Bucurii de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 30
alexutza_26 spune:
Dupa cum vedeti am ceva timp liber si scriu in continuu
...dar nimeni nu-i prin zona
...deci nici capitol nou nu deschide nimeni,nu????![]()
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
Scrie in ziarul CURENTUL de azi:
Cantitatea de lapte matern pe care il produce o femeie obeza se pare ca este invers proportionala cu greutatea corporala, conform unui nou studiu realizat de cercetatorii danezi. Acesta ar fi motivul pentru care mamele "cu greutate" nu isi hranesc copiii la san in perioadele recomandate de medici. "Este, probabil, un soi de dezechilibru hormonal cel care provoaca lipsa laptelui la scurt timp dupa nastere la femeile supraponderale", a afirmat doctorul Jennifer Baker de la Spitalul Universitar din Copenhaga, autorul studiului, care a adaugat ca acestea pot totusi alapta cu succes daca isi doresc foarte mult acest lucru.
In aceasta toamna legislativa va fi depus la Parlament un proiect de lege care prevede infiintarea, organizarea si functionarea Consiliului de Stat pentru Protectia Drepturilor Pacientului. Potrivit proiectului, refuzul de a furniza un serviciu medical va fi sanctionat cu inchisoare contraventionala de la 15 zile la doua luni sau cu amenda de la 500 de lei la 5.000 de lei. Daca legea va fi adoptata, pacientii vor putea sa reclame la acest consiliu calitatea proasta a serviciilor medicale sau faptul ca nu au beneficiat de un serviciu la care au dreptul. Conform proiectului, cetatenii vor avea o institutie la care pot sa se adreseze pentru a urmari daca drepturile pe care le au sunt respectate. In acelasi timp, vor fi informati cu referire la drepturile pe care le au. Principala atributie a acestui oficiu va fi cea de informare a cetatenilor, de participare la educatia societatii. Pe de alta parte, proiectul propune chiar sanctionarea cu amenda daca pacientii nu-si recupereaza cheltuieli facute pe perioada internarii, asta in contextul in care o multime de pacienti vin cu medicamentele de acasa si pana acum nu a existat cineva ca la externare sa ceara spitalului sa-i deconteze aspirinele sau celelalte medicamente.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Scrie in ziarul CURENTUL de azi:
Cantitatea de lapte matern pe care il produce o femeie obeza se pare ca este invers proportionala cu greutatea corporala, conform unui nou studiu realizat de cercetatorii danezi. Acesta ar fi motivul pentru care mamele "cu greutate" nu isi hranesc copiii la san in perioadele recomandate de medici. "Este, probabil, un soi de dezechilibru hormonal cel care provoaca lipsa laptelui la scurt timp dupa nastere la femeile supraponderale", a afirmat doctorul Jennifer Baker de la Spitalul Universitar din Copenhaga, autorul studiului, care a adaugat ca acestea pot totusi alapta cu succes daca isi doresc foarte mult acest lucru.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Sa inteleg ca din cauza asta nu am avut eu lapte????

Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
ZIARUL ZIUA
Dr. Diana Mihaela Zanfir, medic ORL la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", spune ca imbaierea copiilor in apa strandurilor prezinta un real pericol pentru micuti, care nu au un sistem imunitar bine dezvoltat. "Copiii pot face rinofaringita si rinoadenoidita, ceea ce inseamna inflamatia polipilor. Aceasta poate genera otite medii. De asemenea, din cauza concentratiei mari de clor sau din cauza diversilor germeni vehiculati in piscina, se poate inflama urechea externa. Poate fi contactat chiar bacilul pioceanic, care afecteaza grav sistemul respirator. Prin ingerarea apei, apar tulburarile digestive, cum ar fi enterocolita. Un alt pericol il reprezinta conjunctivita de piscina, dar si bolile de piele", a mai precizat dr. Diana Mihaela Zanfir. Ana Maria o scoate zilnic pe micuta Denisa la strandul Dambovita din Crangasi. Tanara mamica spune ca fetita a racit o singura data de cand se balaceste in bazin. Veronica si Antonio sunt deja veterani in ale scaldatului. In varsta de 2 ani, respectiv un an si jumatate, acestia acestia au fost adusi la strand, de parinti, inca de anul trecut.
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Ne-am intors aseara din concediu, n-am reusit sa citesc ce ati scris, imi pare tare rau de vestea trista despre sotul lui Dori.![]()
In concediu ne-am simtit foarte bine, copiii au fost incantati, au suportat eroic cei aproape 3000 de km facuti.![]()
Poze voi pune mai tarziu, acum merg la despachetat, spalat, aranjat...casa zboara...![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Stau cateodata si ma gandesc daca as fi avut gemeni...oare mai puteaaam???

De prin ziare adunate si inapoi la ziare date, Alexutza, ia citeste mama www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&newsletter=1&sid=185862" target="_blank">aici.
Mira, ma repet, ce fain merge David!
AlinaMorostes, sa va fie de bine concediul!
Sephora, bine ai revenit! Eu stiam ca esti plecata la Roman.
Chiar nu stie nimeni nimic de Lakioana si Microbu?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!