propunere indecenta
Raspunsuri - Pagina 4
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by alessia105
miruta cu tot respectul nu cred ca e cineva de pe Dc , ci cineva cunoscut tie care a vrut sa iti faca o farsa ..si sa iti spun de ce ...
1. NU ai publica adresa de e-mail ...ci numai optiunea PM ..daca vrea cineva sa iti dea e-mail foloseste optiunea din profilul tau care spune "E-mail utilizator: Apasa aici sa trimiti un mail " cand apesi sa iti de-a cineva e-mail folosind aceasta optiune apare:
....................
Daca ai ID-ul de messenger in profilul de la DC iti apare
PM utilizator: moniboni
YAHOO IM: si aici un buton frumos pe care iti spune daca persoana e on-line sau nu. Daca apesi si tu ai meesengerul deschis deschide o fereastra de discutie.. Daca doar tii mousul deasupra si te uiti in josul paginii (unde spune de obicei ce incarca) iti apare :"http://sendmessage... target=..." ... si uite asa afli mail-ul cuiva care are adresa de mess pe forum.
Deci poate fi cineva de pe forum, no puneti sa rascoleasca toti "prietenii" ...
women13 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...adevarul e ca uite-asa trec unii pe langa fericire!
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
la ce problme am acum, numai tu iubita doamna ma poti face sa rad in halul asta
respectele mele Tzuni ... te iubesc pentru umorul tau... daca tot suntem la agatat si declaratii de dragoste intre noi pe DC
cat despre agatatul de pe net
AMUZATI-VA si atat ... ce mama ma-si sunteti oameni mari, sau poate cine stie, iese ceva constructiv ??!! Mai stii..
Tzuni spune:
Acum m-am prins de ce nu m-am maritat! Ma plac femeile 
women13 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
moniboni spune:
quote:
Originally posted by mess0804
[quote]Originally posted by alessia105
miruta cu tot respectul nu cred ca e cineva de pe Dc , ci cineva cunoscut tie care a vrut sa iti faca o farsa ..si sa iti spun de ce ...
1
Daca ai ID-ul de messenger in profilul de la DC iti apare
PM utilizator: moniboni
YAHOO IM: si aici un buton frumos pe care iti spune daca persoana e on-line sau nu. Daca apesi si tu ai meesengerul deschis deschide o fereastra de discutie.. Daca doar tii mousul deasupra si te uiti in josul paginii (unde spune de obicei ce incarca) iti apare :"http://sendmessage... target=..." ... si uite asa afli mail-ul cuiva care are adresa de mess pe forum.
Deci poate fi cineva de pe forum, no puneti sa rascoleasca toti "prietenii" ...
mess, cu regret iti spun ca miruta a primit propuneri, nu eu....
mamica de rockerash
giulia71 spune:
Miruta, bine ca nu ti-a cerut bani in scopul nu stiu carei actiuni umanitare.
Eu-s patita, da i-am dat cu flit!
miruta spune:
Pai , fetelor, care sunteti interesate vedeti ca v-am lasat si idul de mess la primul mesaj .Cine stie , poate iese ceva !
Asa e , sunt o multime de nebuni pe net( si nu numai ) Pupici ( fara conotatii)![]()