Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu ma simt mai pe teren strain ca imi place sa halesc si stiu sa si gatesc de toate,dar cand nu mi-e foame sau poftaa,sa nu aud de mancare
Mi-am amintit de sarmalele Denisei vaii cuma aratau ,luuungi si eu crezusem ca-s caldabosi

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am uitat sa va zic ce a facut sandra azi...
I-am zis lui Nelu sa ii faca pireu lui Dani..si a zis "noahhh"..bun.
I-am curatat cartoful la Sandra i-am zis la ce ora sa aprinda focul, sa ii zdrobeasca, sa puna unt, lapte sare si sa il puna peste carnitza taiata.
Si a reusit, Dani a mancat pireu facut de ea ca taicas`o nu a contribuit cu nimic.
Sandra ma mosteneste cu mancarea...si eu gateam de mica ce imi placea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Iar eu schimb capitole? Of...
Mai da tare inapoiate sunteti cu moda daca nu stiati ca nu mai trebuie sa se asorteze poseta cu pantofii. E de anul trecut asta
Mai nou pantofii trebuie sa se asorteze cu zdranganitoarele de la gat si atat. uitati-va dimineata la Nety Sandu cum se imbraca. Pantofi verzi, margele verzi, fusta mov si bluza..naiba stie.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu am facut pe la 12-13 ani prima opera.Tati facea cartofi prajiti cand a sunat telefonul ca un unchi are accident cu masina si a trebuit sa fuga la el.Mi-a zis sa amestec si cand sunt gata prajiti sa opresc aragazul.Au iesit deliciosi, dar magalavais in toata regula amestecasem incontinuu pana i-am facut bucati

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Daca o iei p-aia drept model,mai bine mergi la circ,poate gasesti inspiratie mai finutza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

Eu am facut pe la 12-13 ani prima opera.Tati facea cartofi prajiti cand a sunat telefonul ca un unchi are accident cu masina si a tebuit sa fuga la el.Mi-a zis sa amestec si cand sunt gata prajiti sa opresc aragazul.Au iesit deliciosi, dar magalavais in toata regula amestecasem incontinuu pana i-am facut bucati

Prima mea mancare a fost tocanitza de cartofi.
Cartofi pai imi faceam la greu tot timpul cand veneam de la scoala si aruncam cojile in tufa din fatza blocului (de la etajul 1 direct in tufa ) sa nu vada ai mei ca am mancat cartofi pai ca eu cica trebuia sa slabesc Si puneam si unt peste ei....
Sandra a inceput cu paine in ou cand a inceput vacantza
Sandra a inceput sa spele si vase, a spalat de multe ori vasele si l spala chiar bine.
Sambata eu am gatit mult si ea spala tot ce am murdarit eu.

Mergi la inceput

Mai mie mi se inchid ochii,cred ca merg la nani,bine ca maine am zi scurta.Maine urmeaza sa ma intalnesc cu fosta colega,numai sa nu ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Si eu merg la nani.
Noapte buna

Mergi la inceput