sa fac ceva?
Dragele mele,
Am o dilema mititica, adica problema mea nu este (inca) prea grava.
Pe scurt, sotzul meu are in laboratorul in care lucreaza, o colega, mai tanara cu vreo 3 ani decat mine si cu cel putzin vreo 15kg mai putzin, englezoaica, necasatorita, bautoare, "facatoare" de sex cam cum ar face altzii sport (adica i-a cam terminat pe totzi colegii mai mult sau mai putzin disponibili). Booon, treaba ei, dar imi spune aseara sotzul meu ca aceasta colega i-a spus ca ea e singura de 4 iulie si nu ar vrea el sa vina pe la ea in apartament in acea dupa amiaza pe la ora 5, "la o bere", ca ea nu are companie?
Sa fac ceva? Sa ma duc si sa ii multzumesc ca "ne-a" invitat (bineanteles ca nu s-a referit la toata familia, ci invitatzia a fost clara doar pentru el) ca sa intzeleaga ca sotzul meu imi spune si sa o lase mai moale, sa ii spun altceva, sa fac ceva, sau sa o las balta? Nu de alta, dar femeile astea sunt atat de agresive si vorba cuiva, nu stiu daca barbatzilor le e ushor sa tot refuze. Iar sotzul meu tocmai a iesit ushor-ushor dintr-o ushoara "midle age crisis" si ma bucuram, n-as vrea sa revina la crize... Am observat eu ca tipa se uita cam chioris la mine cand ma duceam pe acolo si ma intrebam de ce, da' cica's io paranoica.
Ce parere avetzi, sa actzionez in vreun fel?
Astept si eu sa treaca weekendul asta, sa mergetzi la servici si sa aflu parerile voastre.
Numai bine tuturor!
Ruxi
Raspunsuri
dodo spune:
Paranoica nu esti, dar zi-i ca ai o idee mai buna: invit-o tu la voi pe 4 iulie la o bere, sa nu se simta singura!
cristina73 spune:
Buna ruxi
Eu zic ca ar trebui sa faci ceva...Englezoaicele astea-s cam "zgubilitice" si ar fi bine sa-i transmiti mesajul ca sotul tau nu e disponibil. Cum a zis dodo, chiar invit-o tu la voi sau cum ai zis tu multumeste-i senin pentru invitatie si spune-i ca veti merge amindoi la ea. Parerea mea e sa nu fii prea agresiva cind ii transmiti mesajul ca sa nu lasi impresia ca ai fi o sotie prea "aspra", care-l tine sub papuc si astfel sa se simta ea "datoare " sa-i ofere "distractii", sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. Fii cit mai degajata si fa-te ca ai luat de buna invitatia ei si da-i sa inteleaga ca sotul tau isi petrece timpul liber impreuna cu tine
iti tin pumnii
numai bine
cristina73
maria98 spune:
da-i tu telefon si multumeste-i de invitatie (asa va vedea ca exista comunicare intre tine si sotul tau) dar ca tocmai ati fost invitati la niste prieteni (scapi de obligatia de a o invita la tine).
karol spune:
Fetele au dreptate.Nu te apuca sa faci crize, da-i doar telefon si multumeste-i pt invitatie, ca sa vada ca sotul tau ti-a spus sau invit-o tu la voi ca iti dai seama ca daca i-a mai ramas un pic de bun-simt n-are sa vina.Ai sa vezi ce-o sa se desumfle cand are sa afle ca el ti-a zis de invitatie.In nici un caz n-o lasa asa pt o sa continue cu avansurile.
missiday spune:
Asa cum a spus si Maria, eu i-as multumi senina pentru invitatie,insa (presupun ca n-ai chef s-o vezi, nici la tine , nici la ea) i-as mai spune ca preferati sa sarbatoriti in 2 si ca o sa treceti alta data sa-i tineti de urat.
Oricum, mare tupeu are individa.Te pup
Aalina spune:
Si eu as face la fel doar ca i-as spune asta privind-o in ochi si nu la telefon.
Ai mare grija!
parpalak spune:
Intrucit aseara am vazut, printre picaturi, filmul Fatal Attraction, nu-mi vine in cap decit sa-ti zic sa dai cu aghiazma si cu tamiie si daca poti cheama si-un preot exorcist.. :)
crinuta spune:
Mama ce bataie i-as trage eu. Auzi, sa-mi invite sotul ca are nevoie de compania.
Crinuta
Garofitza spune:
Ruxi, sotul tau a ti-a spus ca la invitat colega lui la o bere la ea acasa, el singurel ar fi trebuit sa-i spuna ca e ocupat de 4 July cu familia. Si trebuia sa-i spuna atunci pe loc, cand invitatia a fost facuta. Eu cred ca el ar trebui sa o sune si sa-i spuna frumusel: Thank you, but no.
Si eu zic la fel, nu esti paranoica de loc. Si chiar l-as fii intrebat atunci pe el, cand a venit sa-ti spuna, de ce nu a refuzat-o pe loc si a trebuit sa vina acasa sa te intrebe si pe tine ce zici de invitatie. Adica, i-ar surade? Ce-i asta?
Asa-s femeile astea pe aici, independente si cu tupeu. Si nu are decat sa se uite la tine si chioris, tu esti sotia, dar ai nevoie si de back-up, sotul tau sa nu-i de-a apa la moara.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Lauraa spune:
Eu am sotz doar de doua zile, deci nu cred ca ar indrazni vreo colega sa mi-l invite pe undeva, dar ma pun in locul tau si imi iese fum pe nari! Cred ca m-as duce la birou si i-as zice cateva de dulce! Nu as urla, dar i-as zice vreo doua sa simta de unde bate vantul! Zau! Sa nu lasi asa! Mama lor de parasute!!!
LAURA