruta,esti mortala cu analizele.Stiu ca-i greu sa-ti faci curaj la chestii de astea.
jadi spune:
Diana, am scapat de muls, Dodo e foarte atasat de tzatza! Si sincer mi-e si mie mult mai comod asa!
Vlad mananca si el absolut tot la gradi, cel mai greu e cu adusul acasa ca e exact la ora la care doarme si se intoarce marait abia apuc sa il spal si sa il culc. Si sunt foarte incantata de mancarea de la gradi, nu le da nimic aiurea chiar daca cei mari ar putea sa manance si salamuri si derivate!
Deci suntem in focuri cu testele de sarcina?
Deni &
Vlad & Tudor
norina spune:
Hehe, ce ti-e si cu telepatia asta...Kid, tocmai iti scriam PM cand ai postat tu. Merci pt tot!
Teodora Sara (norina)poze
locca spune:
Mai, eu nu iau test acum, mai stau sa se faca o saptamana macar. Asta pt. ca nu vreau sa patesc ca anul trecut, cand a iesit pozitiv si peste cateva zile m-a pocnit bucuria. Asa ca daca e sa fie o sa aflu mai incolo, daca nu e sa fie nu vreau sa stiu ca ar fi putut sa fie ...
ce incalceala am scos din mine frateee
Jadi, ma bucur ca Dodo e mai de comitet decat a fost Vlad
, tineti-o tot asa.
Norina, naspa cu ghetele, dar si eu cred ca se va obisnui. Imi aduc aminte ce m-am chinuit eu cu Matei sa-l fac sa nu se mai incalte cu pantofii, era vara si cald si el nu vroia sa treaca la sandale.
leokris, 15 kile zici? Wow!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
la multi ani, matei!!! sa fii sanatos si la fel de plin de viata mereu! sa-i bucuri pe mami si pe tati si sa le tii pumnii stransi, poate iti aduce barza o surioara (hai, mami, fa testul!).![]()
kid, ma gandesc cu drag la tine si sper ca s-a prins samanta de baietel.
deea, simona, felicitari pentru sarcina!!! sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi!
in curand fac si eu 1 an de la UM, pe 27 septembrie...pfiii, ce vremuri. deja sunt invidioasa pe voi, cele care incepeti o noua odisee.
marinela, va invidiez sincer pe voi, vecinele de palier forumiste. cred ca sunteti foarte apropiate. stiu cu cat drag v-a asteptat valen, pe tine si pe cristina. of, macar de eram si eu o musca, sa ma bagati in bagaje, ca nu mai pot de dorul lor.
ce frumos ca iti vin finii...emigrati in gasca. bravo.
kristinutza, miflore, norina, dianele, raluca, liamia, casiana, cge si celelalte fete active, multi 
P.S. pe popeasca n-o mai pup, ca o vad zilnic pe la strumfi.![]()
Simona8004 spune:
buna fetlior,
LA MULTI ANI MATEI
si multa sanatate!
wow, multumesc mult de urari. Sa dea Domnul sa fie bine.
sa va spun eu citeteste am facut??
....
sunteti curioase??
.....
8 teste. de sptamana trecut am facut mai in fiecare zi. 4,5 lei 3 teste. de pe la jumatatea saptaminii incepea sa se inroseasca liniuta a doua, iar duminica s-a inrosit bine.
marti totusi am mers si mi-am luat cel mai sigur test. SURE CHECK. si au aparut 2 dintr-un foc. 

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
si
3+
Simona8004 spune:
Gina M ce faci?? poate imi dai si mie id -ul tau cumva. pe e-amil sau cumva.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
si
3+
codruta_grg spune:
Diana, si tu esti mortala, auzi, praf de copt 

Anya si eu le invidiez 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi