mai are vreo scapare?!

mai are vreo scapare?! | Autor: nicole221

Link direct la acest mesaj

am si eu o noua intrebare:daca cineva banuieste k are sifilis si au trecut 1an si 11 luni de knd a avut un posibil semn,mai are vreo sansa de scapare?virusul ramane in corp toata viata,dar penicilina o mai poate ajuta intr-un fel dupa atata timp?desi nu a mai avut apoi nici macar un simptom?mai poate avea vre-odata copii dak ar avea acest virus??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Nu stiu cat de in masura sunt sa-ti raspund ,dar am vazut si alte posturi ale tale,si cred ca inca nu ai ajuns la medic.Daca nu te deranjeaza un sfat,mergi la un control ,fa-ti analize de sange si o sa stai linistita sau in cel mai rau caz sa faci tatamentul recomandat,nu cred ca este bine ca de un an sa te framanti psihic,poate fara un motiv real!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole221 spune:

pana acum am fost doar la ginecolog,insa nu mi-a zis nimic,pe 7septembrie am programare si la dermatolog...maine imi voi face analizele complete,dar pana voi primi rezultatul simt k innebunesc+k prietena mea este in aceeasi situatie!pana acum doua saptamani nu am fost stresata,nimic,insa postand un msj pt ea,citind tot felul de chestii,m-am ingrozit,mai ales pt faptul k am aflat k fostul meu prieten,nu a fost tocmai un ingeras,pt logodnicul meu as baga mana in foc..imi este f teama k as putea avea si eu asa ceva,insa numai dumnezeu stie...vreau sa scap de nelinistea asta odata pt totdeauna..insa imi doresc din suflet o familie si copii iar daca as avea virusul asta,ce ma voi face?!as fi distrusa din toate punctele de vedere si nu stiu daca as putea trece peste asta!!!!oricum as prefera din suflet sa imi fi facut griji degeaba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Nicole,stai linistita daca doamne fereste ai ceva te tratezi si potyi sa ai o viata normala poti sa dai nastere unui copil,numai ca din cate stiu eu nu poti sa alaptezi.Dar logodnicul tau ce spune se plange de ceva are simptome ca banuiesc ca a luat si el daca a-ti avut contact.BAFTA MULTA!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Uite aici informatii despre sifilis. Citeste toate informatiile, da click pe "pagina urmatoare", ca e destul mult...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

ale..din pacate nu pot vedea pagina........in seara asta mi-au iesit pe limba niste basici tari,ovulare,nu ma dor...nimic......imi este f teama,nu stiu ce sa fac........mai am vreo sansa avand in vedere faptul k nu m-am tratat deloc?chiar si dupa2ani?sunt disperata,nu mai am somn...ce sa fac?acele basici pot aparea si din cauza stresului?din cauza faptului k nu am mancat mai nimic timp de o saptamana???????raspundeti-mi urgent,va rog din suflet!!

Mergi la inceput

aaaaaaa...logodnicul meu nu se plange de nimic,nu are nici un simptom,nimic!!!pana sa intru pe net nici eu nu aveam nimic,insa de cand am citit toate aceste lucruri m-au luat durerile de plamani,intepaturi splina...de3zile simt k am un nod in gat...etc....toate astea se pot datora stressului sau chiar am asa ceva?mai ales k sunt tari si ovale

Mergi la inceput

alé...te rog din suflet sa imi dai adresa unde scrie despre sifilis pt k nu mi-o deschide....dak mai sunt alte persoane kre au informatii despre acest virus,sa imi trim.va rog mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Nicole, de ce te chinui?? Chiar daca citesti informatii despre boala, nu te poti trata acasa. De ce nu mergi sa-ti faci analizele de sange? Apoi in functie de rezultat, consulti un medic specialiast. El o sa stie mai bine ce tratament sa iti dea, daca e cazul si o sa-ti raspunda la toate nelamuririle tale.
Multa sanatate!

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

pai astazi am fost la doctor si mi-am facut analizele la sange,dar mai am de asteptat10zile pana primesc rezultatul si pana atunci turbez....i-am aratat doctoritei acele chestii de pe limba si mi-a spus k amgdalele mele nu prea arata bine,k s-au inflamat papilele gustative,k am o infectie virala,nu grava si mi-a dat niste pastile de supt kre au un gust oribil;mi-a spus k nu am semne pe mine k sa ma faca sa cred k am sifilis si sa ma linistesc//dar pana am rezultatul,tot nu ma pot calma..a mai avut cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Nu stiu prea multe despre aceasta boala, si asa cum au spus toate fetele pana acum, trebuie neaparat sa nu te mai strsezi, sa astepti pana primesti analizele, si apoi sa va tratati amandoi, atat tu, cat si prietenul tau. Eu sunt de parere ca aceste "simptome" ale tale pot fi si autoinduse de tine pentru ca te stresezi prea mult. Din cate stiu eu, sifilisul este tratabil, dar tu ai gresit ca stiind ca se poate sa fi infectata cu aceasta boala totusi nu ai mers la un examen medical. Nu am o parere buna despre medici, dar in astfel de cazuri trebuie sa te lasi pe mana lor, si nu era mare lucru de facut decat niste analize si eventual un tratament cu oxacilina. Vindecare usoara (daca se dovedeste ca esti bolnava) si sa fii fericita in viata familiala asa cum iti doresti.

Getutza

Mergi la inceput