Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

????????????

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mirela ce faci tu ??? Ceva , ceva ?

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA dragutza cresa,cred ca i-ar placea Dianei in asa loc,mai putin disciplina,dac-o fi si din aia.Ma intreb cum ar reactiona,dar cred ca ar fi cuminte,ca am vazut ca de straini ii e mai jena sa faca prostii,nu ca acasa Da' parca totusi mi-ar fi mila sa o duc cat e asa mica,pana nu e strict necesar ca o am pe mami Dupa 3 ani,da.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Chiar azi ne intrebau prietenii ce facem de revelion...Nelu lucreaza in 30 decembrie si in 2 ianuarie deci...de rev e liber dar nu prea putem pleca departe. Am ramas intelesi ca inchiriem iar casa de la Sovata unde am fost revelionul asta Si ei merg din 29 si noi vedem..poate merg si eu cu ei.
In decembrie Nelu mai are concediu o sapt sau doua si vrem sa mergem undeva la munte ca nu am vazut niciodata muntele plin de zapada.
Daca nu intervine nimic....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

MIRELA va inmultitzi? Cum a fost in Ro?

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Moni, nici la mine nu e necesar sa il duc, Nelu si maica-mea sunt aici dar VREAU EU. Daca se acomodeaza si ii va merge bine am sa il duc. Daca nu..am rezerve acasa si in caz ca se imbolnaveste
Bombo, de unde pana unde Mirela

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mirela draga...nu te-am vazut.
A mai fost una pe aici care a aratat ca e si a disparut cu tot cu mesaj dupa ce a creat panica

Mergi la inceput

Pai daca vrei,bine faci! Si eu am zis ca vreau,dar deocamdata o las balta iarna asta,sa vedem cum ii face mami fatza o iarna intreaga cu ea in casa,ca daca nu mai poate ... atunci o dau de musai! Ca acum vara mai e cum e,mai ies la plimbare ,dar la iarna n-or sa mai stea atat pe afara si Dia se plictiseste rau de tot in casa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mirela arunci pastila si pleci ? Cum a fost in Romania , ce face ginerele meu frumos ?
Mai scrie un rand despre voi

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Moni...aici nu ma sunt locuri..ori il duc acum..ori la anul in sept. Asta e faza.
Il pot duce o sapt, 3 acasa..dar macar sa ii fie ocupat locul sa am unde sa il duc.
Eu sper ca se va invata la olita si isi va da drumul la gura. Si nu va mai fi egoist cu jucariile...ca nu le da la nimeni
De asta vreau sa il dau..sa se socializeze.
In rest...nu e problema cu el, acasa nu e rau deloc. Dar in contact cu alti copii...nu lasa nimic, toate sunt ale lui.

Mergi la inceput