Cum ne mai batem joc de copii? ( Atentie! Oribil!)
Raspunsuri - Pagina 2
EmpireRuna spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27sunt sub stare de soc...chiar asa, fetita o stie ce zice???
Desigur. Au avut grija " animalele" care i-au dat nastere sa-i si explice.
Viitorul de maine al Romaniei. Avem cu ce ne mandri.
E de plans, nu de ras.
crig72 spune:
.....posibil ca parintii sa fie plecati prin alte tari..ce mai conteaza pentru ei cu cine au lasat copilul...ma intreb oare cum se integreaza un astfel de copil intr-o colectivitate??e trist ....
Mariuca
rhoneea spune:
Ce nenorociti....Dezgustator...Rusine sa le fie celor care au invatat-o asta.Sunt niste depravati...Ba mai mult si ala care a pus video pe tub a scris la titlu "mori de ras"....da ce ras...e de plans,de compatimit daca in halul asta au ajuns...
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
XIO spune:
Wow , cred ca de 3 ori in viata mea am spus cuvantul cu "p".
De stiut stie ce spune , ca doar a si mimat.
Despre unele comentarii de pe topicul asta as avea ceva de spus , dar ma abtin .
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
miruta spune:
Ingrozitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ce oameni tampiti si nesanatosi la cap!!!Si pe urma se intreaba de ce are anumite ....." probleme " copilul respectiv .De fapt nu ma mai mira nimic , cumnata mea il invata pe odorul ei de aproape 2 ani sa zica c...ie . Cand ii spunea de fata cu mine sa zica rspectivul cuvant si eu ii spuneam copilului ca nu e frumos etc, ea sustinea sus si tare ca ea vrea ca fi-su sa invete cuvinte de " smecheras" .Oribil .....![]()
![]()
![]()
cristina22 spune:
vazand reactiile voastre, io n-am avut putere sa deschid link-ul.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
dana d spune:
Eu daca i-as sti pe aia i-as bate pana si-ar aduna dintii de pe jos. Sper sa nu se intalneasca copiii mei vreodata cu fetita aia prin parc. Eu cred ca n-am pronuntat niciodata cuvintele alea, poate doar foarte rar cand am fost foarte nervoasa si sa aud numai eu.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA

sunt sub stare de soc...chiar asa, fetita o stie ce zice???