veste de la noi

veste de la noi | Autor: cristinuca

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

A trecut ceva vreme si eu nu am mai dat nici un semn de viata, am sa va spun si de ce: povestea cu soacra mea se apropie de sfaarsit desi nu ne lasa in pace si deja s-a innrait, am decis sa plec de acolo pana la sfarsitul saptamanii viitoare.
nu ne-am mai gandit la divort ci nu stiu cum ne-am apropiat mai mult ca de obicei si asta ma bucu ra si nu ma mai face sa ma gandesc la lucruri urate.........voua trebuie sa va multumesc pentru incurajari si sprijin. va iubesc pe toate.

Vestea cea mai mare este ca lui bebe Ana cristina i-a spart gingiuta jos si se simt doi dintisori, se vad acolo.....sunt atat de mandra ca iar imi vine sa plang, si nu a plans nu a afcut febra.
acum ama sa va intreb daca credti ca este bine sa incep sa ii dau zymaflour.am auzit pareri pro si contra...ce sa fac medicul ei nu ma lasa cica nu e bun si din cauza flourului ii se poate intampla nu stiu ce.
astept sa imi spuneti

pupici
weekend placut

madalina si Ana Cristina (8 luni si doi dintisori)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ma bucur sa aud ca sunteti bine, "ce nu te omoara te intareste" asa a fost si cu casnicia voastra, nu a distrus-o ci v-a apropiat si mai mult.
Cat despre zymafluor, da o cautare pe forum ca am discutat o gramada pe tema asta. Te pup si weekend placut. si felicitari!!!!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Offf,bine ca v-ati hotarat!!!
Draga mea, ma bucur ca ati reusit sa va rezolvati problemele, o sa vezi ca dupa plecarea din "cuibul de viespi" viata ta, a voastra va fi alta.Te pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Tot raul spre bine!Ma bucur pentru voi!!!

Mergi la inceput