Miresele anului 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Gio, eu va doresc drum bun, sa aveti vreme frumoasa (macar fara ploaie si vant), va zic sa va traiasca finii, sa va distrati super bine si sa mearga totul ca pe roate! Iar tu sa fii cea mai cea... nasica din tara sambata, da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Raluca mersi mult. am ceva emotii, de zici ca e nunta mea.
maine dimineata plecam, cum ajung fug sa-i explic floraresei cum vreau buchetul, pe urma la pensat si manichiura. restul pe sambata.
sper sa mai am timp sa mai scriu si maine cate ceva si sambata. daca nu voi intra duminica(sper) cu povesti si ceva poze.
la toate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iuuuhuuuuuuu........

cofi iz redi!

pupilini la fete!

PS. Gio - distractie placuta! O sa fie super, o sa vezi!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Viu si eu repede sa iau o sorbitura de coffee buna ca m-am apucat cica de la 8 sa scriu si m-am luat cu rapoartele. Vreau sa le gat rapid sa ma tirez mai repede acasa azi, ca am multe de rezolvat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ce bine de tine, Aly...si eu o sa ma tirez rapid astazi...la dentist ....m-a luat dr. asta d ebuna, zau...m-a prins si nu-mi mai da drumu'....vrea sa-mi rezolve toate maselele...da' buzunaru' meu cine il rezolva? ....barbata-miu cica...du-te acu'...cat sunt carii mici..nu cand oi maia vea juma' de masea...of...si numa' drumu' pana acolo...dar ce sa faci..asta e.....mai nasol ca azi imi face si anestezie......iar o sa simt" ditamai falca"...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

'Neata, lume!
Kreliutza, bafta la nenea dr!
Aly, spor la treaba!
Gio... cred ca deja e pe drum acum...
Eu ma duc sa fac ordine intr-un dulap.
Sunt pe-aici
!

Mergi la inceput

Se vede ca mi-ati facut galerie.. ca deja sunt gata cu rapoartele, record! Numai ca tot degeaba, chiar asa repede nu pot sa plec, asta e.
Kreliutz bafta cu dentistul! Lasa, foarte bine ca iti face anestezie, si eu am zis ca nici nu deschid gura fara anestezie, de ce sa sufar frate cand se poate sa fie totul ok? Si are dreptate sotzul, mai bine le rezolvi acum pana sunt mici, mai incolo apar niste complicatii... mama mama.

Raluca la mine nu vii?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza
Raluca la mine nu vii?[/font=Georgia][/red]

in vizita??? pai... oricand ma primesti...
pentru ordine in dulap, nu cred.... si la mine imi tot propun de vreo 2 luni si nu mai reusesc sa termin...
acum am facut un dulap, da' mai am de intrat in haine (cred ca saptamana viitoare de acum!)... sa facem rocada vara-iarna
week-end placut va doresc, in caz ca nu ne mai auzim azi...
eu maine plec la bunica

Mergi la inceput

Pai eu te chemam la dulapuri dar te primesc si-n vizita, nu-i problema...

Fetelor, sa aveti weekend placut, Gio sa ai vreme buna la nunta si sa fii o nasica de milioane! Ne auzim peste o saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!!
ce bine e cu atatea dadace...lenevesc frate!!!
Am ajuns in Alba la ora 13, am fugit la florarie, de acolo la salon, pensat/vopsit sprancene si facut unghii. Pe urma am venit sa-mi vad neamurile. Clau a mers cu marco acasa, a papat copilul meu la socrella supa cu 2 galuste si 2 copanele de pui cu cartofi piure. a baut doar lapticul dim., ma gandesc ca i-a fost foame.
acum e afara cu tot clanul si eu am zis sa intru pe net.

aici e cald, soare, 20 grade. tot e bine, ca la Tm era innorat si 11 grade la 9 dimineata.

deseara ne vedem cu finii, oricum cu Cosmina m-am intalnit la salon.
Maine sunt la 10 la coafura si la 13 la machiaj. sper sa nu dispara totul pana la 15.20 cand vine circul la mine.

pana ma suna Clau, citesc ceva din urma, daca apuc....

Aly concediu placut!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput