Incredibil - cazul avortului din Italia!
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Nici in Ungaria nu "exista" cadoul teoretic , ca practic iau bani fericiti si cei de acolo.
Tdi , in cazul copiilor cu Down sau alte boli se face avort t. binele copilului si nu pt. ca mama ar vrea unul cu buze groase si nu cu buze subtiri.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
claudela spune:
Nici nu stii cum sa reactionezi la asemenea tragedii...Doamne fereste!
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
Tdi spune:
quote:
Originally posted by XIO
Nici in Ungaria nu "exista" cadoul teoretic , ca practic iau bani fericiti si cei de acolo.
Tdi , in cazul copiilor cu Down sau alte boli se face avort t. binele copilului si nu pt. ca mama ar vrea unul cu buze groase si nu cu buze subtiri.
adica esti obligat sa avortezi un copil cu probleme?! ma indoiesc...este o optiune, nu o obligatie...si sa spui ca-i pentru binele copilului e prea de tot, adica "te omor, puiule mama, ca-i pentru binele tau!"
Album Alyssa
Pet spune:
quote:
Originally posted by Tdi
am uitat ceva...in Italia nu exista spaga, cel putin in spitale si la medici e de neconceput sa dai sau sa ti se ceara ceva. cheltuielile in sarcina (analize si ecografii) sunt gratuite, la fel si nasterea, iar in spital ti se dau cele necesare de la A la Z fara sa trebuiasca sa "indesi" buzunarele nimanui.
Teddy si Alyssa (05.05.05)
Album Alyssa
Subscriu! Nu am auzit de spaga in spitale (si nu vorbesc din teorie)si nu am auzit nici pe la prietene (romance sau italience) dar nu inseamna ca nu exista spaga in alte domenii. Si am un exemplu destul de recent!
Greselile umane se intalnesc destul de des. Primele care-mi vin in minte: o fata si-a pierdut viata in timpul unei operatii banale pentru ca a cazut curentul electric si generatorul nu a intrat in functiune.
Iar intr-o clinica de cardiologie (parca) deschisa recent au incurcat, inca din faza de constructie, tuburile de oxigen cu tuburile continand un alt gaz. Si acolo si-a pierdut viata o persoana.
Doamne fereste-ne!
XIO spune:
Tdi , normal ca nu te obliga nimeni sa faci ceva ce nu doresti.
Doctorul explica pacientei ce inseamna S. Down , ce probleme de sanatate va avea copilul , care e speranta de viata , care sunt complicatiile si tu alegi daca doresti sau nu sa duci sarcina la termen.
Dar de obligat nimeni nu te obliga.
Ramonika spune:
chiar ca nu stiu ce as putea comenta la asemenea stire. neglijenta? accident? soarta? ghinion? sau toate astea la un loc...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
hannen spune:
Va spun eu ce ati putea comenta;"poate ca e timpul sa incetam a ne mai juca de-a Dumnezeu!"
Este o tragedie,tragedie pt. care mama a consimtit si careia Dumnezeu i-a aratat ca "ceva" in logica ei a fost gresit.
A avut doi copii,acum nu are nici unul.nu ar trebui sa fiti triste,nici voi ,nici ea,doar a actionat conform drepturile ei ,ca mama si ca om
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Siminaf spune:
Asta arata (de parca mai era nevoie!) ca Cineva, acolo sus, nu doarme! Si nici nu se odihneste in a saptea zi. Este permanent de veghe si i-a pedepsit pe pacatosi cum e mai rau: cu o durere imensa, aproape de neindurat. Cei doi ingerasi se afla sigur la dreapta Sa.
Cind ma gindesc ca exista totusi oameni care omoara coipilasi nenascuti doar pentru ca ar avea SD! Iar aici am vazut atitia ingrijiti atit de bine, incit multi dintre ei au ajuns la maturitate si se descurca binisor in societate. Am cunoscut personal o fetita de 5 ani, cu SD, care scria poezii! Superbe. Si cum desena! Mult ami frumos ca un copilas de aceeasi virsta cu ea, dar care nu are SD.
arinna spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
nu vreau sa te supar dar subiectul asta va redeschide din nou polemica pro contra avort...
Ai avut mare dreptate.