Miresele anului 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

aoleu .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

pai daca femeia a comandat pilote cu puf
ea vorbeste franceza aproape la perfectie...si ar vrea sa va ajute, dar nu stiu ce se intampla cu activarea contul pe dc... de vreo 2 saptamani asteapta...si nimik

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Azi dau cafelutza cu putina intarziere ca am fost sa-mi recuperez permisul . Cica de azi sunt din nou soferitza. Numai ca mi-e tare groaza sa ma urc la volan. Vreau sa merg putin pe la noi pe stradutze, am impresia ca nici vitezele nu le mai stiu. Cel tarziu in weekend (ca e mai liber) musai sa reintru in trafic, cu toata groaza. Nu-mi ramane decat s-o iau de la capat si sa ma reacomodez la volan.
La Cluj e o vreme naspa, ploua de aseara. Si cica noi trebuia sa incepem lucrarile de pietruire a curtii... Aiurea, ca nu se poate lucra in conditiile astea.

Oana sper sa-si recupereze mama ta banii. Si toti cei care au comandat si n-au primit produsele. Eu doar in America am experimentat sistemul de cumparaturi online, nu de alta dar n-am avut ce face (voiam un cd player cu mp3 si modelul care-mi trebuia mie nu era in magazinul unde am mers eu, dar era disponibil online, plus ca la frate-meu i-au trebuit Nike si i-a gasit in ultimul moment, aveam emotii ca n-o sa ajunga pana plec eu acasa), am avut ceva emotii pana mi-au sosit produsele. A, sa nu uit cartelele telefonice, din astea luam o gramada numai online, erau mult mai avantajoase, insa primeai instant pin-ul pe e-mail.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Neata si de la mine!
Aly...merci de cafeluta...si felicitari pentru ca ti-ai luat permisul inapoi!
referitor la cumparaturi on-line...eu am facut foarte multe (Victoria Secret, EBay, H&M etc) si niciodata nu am avut probleme...cateodata chiar imi place sa cumpar de pe net...o singura data am gresit din cauza sistemului metric cu VS, treningul imi e putin mare, dar a fost un cadoul spontan super pentru mama...asa fara motiv

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Da, tin minte treningul ala. Deci pana la urma ti-a fost mare. Bine ca macar i s-a potrivit mamei tale.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Da, tin minte treningul ala. Deci pana la urma ti-a fost mare. Bine ca macar i s-a potrivit mamei tale.

da Aly...imi era putin mare, adica largut, l-as fi putut purta, dar nu ma simteam eu bine...ca modelul era mai pe corr sau asa imi inchipuisem eu...era gen yoga
acu stiu ca eu port S si nu M cum comandasem...deci de acu in colo cand sunt reduceri pot sa imi comand linistita
vama nu e chiar atat de scumpa in jur la 50ron...si pachete vin repede 5-7 zile...iar de calitate nu ma pot plange
un sutien mi-ar place mie dar imi e frica sa ma bag

Noi 2...

Mergi la inceput

Mie totusi mi se par un pic cam scumpicele produsele lor. In schimb daca te duci la ei in magazin esti super tratata. C-am intrat si eu pe la ei sa caut niste desuuri sexy pentru intoarcerea acasa si atunci promovau nu stiu ce sutien nou aparut si s-au oferit chiar sa mi-l modifice (bine, lateral, nu cupa) ca sa imi fie bun. Insa ai dreptate, cu sutienele e cam cu schepsis, daca nu-l probezi nu stii daca iti vine bine sau nu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Mie totusi mi se par un pic cam scumpicele produsele lor. In schimb daca te duci la ei in magazin esti super tratata. C-am intrat si eu pe la ei sa caut niste desuuri sexy pentru intoarcerea acasa si atunci promovau nu stiu ce sutien nou aparut si s-au oferit chiar sa mi-l modifice (bine, lateral, nu cupa) ca sa imi fie bun. Insa ai dreptate, cu sutienele e cam cu schepsis, daca nu-l probezi nu stii daca iti vine bine sau nu.

pai cred ca si tratatia intra in pret...nu e ca la noi vesnica replica "ce se vede!"
dar cu sutienele nu poti comanda decat daca stii clar ce marime porti...chiar si tunci difera in functie de model putin

referitor la preturi, sunt putin cam scumpicele, dar sunt de calitate...iar daca urmaresti reducerile, poti lua chiar la pret bun (treningul ce l-am comandat era 50% redus)

astazi va fac si eu cinste cu un suc

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
eu am cautat esarfa pt. rochita si am spalat masina.
Aly felicitari pt.carnet!!!spor la sofat.
Oana chiar nu stiu ce e cu contul. eu le scriu fetelor si le zic. eventual sa intre de pe id-ul tau.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
eu am cautat esarfa pt. rochita si am spalat masina.
Aly felicitari pt.carnet!!!spor la sofat.
Oana chiar nu stiu ce e cu contul. eu le scriu fetelor si le zic. eventual sa intre de pe id-ul tau.

intrati pe www.cancan.ro si ascultati convorbirea dintre Botezatu si celebrul manechin al sau cu care a avut o legatura. chiar e gay......

_

Mergi la inceput

Dar daca pui si vama nu-i ca si cum le-ai lua fara reducere? Cum e cu vama, suma fixa sau variabila in functie de valoare?
Suculetzul cu ce ocazie? Ca-i ultima zi de lucru?
(Hai ca te-am zapacit cu intrebarile.)

Gio mersi, o s-o iau de la capat cu emotiile, dar asta e.

Mergi la inceput