***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 21
acina spune:
Am primit mail de la Cristine prin care ma anunta candid ca nu mai livreaza in Romania si ca imi ramburseaza banii prin cec.
Ca de obicei ce sa zic, i-am scris ca nu vreau cec ci banii in cont din nou.O doamne astia sunt tembeli rau frate nu inteleg ce le spui?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Bratu Monica spune:
Nu-s tembeli acina.Ne ignora pur si simplu.
Nu am vazut un simplu pas facut pentru a media acest conflict.
Pur si simplu vad ca-i doare-n[indecent.
Monikka
claujro spune:
Ca-mi adusei aminte, le-am scris acum vre-o 2 saptamani, poate mai mult...sa-i intreb daca tot au oprit livrarile catre ro, sa-mi trimita coletele in Germania, la o adresa pe care le-as fi dat-o ulterior. I-am intrebat daca e posibil. Nici pana in ziua de azi nu mi-au raspuns.
madau spune:
Vad ca s-au facut ceva postari pe situl PRO....

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ca-mi adusei aminte, le-am scris acum vre-o 2 saptamani, poate mai mult...sa-i intreb daca tot au oprit livrarile catre ro, sa-mi trimita coletele in Germania, la o adresa pe care le-as fi dat-o ulterior. I-am intrebat daca e posibil. Nici pana in ziua de azi nu mi-au raspuns.
Am ajuns la concluzia ca LR ne urasc de-a dreptul! Fac alergie la cuvintele roman si Romania.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Originally posted by claujro
Am ajuns la concluzia ca LR ne urasc de-a dreptul! Fac alergie la cuvintele roman si Romania.
cristina d.
Si noi pe ei!!!! Traditionala prietenie intre poporul roman si cel francez...s-a consumat! Am vb mai devreme cu o prietena care a fost in vacanta prin Europa, cu masina personala si la vama franceza...au controlat-o pana si in punga cu rufe murdare...era foc de suparata de cum a fost tratata, cu dispret spune ea si s-a simtit foarte umilita. Amandoi sunt jurnalisti.
alian spune:
Buna din nou
Din folclor adunate: cica ar fi raspuns unui client ca daca le da o adresa din Franta ii livreaza in 24 ore. Informatia nu e sigura 100% dar nu e nici de neglijat. cand aflu adresa de la care a fost trimis mail de raspuns o trec aici. Cina stie, poate mai au si angajati care chiar gandesc din cand in cand?
Gabi
acina spune:
Mai fetelor voi stiati ca Dl Obala ala de care zicea saddie este presedintele companiei?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
miki68 spune:
Asa-mi vine sa scriu ceva despre xenofobie si altele, dar mi-e ca iau vreun avertisment. Dar zi tu, Clau, n-am avut dreptate cu damn bast...?
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by acina
Mai fetelor voi stiati ca Dl Obala ala de care zicea saddie este presedintele companiei?
Anca mami de Buburuz Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Pai, da, ce se coboara el sa raspunda scrisorilor unor romani? bleah!
cristina d.