* Bucurii de sept-oct 2006 (78) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 27
gonghy spune:
Ceao fetele!
De dimineata e mai bine cu mana,nu o mai simt amortita dar parca am legata de ea o piatra de moara. O simt asa grea.
Azi merg cu Maya la medic ca i-a venit prin posta cuponul pt analizele gratuite si o sa cer sa imi de-a si mie o trimitere pt analize sa vad ce fras am.
Cred si eu ca s-a acumulat multa oboseala,stres si altele si ieri si-a facut damblaua pe mana mea...
Apropo de masele,cred ca si la Maya vor ceva masele sa de-a pe afara ca tare rau se trage de gingiutze cu degetelele.
Si saliveaza......
Nu ma lasa nici sa ma uit in guritza,e si putin agitata,azi noapte s-a cam tot foit...

Mi tare somn si ma simt tare obosita,cred ca am sa ma bag pe o cura de Vitamax sa ma mai dreg olecutza.
Va las ca azi am c-am multicica treaba.
O zi buna tuturor!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
gonghy spune:
Am uitat sa va spun ca la semnatura avem 2 Filmulete cu Maya la mare.
Cine doreste sa le vada,vizionare placuta!
Gata m-am roit la

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
GETY spune:
Gonghy, asta voiam sa-ti scriu si eu, vremea bunicii s-a dus, acum trebuie sa fin sanatosi langa puii nostri cat mai multi ani de acum inainte. Ca sa fii linistita si tu, consulta un dr.
Cristina 7+, toata lumea o sa stea in suspans pana o sa afli daca o sa ai baietel sau fetitza. Multa sanatate lui Vladic.
Vauva, am inteles ce-ai vrut sa spui, mai nostim a fost cu maica-mea ieri, care e plecata prin Brasov, cand i-am spus ca Maria a papat borsuletz si mi-a zis speriata "Vai, sa nu ingrasi fetitza!", iar eu i-am replicat ca are vreo 13-14 kg., pe care nu le are in realitate si am dat-o pe spate.
Anangel, asteptam maselutza sa iasa fara durere sau cu durere cat ma putina.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Gonghy, am vazut filmuletzele cu Maya si parerea mea e ca fetitza mergea sa faca un dusj, la cat nisip adunase pe funduletz. Mi-a placut mult costumul de baie din 2 piese.
Spor la treburi!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
MamiLili spune:

Si poftiti la Pilates 

Noi suferim iar de "mucita"
. Si da-i cu Panadol, si da-i cu Sinupret, si da-i cu Panadol, si da-i cu Sinupret...
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Burtik e bine, am fost ieri la echo si e ok. Ii pulsa inimioara.
Ce frumooooooossssss! Emotionant de-a dreptul.
Mathias si-a aratat barbatia la 10 sapt si 6 zile. Dar dr mi-a zis ca desi se vede bine, inca nu-mi garanteaza ca-i baiat. In schimb la fiecare eco de dupa s-a confirmat
.**************************************************
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Dupa ce toata vara m-am simtit ca pestele pe uscat vazand ca toti pleaca si eu stau, in sfarsit ne-a venit si noua randul, asa ca de maine suntem in concediu
.
Mathias (17.10.2006)
alexutza_26 spune:
Gonghy - vazut filmuletele haioase de la mare...ce bine merge de-a busilea si ce grasunica e!!
Maya
MamiLili - asa deci pleci off-season, ha???? sa inteleg ca destinatia ar trebui iar sa o ghicim,nu????Concediu placut, odihna placuta si sa va ganditi si la noi....
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lilina spune:
mamilili, am "disparut subit" ca a venit sotzul din tari straine si am avut treaba multa (curatenie si de gatit)...am fost singura, nu m-a ajutat nimeni si bb mi-a pus piedica intruna.....apoi, dupa ce-avenit consoarta, am stat cu ea mai mult, ne-am probat cu ce ne-a adus....o tona de haine plus jucarii, bicicleta si carut de topless pt. Vladissimo![]()
dar v-am citit....n-ati scapat
sa ai parte de concediu placut
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
CristinaGoji spune:
MamiLili - sper ca nu pleci si ne lasi cu ochii in soare cu pozele?
Mami
8+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza