Miresele anului 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
syyylviuta spune:
Hello!
Si eu am fost miresica pe 14 octombrie 2006, si acum asteptam cu nerabdare sa raman insarcinata... din pacate bebele mult dorit se tot lasa asteptat! Pana atunci citesc mereu DC!
Va pup!
Alynutza spune:
Neatza! Va servesc cu o cafelutza super strong de la Cluj, unde e innorat si ploua mocaneste. Cand m-am trezit ma tot uitam la ceas ca poate a sunat cu o ora mai repede, asa intuneric era afara...
Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara!
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ooana spune:
Neata, merci de cafeluta Aly
inca suntem pe acasa...mesterim pe la apartament...mobila e gata dar mai trebuie cumparate o gramada!
Marea am amanat-o...desi ma tenta concursul de barci de ieri...dar vremea nu e prea buna...asa ca plecam doar miercuri.
Aly si Gio merci de urari
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ralnied1 spune:
'Neata de la Iasi! Sunt aici
Saru'mana de cafea, macar virtuala, daca de cea reala nu mai beau
Syyylviuta, bun venit alaturi de noi!
In rest, toate bune la voi? Ca la mine... cam da...
Sa aveti o saptamana buna! Ne auzim!
Alynutza spune:
Aproape c-am scapat si eu de rapoartele de luni. Mai am un pic, dar am luat pauza de masa.
Oana e ceva de groaza cu vremea asta. Sper sa se indrepte cat de repede. Spor la mesterit!
ralnied ma bucur ca-s toate bune si frumoase pentru tine.
Eu astept sa treaca saptamana asta sa plecam in concediu.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Giova spune:
Neatza!!!
noi avem un copil super marait si crizat de cateva zile. colac peste pupaza am vazut ieri ca are puroi la degetelul mic de la picior. s-a lovit el acum vreo 2 sapt., dar i se facuse crusta si era ok. de unde pana unde i-a aparut puroiul nu stiu. nu stiu cu ce sa-l mai incalt, e asa simpatic ca merge si mai zice au din cand in cand.
azi l-am lasat de-a dreptul urland la gradi.inca 3 zile si plecam in Alba la nasit.
Aly mersi de cafea, aici e caldut si soare.
Ralnied ma bucur ca toaste sunt ok in zona ta.
Oana am auzit ca ploau si e urat la mare. bine ati facut ca ati amanat plecarea. spor la treaba.
pe mine ma inspaimanta de-a dreptul vremea asta.sper sa nu inghet sambata in sandale si rochita cu bretele.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
kitzy spune:
Ciao fetelor!
Intru si eu pe aici mai rarut ca ma tot iau cu treaba si nu prea mai apuc sa intru.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
ralnied1 spune:
bey, da' nu-i corect!
adica eu muncesc si voi in concedii? Vi se pare cinstit asa? Mie nu!!!!!!!!!!!
Alynutza spune:
Neatza!
Haideti la .
E o ceata laptoasa la Cluj... groaznic. Sa nu mai zic de frig. S-a dus vara ah ce-as mai vrut. Si tot ploi anunta astia, eu deja m-am saturat.
ralnied1 spune:
'neata si de la Iasi...
la noi a plouat aseara, dar vad ca acum a iesit soarele, desi e cam racoare... aer de toamna, ce sa-i facem???
Saru'mana, Alynutza, pentru cafeaua virtuala!
Sa aveti o zi buna si calduta va doresc!Eu fug sa ma apuc de ceva treaba prin casa, totusi