*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, nu-i bai daca vor fi multe carucioare, dar stai sa vedem mai intai cate vom fi.
Deci, ultima strigare: CINE VINE AZI LA MALL VITAN la ora 17:00?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Eu nu pot sa ajung la mall.Am de schimbat 3 mijloace de transport si nu ma descurc.
SA DATI DE STIRE DACA SE SCHIMBA LOCATIA SA NU MA TREZESC SINGURA IN PARC

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ne intalnim la 17.00 in parc zi stabilim acolo.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

deci, ramane in parc, ca vin acum...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare,
Fetelor am tot citit de intalneala dar nu am apucat sa va scriu ca si eu as vrea sa vin.Pana la urma nu am inteles unde exact va intalniti dar afara bate vantul tareeeeeee tare si nu este de parc.Eu in parc nu as veni adr daca va intalniti in Mall cum stiu exact ?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

paflo, poti pune o perna mare sub fata cind ii dai bibe eventual

monicoasa, impusti soacra si asculti pediatrul si instinctul tau de mama, cu parul si la mine e de groaza....cade la greu

kid, nu ai cum sa vezi daca ii ajunge sau nu lapte in urechea medie ca se intimpla prin interior.eu nu as pune nici un produs cu gluten pina la 1 an, andrada zicea la fel!mai bine cereale de orez, si mare atentie ca biscuitii au ZAHAR si nu e voie la copii asa mici!

la multe lunisoare Sonia

fetelor numa nu credeti ca-i bagam lapte in urechi lui dominic?! e vorba de faptul ca urechea, gitul, nasul comunica, si cind au muci si sug biberon pe spate canalul urechii nu e destul de inclinat si mucii ajung in ureche plus poate si ceva lapte si favorizeaza aparitia otitelor(care poate fi de natura virala sau bacteriana) deci nu faptul ca ii punem lapte in ureche face otita.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Dragelor, am vazut ca multe aveti intrebari legate de diversificare. Eu am o carticica care circula pe DC prin 2006. La vremea respectiva doar am frunzarit putin si am lasat-o in email la yahoo. Astazi am descarcat-o, asa ca daca sunteti interesate sa-mi spuneti adresele de mail sa o trimit. Este foarte interesanta.

Roxana mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Am ajuns deja la pagina 22, nu deschidem subiect nou?

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Roxicucu, ar trebui un capitol nou dar cum fetele sunt plecate in plimbari.............

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Am facut si noi vaccinul de 4 luni si acum astept "efectele adverse":)))
I-am pus lamaie dela frigider si asa trebuie sa pun azi si maine, pentru ca la vaccinul de 2 luni am facut o galma mare, aproape de punga de puroi.
Avem 7,5 kg si 71 cm. Greutatea mi se pare micutza fata de cat ar fi trebuie, nu a luat decat 1,2 kg in ultimele 2 luni, dar doctora azis ca sunt tzacanita, sa las cupilu' in pace, mai ales ca a trecut prin caldurile alea din iulie si august fara nimic decat tzitzi. Diversificare, nu inainte de 5,5-6 luni,categoric, asa mi-a spus...

Mergi la inceput