Ajutor !!! - Carcinomatoza peritoneala

Ajutor !!! - Carcinomatoza peritoneala | Autor: miri2007

Link direct la acest mesaj

Buna,

Va scriu cu lacrimi in ochi. Sunt o graviduta de 12 saptamani dar din pacate nu se poate bucura asa cum ar trebui de bobita enorm asteptata de toata familia.
In urma cu o saptamana mamica mea a suferit o operatie de ocluzie intestinala. S-a dovedit a fi insa carcinomatoza peritoneala cu stenoze enterale neoplazice maligne pe intestinul subtinre. De atunci sunt devastata. Numai credinta in puterea lui Dumnezeu ma mai tine in picioare. La copil mi-e si frica sa ma gandesc cat l-ar putea afeta starea mea.
Din pacate medicii ridica din umeri, ei nu mai pot face nimic. Noi ne rugam, mama nu stie dar i se pare ciudat ca dupa o saptamana de la operatie are dureri cumplite noaptea, de la intestine. E foart balonata, abia mananca. Noi, cu toate cate facem tot
neputinciosi ramanem. Am luat produse de la d-na Irina Spuderca (suplimente nutritionale GNDL) dar nu le poate lua. Ar trebui sa ia 32 de pastile pe zi, abia daca ia 7-8, iar dupa durerile de aseara (balonari imense) ne-a implorat sa o mai lasam 2 zile fara.
Am cumparat si Nicolit sa incempem sa-i dam de vineri, dar sa vedem daca il va tolera.
Am mai citit si de spanz care cica ar merge in faze critice (am inteles ca tumorile au invadat cam toate organele din cavitatea abdomnala).

Ea se chinuie si se macina ca nu intelege ce are (a fost si cadru medical si mai are habar de unele-altele) si mai este si o fire care se consuma din orice. Cand ma vede pe mine ii vine mereu sa planga. O chinui gandul ca ma supara acum cand bobita la care ea a visat enorm este in sfarsit in burtica mea. Eu am ramas insarcinata dupa un tratament homeopat facut din intamplare. Am mers cu mama acum 3 luni sa dr. pentru ea. Ea nu a primit mare lucru atunci insa eu am primit un tratament in urma caruia acum am o mica speranta in mine.

Daca stie cineva ce as mai putea incerca sau cu cine as mai putea vorbi pentru a-mi putea ajuta mama, va implor scriti-mi.

Acum practic marea problema este faptul ca este foarte balonata, fapt ce o impiedica sa si manance sau sa se hidrateze cum ar trebui.
Orice exprienta similara cu Nicolit sau cu produsele GNDL mi-ar fi de folos.

Cred ca saptamana viitoare vom incerca savenim la BUcuresti sa o mai vada si cineva de acolo. Nu stim inca la cine. Daca ma puteti ajuta cu o recomandare mi-ar fi de mare ajutor. Noi inca mai tragem speranta desi, cum am spus, toti medicii cu care am vorbit pana acum ridica din umeri. IAr noi nu putem face nimic nici pentru a-i alina balonarile astea nenorocite.

Va multumesc si multa sanatate!

MIrela

Miri2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Miri , scrie-mi te rog pe privat /mail toate detaliile daca poti deoarece seful sectiei de chir oncologica din Timisoara este un doctor deosebit(si bun , si ca om ) , a facut multe operatii pe care alti doctori le-au refuzat , poate reuseste sa va ajute macar cu un sfat daca nu cu mai mult.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna,
Eu nu stiu ce as putea sa iti spun, decat ca trebuie, trebuie sa nu va consumati atat, stiu ca e greu, dar incercati, si cu rugaciune si credinta in Dumnezeu, poate reusiti sa treceti peste aceasta boala. Nu prea am inteles mare lucru din ce ai scris, nici habar nu am despre ce boala e vorba, dar mai incearca sa cauti pe internet, poate gasesti ceva care sa va ajute. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu altceva, dar stiu ca aveti nevoie de cat mai multa liniste si nici umpic de stres, si voi doi (tu si bobo) cat si mama ta. Toate cele bune si sper sa aud numai de bine. Va pup si aveti grija de voi.

Getutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Uite, cum am mai mult timp la birou, am cautat putin pe internet despre aceasta boala, repet eu nu situ despre ce este vorba, poate e vorba despre altceva, dar am gasit un forum unde era vorba tot despre Carcinomatoza peritoneala, dar nu stiu daca e aceeasi boala ca a mamei tale. Citeste subiectul de pe forum, si poate te va ajuta credinta in Dumnezeu (o doamna incearca sa ajute pe cineva cu rugaciuni si posturi). Nu stiu daca va va ajuta si pe voi, dar eu zic sa incercati tot ce e posibil, si mai ales daca este vorba de credinta in Dumnezeu, uneori o spun din proprie experienta, credinta in Dumnezeu poate face minuni.

Getutza

Mergi la inceput