Bucurii de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 28
ramomar spune:
Multumesc mult fetelor pt urarile la adresa tatalui meu 
. Sunteti niste dragute!
mexxa Casa de Piatra! si o viata minunata! ma bucur mult sa aud ca ai avut o nunta de vis.
Vauva, ce frumos tort a avut Bia
si ce papusa frumoasa
are mami si tati! sa creasca mare si sa va aduca multe bucurii! 
pufy, multa sanatate puiutilor! 
lili, m-am indragostit de puiul tau. Zici ca e papusa si are o culoare la par tare frumoasa si deosebita! 
pupici fetelor
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Lili e bestial Mathiasu' cu parul lui in ochi, m-a terminat asemanarea dintre voi doi, cand era mai micut nu semana asa de tare cu tine, acum e leit.
Noi sarbatorim si data in care ne-am cunoscut si data nuntii (asta o sarbatorim mai special). Eu fac o smecherie in fiecare an, ma prefac ca uit sa vad daca-si aminteste si nu a uitat niciodata, de cand il avem pe D chiar pregateste terenul sa iesim undeva fara ca eu sa stiu.
Sarbatoriti ceva zilele astea? Sa nu-mi zici ca ai uitat.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Lili e bestial Mathiasu' cu parul lui in ochi, m-a terminat asemanarea dintre voi doi, cand era mai micut nu semana asa de tare cu tine, acum e leit.
Da, daaaa, asa zice toata lumea, ca seamana cu mine perfect, numai culoarea ochilor e de la taxu. Na, s-a invartit roata, ca-n primele 5 luni era bucatica rupta din taxu. Sac, sac, sac.
quote:
Sarbatoriti ceva zilele astea? Sa nu-mi zici ca ai uitat.
Cred ca nu...in mai sarbatorim.

Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
alexutza_26 spune:
Lili- m-a dat pe spate ce par lung are Mathias
...si culoarea...de belea nu alta!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Vauva spune:
Buna,
Multumim de urari si aprecieri tuturor
!
Noi am venit de la groapa de nisip ca niste purceluse, am mancat si am picat la datorie![]()
Alexutza, tortul a fost de cioco facut doar pt adulti.
La copii le-am dat tarta cu fructe asa ca imi pare rau da numai este.... Bianca a papat toata zmeura din varf.![]()
Lili am vazut cuburile in piscina lui Mathias. Si ce par lung are
.Poate imi fac si eu asa o parere cum arati ca tare zgarcita esti la aratat poze cu tine.
Multa sanatate puilor bolnavi!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
alexutza_26 spune:
Fetele pe unde sunteti????
Andreea - de abia astept sa revii cu poze cu "miresica" 
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Mirabelac spune:
Priviti BUCURIA MERGAREATZA.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
Wooowww -
David...felicitari pt mersul de unul singur....Mirabela de-acu sa te tii dupa el!!!![]()
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
MamiLili spune:
Heeeeeeeeeeiiii!!! Alooooo (oooooo...asta-i ecoul)...
Nu-i nimeni pe-aici? (aici...ici...ici...ci...ci...i...)
Mira, ce sa zic, woooow ce fain merge David, sta atat de mult in picioare! Bravo! De-acum sa te tii! M-am uitat si la filmuletele mai vechi, David e un scumpel si are niste ochi minunati!
Multumim celor ce ne-au vazut freza de rocker in poze.

Vauva, celor care au fost interesate m-am aratat pe cai private. Asa ca daca ne nimerim amandoua online pe forum vreodata, ne vedem ochi in ochi.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am reusit sa citesc si io tot,mama cate s-au mai intamplat intr-un capitol de la nastere ,felicitari Cristina ptr finuta si multumim ca ai intrebat de noi (de altfel ai fost singura); sarbatoriti La multi aniBucuriilor si mai ales lui Itzy; certuri Eloise n-are rost stii prea bine,las sa fiu eu inculta si varza ca inca imi alaptez baiatul (invidia asta...); nunta ,Casa de piatra si numai bine Mexxa; Copilasi bolnaviori sanatate maxima si multi pupici de la noi si chiar moarte,condoleante Gripo Domnul sa va aiba in grija pe tine si pe puiutul mic
Noi suntem bine,am fost plecati pana la Roman asa pe nepusa masa,a fost tare bine,ne-am intors ptr ca trebuie sa semnez actele ptr pamant (insfarsit am gasit) si cred ca pana in ziua lui matti mai tragem o tura.Ne ies canini,suntem cam suparat,nu prea mancam si facem 5-6 pasi singurei.Cam atat despre noi.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito