Voi cum mentineti "flacara aprinsa"?

Voi cum mentineti "flacara aprinsa"? | Autor: mitzura

Link direct la acest mesaj

Eu sunt casatorita de trei ani si m-am intrebat adesea ce ar trebui sa fac, sau sa facem amandoi ca sa mentinem "flacara aprinsa". Si cand zic asta ma refer la atractie sexuala, pasiune. Ca stiti voi cum e, rutina cotidiana, timpul, problemele, copiii, toate astea fac sa dispara cu timpul scanteia. Voi cum faceti? Si mi-ar placea sa aud mai ales parearea celor casatorite (casatoriti) de cativa ani, cu experienta. Care e secretul sa mentii interesul aprins intre tine si partenerul tau? Sper ca nu pun intrebari retorice. Mi-ar placea mai ales sa nu scrieti teorii in raspunsurile voastre, ci mici trucuri, sau intamplari care au readus din nou prospetime in relatia voastra erotica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Draga mea,eu sun casatorita de 12 ani...aproape.Nu stiu daca ma credeti,dar in fiecare zi mi-e mai drag,e o complicitate intre noi,ca ne intelegem din priviri.Hmmmm,sa vedem...ce trucuri am eu.Pai gandindu-ma bine,nici unul...crede-ma.Nu fac altceva sa-mi iubesc jumatatea si sa ma las ...iubita!Dar principiul meu nr.1 e respectul si crede-ma, FUNCTIONEAZA!!! pentru toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Bravo, Ani, felicitari! Mi-as dori sa spun si eu acelasi lucru dupa 12 ani! La mine sunt abia 3, asa ca mai curand ascult ce spuneti voi! Si invat . Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by ani35

Draga mea,eu sun casatorita de 12 ani...aproape.Nu stiu daca ma credeti,dar in fiecare zi mi-e mai drag,e o complicitate intre noi,ca ne intelegem din priviri.Hmmmm,sa vedem...ce trucuri am eu.Pai gandindu-ma bine,nici unul...crede-ma.Nu fac altceva sa-mi iubesc jumatatea si sa ma las ...iubita!Dar principiul meu nr.1 e respectul si crede-ma, FUNCTIONEAZA!!! pentru toate!!!

Mitzura, si eu sunt casatorita de aproape 15 ani! Ne iubim mai mult decat in primii ani (primul an de caznicie cel putin , a fost de acomodare impreuna ). "Flacara" e aprinsa si pot adauga, ca odata cu trecerea anilor, este pe zi ce trece mai bine. Nu are rost sa ma repet, Ani35 parca a scris si pentru mine.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Draga mea dupa cum am mai scris si anul trecut,nu stiu daca erai pe vremea aia,dupa un "post" indelungat cu ocazia sarcinii care n-a fost deloc usoara ,plus inca vreo doua luni de lauzie ,intr-o seara l-am "gatit" la patru ace si l-am trimis singur intr-un bar de striptis,bineinteles ca unii m-au crezut nebuna ,nu-i baiul nu m-am suparat dealtfel eu nu ma supar mai niciodata, in secret insa stiam eu ceva !!!!!!!uite ca s-a intors de acolo asa de voios si mi-a spus:"mami aveau fetitele alea sinisori asa ca ai tai,mi-au placut ,m-am relaxat da eu tot pe tine te iubesc si daca vrei sa ma mai trimiti data viitoare ai sa vii si tu cu mine "!!si nu va spun prima oara dupa atita timp cum a fost.....si de atunci din cind in cind mai "coc" eu cite o chestie dinasta frumoasa de ca-n fiecare zi e si mai bine ca-n prima zi!!!!!!!!!!numa ca trebuie sa-ti pui imaginatia la lucru uneori sa mai transcrii si-n practica si ai sa vezi ce lucruri minunate pot iesii!!!!pupici si multa bafta!!!!!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Aurelia, esti fata desteapta. Ce conteaza de unde-si ia apetitul atata timp cat serveste masa acasa, nu? Si sunt convinsa ca intre voi exista comunicare si incredere totala.
Mitzura, te inteleg perfect, nu-i vorba ca nu exista iubire si respect doar ca vrei sa "spice things up". E si normal, ca dupa o convietuire impreuna de cativa ani sa uiti sa ma fi inventiv in pat, intervine mai mult sau mai putin rutina, orice ar zice x sau y. Insa nu "doare" daca aducem ceva nou din cand in cand. Poate o cina romantica cu continuare( ai grija sa nu fiti niciunul obositi si copiii bineinteles la mama sau soacra), un masaj relaxant (sau stimulativ, depinde de preferinte), poate o pozitie noua sau ceva ce n-ati incercat de mult, etc....te mai las si pe tine sa te mai gandesti.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu sint din 1984 cu sotul meu...cäsätoriti sintem din 1988.
Cind mä gindesc citi ani sint, nici nu-mi vine sä cred!!
Pt o relatie sänätoasä, sint primordiale dragostea, increderea, prietenia si respectul reciproc....asta e pärerea mea!
Bineinteles cä de multe ori ne-am mai ciondänit si noi, din diferite cauze, dar atunci, dacä esti desteaptä, inveti sä faci si compromisuri.......dar nu total in defavoarea ta!
Altä chestie pe care am avut-o in cap, incä de la inceput, este cä femeia, nu trebuie sä-si dezväluie toate secretele, sau talentele, in fata sotului!!!...intotdeauna trebuie sä aibä "un as in minecä", cu care sä-l surprindä...asa nu o sä se plictisescä cu tine!!...momentele respective, le descoperi tu...
Eu sint o fire glumeatä si-mi place sä fac nebunii, ceea ce-i place si lui! Pe stradä, parcä sintem doi prieteni...eu sint prima care se uitä dupä o gagicä misto, si-l trag de minecä!!!
Ii fac si multe pläceri, dar cind nu am chef, nu fac nimic!!!...s-a obisnuit säracul!!!
Intotdeauna am stiut sä-mi arät calitätile, dar si in fata prietenilor comuni...asa am reusit sä-i fac sä mä laude in fata lui...si asta e pe bune, färä sä mä laud...la care el nu are decit sä se simtä fericit...ce mindrete de femeie are lingä el!!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Cami, subscriu. Parca mi-ai luat gandurile si le-ai scris tu! Singura diferenta e ca noi suntem de 5 ani jumate impreuna si casatoriti de 3 jumate. Trebe surprins tot mereu, si nu strica sa luam noi initiativa! Ba, din contra!!! Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Camelia-Daniela, ce secrete mai poti sa ai (asi in maneca)dupa atatia ani de casatorie? Si noi suntem impreuna de multi ani (de vreo 11 ani, dar casatoriti doar de trei) si am senzatia ca il cunosc mai bine decat pe mine. Si probabil ca si el la fel fata de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Mitzura,

este adevärat cä eu il cunosc f. bine pe sotul meu, dar din experientä, am observat cä el nu mä cunoaste pe mine atit de profund, cum am crezut eu...si din asta am tras avantaje!!!
Cel mai complex "cimp de bätaie" este la mine....fantezia!!!
De cind mä stiu, imi bubuie mintea tot timpul, cä ajung sä mä minunez si eu!!!
De la cele mai hazlii chestii ( am släbit douä suruburi de la pat si cind s-a asezat, a cäzut cu salteaua, in pat!!!...bineinteles cä nu s-a rupt nimic!!!...dar am ris...conditia este sä aibä si el simtul umorului, cä altfel ), pinä la propuneri erotice, de nivel supranatural!!!
Imi vine si acum sä rid, ce propuneri i-am fäcut......mi-e rusine sä spun!!!...cä m-a refuzat!!!...bine, nu la toate!
Ii dau sentimentul, si asa este....cä mä simt extraordinar cu el, cä pot sä-i impärtäsesc färä rusine si cele mai obscure dorinte...si cä la mine gäseste toate räspunsurile la intrebäri...bineinteles, si el va simti pläcerea actului pinä in virful picioarelor!!!
Sint tare bunä la suflet, dar si f. rea!!!...l-am fäcut sä simtä toate limitele!!! Am mers, de multe ori, dupä reteta...una caldä, alta rece...dar asta mai mult, cind si-a dat seama ce comoarä sint!!!
Pot sä mä compar mai bine, cu un cameleon...stiu sä mä port ca o doamnä distinsä, ca o fatä usoarä ( asta nu-i prea place!!!...si nu inteleg de ce..), sint copiläroasä ( de cele mai multe ori...este rolul meu preferat!!!), sportivä, foarte flexibilä ( si la propriu, si la figurat ), sint o bunä gospodinä, dacä vreau...o mamä bunä...zic eu, veselä mai tot timpul, dar si smiorcäitä ( de obicei la filme...pling si eu cu televizorul, in timp ce ei se amuzä de mine, la care eu mä revolt tipind la ei, sä mä lase sä pling in liniste!!), am multe hobbyuri, fac si treburi de bärbat ( pe care el nu le face!!!).
As mai avea multe de enumerat, dar incet, incet, mi se pare cä sint cam läudäroasä, ceea ce nu-mi place!!..dar asta este realitatea!...sint foarte realistä! cel mai mult imi place cind mä laudä altii!!!
Sper cä ti-am satisfäcut un pic curiozitatea, cu "micul" meu mesaj.

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Draga Mitzura dragoste si sex cam complicat...dar hai sa-ti spun ceva din experienta mea....incredera intre 2 oameni care sunt casatoriti conteaza f.mult,poti incerca cu mici atentii si o pijama ,sexy ,o sampanie sau putin vin le rezolva...Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput