buna fetelor
sint insarcinata in 22 sapt si ieri cind am fost la medicul de familie mi a spus ca trebuie sa fac 2 vaccinuri in septembrie.eu am zis bine,dar am uitat sa intreb despre ce fel de vaccinuri este vorba.poate ma puteti lamuri voi ce fel de vaccinuri sint si daca trebuiesc facute in timpul sarcinii.
pupici
Mie mi-a facut antitetanos in ultimele doua luni de sarcina, dar alt vaccin nu-mi amintesc sa mai fi facut de la scoala.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
Eu nu am facut nici un vacin. Nu cred ca sint obligatorii, iar medicul meu era de parere ca mai bine fara, decit cu reactii neprevazute.
Romana si bebe Cristian
corect!de ce sa te intepi,mai ales ca mamica ,dc nu e nevoie.dar depinde de fiecare,nu?sarcina usoara si ai pupici la bb-lus!
Si eu am facut antitetanos, in doua doze (deci m-a intepat de doua ori), dar am inteles ca nu e obligatoriu...
Despre altceva, nu stiu. Nu fa nici un vaccin pana nu te informezi bine si mai intreaba si alti doctori.
Sarcina usoara,
Mamamariana
Sigur este vorba despre Antitetanos,iar cel de al-II-lea cred ca este vitamila D injectabil.
Eu eram strasata de orice intepatura,ca atat mai mult in perioada sarcinii asa ca tinand cont ca nu este nici unul obligatoriu poti sa refuzi aceste injectii si sa semnezi intr-un registru ca nu le faci.
Ca doar nu te duci pe santier sa muncesti si sa te tai in timpul sarcinii.
Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel!